hááát, nem tudom... Én Grízgaluskát nem csipázom annyira. Bár tény, hogy a jó center hiányposzt most az NBA-ben, úgyhogy még előnyösebb helyzetben is vagyunk, mint jópár keleti csapat.
Pl. Lebron - Ben Wallace páros szerintem jól működne együtt. :))
Lassan formálódik végre egy igazán jó csapat Clevelandban is. Őket még nem említette senki, mint a nagydöntőre esélyes csapatot, én leszek az első (bár sok sansz nincs rá, de szoktam meglepetésre tenni máshol is).
Ha LeBron hozzáállása csak tizedakkora lenne, mint a tehetsége, nem lenne olyan sansztalan ez a dolog...
a Fíniksz is próbálkozik, ez a weboldalukon van... van egy ilyen "Írj mélt Finleynek, hogy a Fínikszbe jöjjön" akció, aljas módon be is írtam, hogy "plíz, dzsojn dö Hít" ...;-)
aha, csak ha valami után "érdeklődnek", arra fura válasz, hogy ne vegyél rá mérget.
Amúgy azért nem tartom elképzelhetetlennek a 20+ percet, mert a Nets lepattanóban sehol nincs, a mostani szezonban a második legkevesebb lepattanót szedték az egész ligában, Tractor meg talán abban a legjobb. Ez ellen szól viszont, hogy nem 100, hogy bírná cipelni 82 meccsen 20 mpg felett a kis testét.
Nem, sajna igaza van, mert Griffin megsértette a probationt. Egyébként az történt, hogy egy bár parkolójában volt a haverokkal, miközben a bárban volt valami balhé. Sz'al hülyeség az egész, vihar a biliben, nem fogják sittre vágni.
Arra ne vegyél mérget, hogy 20 perc feletti játékidő jut neki. Gy. k.: nem valószínű ez véleményem szerint. (Gy.k.=gyengébbek kedvéért.) Még valamit meg kell magyarázni?
Amúgy a 4-es, 5-ös poszt még eléggé képlékeny nálunk. Tavaly is sokat játszottunk olyat, hogy KG, Griffin és Wally vagy Hassell volt a frontcourt. Tehát gyakorlatilag 10-15 percet úgy játszottunk, hogy 2 PF-ünk volt a pályán. Sőt, igazából Madsennek is jobban kézre áll a PF poszt, dehát egyelőre csak Kandi van centernek, ő meg tavaly (is) elég nyomi volt. Az egyetlen sansz, hogy most contract yearben van és ilyenkor fel szokta nyomni a teljesítményét.
Sajna Ervin "Tragic" Johnson már nem játszik nálunk, pedig ő esküszöm tök jó volt. Jók ezek az "58 éves vagyok, de a védekezés még megy"-jellegű centerek. (Kevin Willis, Elden Cambell, stb.)
+ Van még egy rookie centerünk is: Dwayne Jones, ő valszeg megy le a D-League-be.
+ Leigazoltuk Skitát, sztem ő is leginkább 4-es posztra lenne jó, de lehet, hogy hármason nyomja majd. Bár meglepne ha 5 mpg-nél többet játszana. Ebi dettó, elég nyomi szegény.
Griffin tudna talán hármast játszani, csak nem érdemes neki. KG mellett most ő a legjobb blokkolónk, támadásban meg inkább a palánk alatt kéne játszani, mint 1000 db hármast eldobni. Ha már valaki 6' 10" magas és nagyon ugrik, akkor hagyja meg a kinti dobálást Wallynak és zúzzon a palánk alatt.
Na, itt van még egy depth chart.
C - Kandi, Madsen, D. Jones, John Thomas
PF - KG, Griffin, Skita (Nikoloz Tskitishvili)
SF - Wally, Damien Wilkins (valszeg; ha nem: Mo Evans)
SG - Hassell, McCants
PG - Jaric, T-Hud, Anthony Carter, Lionel Chalmers, Bracey Wright
Amúgy sztem le kellett volna igazolni Reef-et. 5 millán kukacoskodni hülyeség az NBA-ben, sokkal többet buknak csomó másik playeren. Lehet, hogy buknak 1-2 évet, kipengetnek feleslegesen 10 millát és akkor mi van. Most hülye volt Thorn.
Durva az a Finley-s kép amúgy. Összemontírozták és felnagyították 20 méteresre? És ennek ellenére nem látszik, hogy kamu a kép? Valaki biztos sokat dolgozott ezen.
Mindjárt itt a preseason! Először októbe 12-én fogjuk megalázni a Bucks-t. Bár preseason-ban lehet, hogy megelégszünk egy 10-12 pontos győzelemmel is, még nem tudom. :PPP
Persze hogy nem olvadnak egybe, hiszen más-más a vásárlói kör. Nike elég komolyan meg lesz szorongatva globálisan, de az USA-ban és a kosárlabdában szvsz még sokáig marad a NIKE-fölény.
Yao a kiraly {mondhatok barmit de o az uber nalam es kessz, jovore yao-mac megeszi big-sekket :P}
Egy kis business, az adidas-solomon inc. fel fogja vasarolni (vagy mar felvasaroltak) a reebokot. Persze ezutan ugyanugy meglesz a Reebok, nem fog beleolvadni az Adidasba. ld: mikor a nike felvasarolta a converset.