Keresés

Részletes keresés

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.13 0 0 924
KÉPEKET, plíííz!:D))
SOKAT! :D)

de jó neked... :D)))
Előzmény: Rexy (922)
Kobzoska Creative Commons License 2007.04.13 0 0 923

"Na, hirtelen ennyi, majd rakok föl képeket is ha van rá igény"

Én igénylem. :-))

Habár az utazáson túlvagyunk, jól jönne, ha a képekkel még visszahoznád a hangulatot.

Egyébként ahogy utaltál is rá, egy városról vagy helyről kialakított képet, emléket nagyban befolyásolhatja az, hogy az ember milyen időjárást fog ki. Ugyanígy persze az is, hogy kivel járt ott, mi történt vele, mit evett, mit ivott, ezer más, de az időjárás mindenképpen meghatározó.

Előzmény: Rexy (922)
Rexy Creative Commons License 2007.04.13 0 0 922

Sziasztok!

Megérkeztünk Milánóból, én is azokhoz csatlakozom akik első látásra beleszerettek a városba!!! Először is szeretném megköszönni még1szer a segítő válaszokat, nagyon nagy hasznát vettük! Mindent megnéztünk amit szerettünk volna, kivéve az Utolsó vacsorát "nem kaptunk jegyet :-("

Voltunk a Dómban, megnéztük kívülről , belülről, oldalról, felülről... és egyszerűen nem tudtunk betelni a látvánnyal 4 nap alatt. Sétáltunk a Sempione (jól írtam?) parkban, elmentünk a Milan-Empoli meccsre a San Siro-ba, jártunk Comoban, amiről megoszlanak a vélemények itt a fórumon, de nekünk felejthetetlen élményt nyújtott a maga hangulatos kis kikötőjével, a páratlan kilátással a tóra miután a siklóval fölcsúsztunk több 100 méter magasságba, az ódon kastélyok és luxusvillák egyvelege amit a tavon ringatózó kis hajóról tekintettünk meg... Mindezek mellé olyan páratlanul kitűnő időjárást fogtunk ki, amitől az ember kívánni sem tudna jobbat, tipikus "rövidújas" kirándulóidő, 22-25 fokkal és végig kristálytiszta napsütéssel ami mégszebbé varázsolta Milánót és a közérzetünket :-)

Néhány szó a hotelről: A Hotel Ritter a Moscova megállótól kb. 100 m-re található, közel a kp.-hoz, egyszerű, tiszta, az ottani árakhoz mérten olcsó, 66 Eur/éj reggelivel ( 2 féle sonka, sajt, tojás, gyümölcskompótok, péksütemények, dzsemek, mogyorókrém, üdítők, víz, kávé... szal. bőséges!) Egyszóval csak ajánlani tudom a hozzánk hasonló nem túl nagy igényű túristáknak.

Na, hirtelen ennyi, majd rakok föl képeket is ha van rá igény, és megpróbálok segíteni ha van valakinek vmi. kérdése.

Üdv. mindenkinek.

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.12 0 0 921
Szia!
Mostanában egy ősbunkó vagyok....nem ellened szól!

De könyörgöm, amikor regisztrál valaki az indexre, a legelső szabályzatban benne van, hogy olvass vissza!

Légyszi, olvass vissza!

És érezd magad nagyon jól, Milánó gyönyörű!
Előzmény: cattus (920)
cattus Creative Commons License 2007.04.12 0 0 920

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! A barátnőmmel júliusban megyünk 4 napra Milánóba! Nem tudnátok viszonylag olcsó, jó helyen lévő szállást ajánlani?

Előre köszönök minden segítséget!

S.Ágnes Creative Commons License 2007.04.06 0 0 919
Köszi szépen!
Előzmény: deriva (918)
deriva Creative Commons License 2007.04.05 0 0 918
Aha, egèsz jònak tunik,ha a metro kozel van, akkor nincs messze a kozpont sem, vagy 15-20perc.
Előzmény: S.Ágnes (917)
S.Ágnes Creative Commons License 2007.04.05 0 0 917
savafan Creative Commons License 2007.04.05 0 0 916

Egy picit kényelmesebb:)) Legalábbis számomra.

Szó esett itt a közlekedésről. Hajnalban azért csak lehet haladni, nem? Pesten legalábbis koncertek után simán átérünk az egyik sarokból a másikba negyed óra alatt.

Ezért abban bízom, hogy ha valahol találunk egy normális szállást ami mindenben megfelel akkor az utazás se fogja elvenni a fél napunkat.

Előzmény: deriva (911)
deriva Creative Commons License 2007.04.05 0 0 915
Milyen jellegu segitsègre gondolsz? Tudod mi az iroda neve vagy a sràc teljes neve vagy valami?
Előzmény: sophias (912)
deriva Creative Commons License 2007.04.05 0 0 914
Nehèz kèrdès....de egyetèrtek veled, viszont azt vegyuk figyelembe, hogy OLASZ PASI!!!! Ez ugye pàr dolgot megmagyaràz. :))) Lehet csak nagyon elfoglalt a melòval meg az aperitivozàssal...vagy szimplàn elhagyta a cimet/szàmot. Azèrt szerintem talàn van esèly.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (913)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.05 0 0 913
OFF
Utálni fogsz....

Ha eddig nem keresett...
ne haragudj, hogy ezt mondom...
De én nem hiszem, hogy te is annyira érdekled őt, mint te téged.
3 (4?) nap alatt, ha valaki nagyon tetszik, azt 500-os megkeresem...

Bocs...tudom, hogy nem hangzik valami kedvesen, de sajnos, ez a véleményem...

Deriva, te mit gondolsz?
Előzmény: sophias (912)
sophias Creative Commons License 2007.04.04 0 0 912

sziasztok,

segítséget szeretnék kérni. Megismertem egy olasz fiút Pesten a hétvégén, Nicola a neve és ő egy milánói utazási iroda vezetője, és pesti utazási irodákkal találkozott itt. Mondott neveket, de nem nagyon jegyeztem meg.Tudom, hogy furán hangzik,de nagyon egymásra találtunk, csak én nem annyira mutattam. Mindenesetre úgy alakult,hogy hamarosan Milánóba utazom, de csak ő tudja az e-mail címem és számom, és annyira nem sürgettem, hogy írjon, eddig még nem is tette. Tudom, hogy sok utazási iroda van, de még csak nemrég kezdtem az olaszt is tanulni, nekem eléggé nehezen megy a keresés, esetleg ha valaki segítene nagyon megköszönném. Ez az első alkalom, hogy valaki után egyáltalán érdeklődöm ilyen szinten, hogy még egy fórumba is bejelentkezem. Köszönöm mégegyszer a választ, jó éjszakát

Előzmény: deriva (911)
deriva Creative Commons License 2007.04.04 0 0 911
Mièrt, vezetni jobb??? Vagy gyalogolnàl? Mellesleg mi is buszozni fogunk. :)
Előzmény: savafan (910)
savafan Creative Commons License 2007.04.04 0 0 910
Köszi, de hajnalban egy pár órás koncerten állás után buszozni...
Előzmény: deriva (909)
deriva Creative Commons License 2007.04.04 0 0 909
Akàr a kozpontban is lehet a szàllàsotok, mert a San Babila-tòl (ami kozvetlen a Dòm mellett van) megy busz a(z) Idroscaloig. Az autos kozlekedèst nem ajànlom, mert az milànoban egy kàosz, kènyelmesebb busszal szerintem.
Előzmény: savafan (905)
savafan Creative Commons License 2007.04.04 0 0 908
Köszi az infókat. Majd akkor nézünk valamilyen szállást (gondoltunk pár tíz kilóméterre Milánótól is) és kocsikázunk:))
coys Creative Commons License 2007.04.04 0 0 907
A honlapon ez van:

Tangenziale Est, Linate Gate. Take Viale Forlanini in direction of Linate Airport for 2,5 km. Before entering the airport area, turn left in direction of Novegro Idroscalo. Go straight on in Via Circonvallazione Idroscalo/Strada Provinciale 15B for 0,6 km. The gates you will find on the street will be Gate n.8 (Isola), Gate n.1 (Tribune), Gate n.2 (Sport) and finally Gate n.3 "Punta dell'Est"

coys Creative Commons License 2007.04.04 0 0 906
Ezzel a témával párszor már szétkúrtuk a topicot, de sebaj :) Deriva kolléga tud bővebb felvilágosítást adni. A fesztivál terület a Linate repülőtér közelében van ami Milano egy külvárosi része. Szállodával sajnos nem tudok szolgálni. Mi jun. 30-án megyünk, a két napos rész nekem a vizsgák miatt nem működik sajnos, pedig szivesen elmennék arra is!
savafan Creative Commons License 2007.04.04 0 0 905
Egyenlőre az a gond, hogy nem nagyon tudom belőni a fesztivál helyszínét és a leendő szállások távolságát. Igaz kocsival megyünk de nem szeretnék naponta kocsikázni a dugóban órákat mire elérem a koncertet:(((
Előzmény: coys (903)
savafan Creative Commons License 2007.04.04 0 0 904

Más is?

A kétnaposra szintén?

Előzmény: coys (903)
coys Creative Commons License 2007.04.04 0 0 903
Ti is gods of metal? :)
Előzmény: savafan (902)
savafan Creative Commons License 2007.04.04 0 0 902

Sziasztok!

A haverokkal a nyáron egy fesztiválra utazunk Milánóba.

Olyan szállást keresek amit szívesen ajánlotok és igazából csak alvásra használnánk. Meg esetleg reggelire. Mivel a fesztivál dél körül kezdődik és hajnalban ér véget, tényleg csak alvásra használnánk a helyet.

Ha tudtok ilyen címet, linket, bármit azt szívesen venném (ha árat is tudtok az lenne a legjobb).

Előre is köszi a segítséget!

Kobzoska Creative Commons License 2007.04.01 0 0 901
Ez lehetett volna találós kérdés is: Mi a közös a képekben? :-))
Előzmény: mestska (900)
mestska Creative Commons License 2007.04.01 0 0 900

nekem meg pl. ez a kisteherautó tetszett. (a közös a képekben, hogy az enyém is a repubblicán kézült)

Előzmény: Kobzoska (899)
Kobzoska Creative Commons License 2007.04.01 0 0 899

Hoztam egy képet arról, ami nagyon tetszett Milánóban (persze nem csak ez):

A szemeteskukák. :-))

A kukásautók is ilyen díszben pompáznak.

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.01 0 0 898
Félreértettél. Nem az a szomorú, hogy nem tetszett - ez a véleményed, ok, tiszteletben tartom.

Az a szomorú, hogy hogy lehet úgy elindulni egy idegen városba, hogy eleve arra készülsz(!!), hogy úgysem fog tetszeni....

DERIVA!
Szerelem volt első látásra.
Előzmény: torban (894)
deriva Creative Commons License 2007.03.31 0 0 897
igaz, de a kàvè nem milànòi specialitàs, az van mindenhol. :)
Előzmény: itakdalse (896)
itakdalse Creative Commons License 2007.03.31 0 0 896
de legalább qrva erős kávékat főznek. és nagyon finom.
Előzmény: deriva (895)
deriva Creative Commons License 2007.03.29 0 0 895
èn egyetèrtek! :) Mèg a milànoiak sem szeretik, tènyleg eddig 2 embert tudok aki èl hal milànòèrt, ès az egyik Frednè. :))
Előzmény: torban (894)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!