A Budafoki duplasávos részén? Az meg kurva szar út. A környéken döcögősebb utat nem is találhattatok volna. Elsőbbségadás kötelezettség? Ezt mondd az éjszaka kocsmából hazafelé tartó részeg ladásnak...
Majd ha _csak Budapesten_ lefut valamelyik autótok 375.000 km-t, és jó marad a futómű alapvető javítások nélkül (persze kopóalkatrészek cserélődnek, meg futóműbeállítás), akkor adok arra amit mondasz, addig nem... Saját példánkból indulok ki.
Ha kötözködünk akkor csináljuk alaposan. Pls, mutass nekem olyan kipufogóvéget, amin van egyetlen szög, és nem lekerekített a kanyar. Asszem hacsak nem egy otthoni szögvasból hegesztett darabot mutatsz, akkor nincs ilyen, innetől viszont csak ovál vagy kerek, kipufogóvégek vannak.
A mellékutcáknak mindenhol elsőbbségadási kötelessége van. Mi meg a belső sávban mentünk, egy Clio 1.6 és Ibiza TDivel. A Clio néha bepróbálkozott a külsőben, de nem ment semmire. :)
Budafokin kurvagyorsan? Agysebészek vagytok bazmeg... Az tele van mellékutcákkal meg zebrával. Az meg egyáltalán nem mentség, hogy éjszaka volt (mert gondolom akkor), mert akkor is van gyalogos meg másik autó. Csak kevesebb. Azon az úton nyomni neki a legnagyobb faszság.
jaj-jaj, most aztán én vagyok a felelős azért, mert egy féresikerült kis balfék jogosítány nélkül rohangál a forgalomban.
én autók közt nőttem fel. számtalanszor megtehettem volna, hogy elviszem az autót, mielőtt még jogosítványom lett volna, de nem tettem.
pedig volt pár autónk, amit a mai napig bevállanék: pl a kettővel ezelőtti mitsubishi galant, amiből az öszzkerekes full gépünk volt. gyári újan, akkor, amikor még az új nyugati autó nagy szám volt.
de nem erőlködtem azzal, hogy olyant csináljak, amit nem a szüleim tiltanak, hanem a törvények.
billy a kölyök is úgy érezte, hogy fölötte áll a törvényeknek, aztán csizmában halt meg. egy pat garett nevezetű seriff (ma az ilyent rendőrnek hívják) keresztüllőtte.
neked se jósolok nagy jövőt, igaz ugyan, hogy a lőfegyverrel való rendteremtés mostanában nem divat errefelé, de gyémántkemény rendőrök szép számmal akadnak.