Keresés

Részletes keresés

waces Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12058
Hmmm. Nem emlekszem, hogy valahol is azt irtam volna, hogy zavar az amit a stiloval csinaltal. (Az, hogy en nem tennem az teljesen mas tortenet, de az izlesunk is kulonbozo).
Nekem (hangsuly: szemely szerint) nem tunik ertelmes dolognak az, hogy valaki egy fel auto arat rakolti az autojara, hogy abbol sportauto legyen. Pedig nem az. Es meg az ultetestol, foliatol, spoilertol, se lesz az. Ettol fuggetlenul ha valakinek ez tetszik am legyen, az o dolga.
En azt kerdeztem csak, hogy szerinted mitol valik egy auto egyedive (hisz azt mondottad volt, hogy a skoda azert nem tetszik neked mert tucatauto)
Előzmény: VDaNi (12056)
Fido Dido Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12057
Köszi! Akkor értem.
Előzmény: VDaNi (12054)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12056
Mondd meg, konkrétan mi a bajod a Stiloval?

Amit gondolhatok:

1.) túl sötét a fólia. OK, Neked más tetszik, ezt az egyet elismerem, ha nem tecc
2.) a hátsó Abarth spoiler? ne viccelj már, hogy az szerinted sok
3.) 17" felni? gyári méret
4.) 225/45 gumi? 1gyel szélesebb, mint a gyári méret, ha nem mondom, ki nem szúrod.
5.) ültetés? nem túlzó, teljesen normál, kis ültetés
6.) na?

Dani
Előzmény: waces (12052)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12055
Tán égne, de nem ég.

Ez csak a helyzetjelző.
És nem fékez a kocsi, 4ben megy teligázon.

Dani
Előzmény: Törölt nick (12049)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12054
Canon Powershot G5
Másik mozgó autóból lett fotózva, ami mögöttünk jött, nagyjából szintén ennyivel.

Dani
Előzmény: Fido Dido (12047)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12053
Már mondtam, de leírobb megint. A Stilo NEM a világ legjobb autója.

"mert a különbségeket úgysem tudják kihasználni egy családi használatra szánt autón)"

Mondjuk egy 3 ajtós Stilo, ami ugye sportOS autó, szerintetek, az technikailag mivel kevésbé családi autó, mondd már el nekem...
Szerintem semmivel.

Blasius!

A fehérneműt és a csajt ne hasonlítsuk össze 1 autóval, kicsit más kaliber. :)

De nem érzek ekkora különbséget, nem érzem úgy, hogy túlzások lennének a Stilon.
A gödröket kerülgetni kell, de 4 centi nem a világ vége, ráadásul nem is libeg.
Stilo tengelytávja 260centi és 10 centire van a földtől. Az Alfa meg 7 centire.

Moto!

Szerintem simán örülj a 7es BMW-nek, mást nem kell leszólni.

És szerintem ne állítsd be úgy, mintha minden tuningautó szedettvedett, kótvány lenne. Lehet teljesen gyári, jó állapotban 1 autó, picit egyedivé téve, megszépítve. És nyilván, hogy a tulaj nem költ 100ezreket, hogy NE tetszen neki a kocsija. És még ha rajtam kívül senkinek sem tetszene a Stilo, akkor is így maradna, mert nekünk tetszik, s ez a lényeg.
De erről szó sincs, szerintem egymás mellé állítanád a mienket és 1 gyárit, minden ember azt mondaná, hogy ez a szebb.

Dani
Előzmény: Törölt nick (12044)
waces Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12052
"De én pl egy régebbi tipusu BMWből is 1000% jobban becsülök egy teljesen eredeti gyárit,amiben még az utolsó üveg is hibátlan,karcmentes,a futómű is tökéletes,de gyári állapotú,stb MINT egy agyyontunningolt,kitudja milyen kotvány,csúnya szedetvedett itt spoiler,ott ültetés gépet"

Igy van. De azert szerintem kulonitsuk el a ket iranyzatot (regi auto korhure visszaallitva illetve a rakjunk minel tobb mentalis loerot egy autora vonalakat). Szamomra is az elso az igazi (de izlesekrol nem erdemes vitatkozni).
Amit en nem ertek es valoszinuleg mar soha nem is fogok, hogy olyan "extrakat" minek rarakni egy autora ami nem oda valo. Tehat ha sportautot akarok (akarnek) akkor olyat veszek es nem egy teljesen mas celra kitalalt (es annak a celnak allitolag eleg jol meg is felelo) autot probalnam a neki nem valo szerepkorbe beszuszakolni. (Tehat Stilobol nem csinalok versenyautot, Carrerabol nem csinalok terepjarot, Shelbybol nem csinalok kisbuszt, stb...) Egy sportauton (hangsuly: szerintem) jol nez ki egy izleses spoiler. Ugyan ez a spoiler egy kisbuszon valoszinuleg felettebb kacagtato lenne.
Sot, azt is elfogadom Dani eseteben, hogy "minden szentnek maga fele hajlik a keze", de ezt is lehet esszel. En is szeretem az automat (es idaig mindegyiket szerettem), de soha egyikrol se allitottam, hogy a vilag legjobb autoja lett volna. Mert ez igy hulyeseg. Egy auto szolgalja ki a gazdajat es kesz. Lehet szeretni, lehet megbecsulni, lehet szepitgetni, csinositgatni, rakolteni nagyobb osszegeket, de ettol meg nem fog kasztot ugrani az auto.
Előzmény: Törölt nick (12046)
Saughassy Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12051

Én is megnézném az eredeti képet;)

Fido Dido Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12050
Szerintem az nem féklámpa, mert a pótféklámpa nem világít.
Előzmény: Törölt nick (12049)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12049
Ráadásul mintha égne a féklámpája. Tán kétszázhúszról fékezett éppen?? :)))
waces Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12048
Nem itelkezni akarok (a stilorol se mondtam velemenyt azthiszem), csupan kerdes, hogy a te ertekrended szerint mitol lesz kulonos/egyedi egy auto.
(Mondjuk azert smartbol is futkos jopar, legalabb is en ugy ~ napi szinten latok smartokat (es nem mindig ugyan azt), de mondjuk fogjuk ra, hogy kevesebb van belole mint a szeria autok 70%bol). Ettol mar egyedi lesz egy auto?
Előzmény: VDaNi (12038)
Fido Dido Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12047
Milyen géppel? 170-180-nál elég kevés rendszer tudja lekövetni.
Előzmény: VDaNi (12043)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12046

Te is ott vagy képzavarban,mint Danika.De talán téged meg lehet győzni....tehát:

Ezek a mindenféle tuningok csak nevetésegssé teszik az a kis játékautót.A stilo sosem volt sportos autó,és nem is lesz.Csak röhelyes akármit aggatsz rá.De én pl egy régebbi tipusu BMWből is 1000% jobban becsülök egy teljesen eredeti gyárit,amiben még az utolsó üveg is hibátlan,karcmentes,a futómű is tökéletes,de gyári állapotú,stb MINT egy agyyontunningolt,kitudja milyen kotvány,csúnya szedetvedett itt spoiler,ott ültetés gépet.Lehet az optikai és egyéb tuningról vitatkozni,de tény,hogy ilyen relative olcsó(csak itt számít menő dolognak,olaszban kislányok játékautója) kisautón nagyon nevetséges ennyi ráköltés és erőlködés a semmire.

Előzmény: Leadfoot (12041)
I.Blasius Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12045

Dani, gondolj csak bele. Ráadsz egy tök szép fehérneműt egy bomba csajra és egy tonna-donna háziasszonyra. Szerinted az egyik nem lesz röhejes? Gondolhatod, hogy a Stilo képviseli a dagadt háziasszonyt.:)

A Stilotok úgy le van ültetve, és úgy fel van keményítve, hogy egy átlagos bp-i utcán képtelenség vele normálisan menni. Nekem a tök nyárspolgári 8 éves Corollám alja leér a fekvőrendőrök, garázslejárók, földutak középen füves sávval (vagy ugyanez jégbordával) egy jó részén, pedig tuti magasabb mint a Stilo, és a tengelytávja is kisebb.

A rugózás feszessége pedig hosszútávon (mackakövön, toldozott foldozott utakon) iszonyúan szar volt egy 16-os kerekű 206 CC-ben is (haverom apja 2 nappal később lerázódott vesekő miatt korházba is került vele:), nemhogy egy extra felkeményített 17-es úthengerrel járó autón.

Előzmény: VDaNi (12038)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12044

Igen, talán ez a titka, hogy a 145 tetszik az olvasótábornak, a Stilo pedig nem: míg általában a legtöbb 145 így néz ki szolid optikai tuninggal, addig az 5 ajtós Stilókat családi autónak vásárolják a jobb sorsra érdemes halottaskocsival ellentétben, aki tuningolni akarja, mind a 3 ajtóst veszi, mert tényleg sportosabb.

Abban viszont egyetértünk, hogy a vasalódeszka, szemöldök, álbeömlő és neon hiánya tényleg nem sufni, hanem igényes jeleket takar. Itt mindössze egy kis túlzással (szerényebb gumi és futóműtuning is elegendő lenne, mert a különbségeket úgysem tudják kihasználni egy családi használatra szánt autón) és a hozzáállással (ez a világ legjobb autója szerintük) van a baj...

Előzmény: Leadfoot (12041)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12043
4. kép olyan 170-180 között készült.

Dani
Előzmény: VDaNi (12042)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12042
Én még nem láttam a cicás topicban az autónkat.
Nem tudom, mi a bajotok Vele.

Használat szempontjából. Bármilyen szar Budapesti úton meg lehet küldeni, nem csapja le az alját, max. a lökös alján levő pici gumi ér le néha-néha. Pedig a Budafoki meg jópár úton küldtük már nagyon gyorsan.
Meg az országutak sem a legjobbak nálunk és ott sincs gond.

utsó képen megy a kocsi, szeretem ezt a képet.

Dani
Leadfoot Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12041
Üssetek meg, de szerintem a Stilon nincs semmi csúnya (a használati értékéről és korlátairól most nem beszélek). Na jó, nekem nem kéne fekete autó, de egyébként semmi cicás rajta. Mi lenne? Szép felni, fólia, kipuffvég. Na jó, az ültetés talán sok egy hangyányit, de semmi vasalódeszka, semmi szemöldök, semmi ál-beömlő vagy neon. Mondjuk valami más autó sokkal jobban nézne ki ezekkel a kiegészítőkkel (mondjuk egy 3ajtós Stilo), mert az 5a nem valami sportos forma.
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12040

Hogy annak képzeljük.A képzelet nagy úr:)) Ott egy másik megtévesztésig hasonló? Nemnem..abban más a..izé..na..az a 2 csavar..meg mintha a folia is más árnyalatu lenne...ja es a rendszam sem egyezik,szoval biztos,hogy nem olyan mint az enyem,mer abbol csak egy van..es akkora kiralynak erzem magam benne,hogy nem gyözök ájuldozni magamtol..:))

Előzmény: waces (12033)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12039
Meg a Stiloval ne lehetne Budapesten közlekedni? /45 gumik és csak 4 centi ültetés, keményítve, stb.

Alfára meg nem mondod ugyanezt, mikor /40 gum, 70 milli ültetés és még jobban ki van keményítve.

érdekes.

Dani
Előzmény: I.Blasius (12035)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12038
Fido Dido!

1 barátnőm van már jó ideje...!

Waces!

A Smart pl. szerintem nem egészen átlagos autó.

Sau!

Már beszéltem Selessel. Nincs rá pénzem. Meg nincs pénzem tankolni a 15-20 literes fogyasztását...

Meg én max. 60at akarok autóra költeni per hó, átlagban, mire megyek, ha csak az autóm van és semmi másra nincs pénzem?

I. Blasius!

Te miről beszélsz?

Stilon kívülről 4 dolog látszik. Nagyon diszkrét Abarth hátsó spoiler, fólia, 17" kerék, sportkipuff és ha valaki kiszúrja, az ültetés.

Alfán pontosan ugyanennyi látszik kívülről, de ott van még küszöbspoiler, peresebb a gumi.
Tehát az átalakítás szempontjából nagyjából u.a. mind a kettő.
Nem tudom, Neked a Stilo mitől lesz röhejes. Szerintem igényes, nem sufnis szar, de ez az én véleményem. Viszont ha a Stilo dolgai nem tetszenek, nem értem, miért mondod ugyanazokra a dolgokra 1 másik autón, hogy az ott nem egyedi, de a Stilon igen... INVI

Dani
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12037

Nem mer ő annyit vezetni itt,hogy a matematikai esélye a találkozásnak nagyobb lenne,mint 2lottónyereménynek egymás utánni héten:))

Előzmény: vgstudio (12032)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12036

A 145-ösük szvsz nem egyedi, de az mondjuk nekem tetszik

Talán éppen azért, mert nincs elcseszerintve?

I.Blasius Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12035

Hát, a Stilojuk szvsz egyedi. Ennyire röhejesen rondára megcsinált autót nehéz találni (egyszerűen nem hiszem el, hogy azzal a szekérrel lehet normálisan Budapesten közlekedni). Mondhatjuk, hogy a Stilok mezőnyében az ő kocsijuk tökéletesen egyedi, ha látnám a városban, rögtön kiszúrnám.

A 145-ösük szvsz nem egyedi, de az mondjuk nekem tetszik.

Előzmény: waces (12033)
Fido Dido Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12034

"Amúgy a topic túllépte a 12000. hozzászólást, én meg már 16000en is túl járok. :)"

És hány barátnőt faltál fel ezidő alatt? :)

...vagy barátot?

Előzmény: VDaNi (12005)
waces Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12033
Mert a stilo miert is nem atlagos auto? (OK, hogy nincs mind izlesficamosan "tunningolva", de azert viszontlag nem ritka). Az alfa se. A megane se. A nissan se.
Mitol lesz szerinted egy auto "nem atlagos"? (Megj. komolyan erdekel a valasz)
Keves fut belole? (ertsd pl limitalt peldanyok). Szepen karbantartott es/vagy korhu? (pl baratom tobb mint 40 eves bogara ami ugy nez ki mintha most gordult volna le a gyartosorrol). Olyan kulos jegyekkel rendelkezik amik egyediek? (pl egy Morrill festmeny van felfestve ra). Vagy mitol valik a konzumszferaban egy auto "egyedive"?
Előzmény: VDaNi (11977)
vgstudio Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12032

Danika!

Jövő hétem megyek üzleti üygben Budapestre. Több címem is van ahova mennem kell. És tudod én már előrem megtervezem nagyjából az utvonalat itthon. Ezért jó lenne egy lista azon utvonalakról, ahol te előfordulhatsz. Mert még véletlenül sem akarom keresztezni azokat. Persze nem miattad, hanem magam miatt, tudod értem kár lenne.

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12031
Adnak bizony. 2.8 körül fogyaszt olyankor a gépem. Állandó fogyasztásnak nem is lenne rossz:-)
Előzmény: bivanbi (11955)
Saughassy Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12030
Mert hiszen mennyivel jobb is egy fapad 1.8 mint egy tuning 1.6 :)
Előzmény: bivanbi (12029)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.17 0 0 12029
elore leforditom amit mondani fog: nincs ra penze.
persze ezt ennel viragabb nyelven fogja leirni, pl hogy: 'nincs ra szuksegem, csak ketten, csak varosban stb stb'
Előzmény: Saughassy (12028)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!