Azért Bassment Jaxx is kapott idén Grammy díjat, ami korántsem mondható énekes-hangszeres zenének. Azért van egy-két igényes "techno" zene is. pl.: Fatboy Slim, Faithless, Groove Armada, Fluke, Leftfield, Underworld, Aphex Twin, Massive Attack, Deep Dish, Propellerheads, Orbital, Apollo 440, Kraftwerk, stb. (hirtelen ennyi jutott eszembe a populárisabbak közül.)
Vazz a lottón nyertetek a stílo megvétele után, vagy a tuningra kellett a kedvezmény?? De a 147 GTA és az új smartod csak előbbi esetben nem vetítés...
"4.) nekem így tetszik, élőben, körüljárva az autót nem tűnik magasnak. a lökös alatt kb. fél centi hely van. A kipuff pedig nem lejt, de tudd jobban, kérlek."
Erről csak egy vicc jut eszembe, mikor az agresszív kismalac kurva nagyot tanyál a biciklivel, a nyuszika megkérdezi: -nem fájt? -Kuss, én így szállok le!
Magyarázod össze-vissza a baromságodat, magadnak sem hiszed el, hogy ez így szép.
És azon a másik sztílón is szörnyű az a vég, de legfőképp ahogy arra is feltették.
Akkor azt magyarázd, hogy a Green Day hogy nyerhetett Grammy-t :) Talán mert jó :)) Nem feltétlen hosszúhajú-feketepulcsis aki rockzenét hallgat, az élő példa én magam vagyok :) Nagyjából az összes számítógéppelgenerált elektrozenével bajom van... mind egyforma. Szerintem a Parádé-dal (muhaha :)) jól mutatja az "igényességét"
Szerintem az a zene, amit hangszerrel és énekhanggal "állítanak elő"... de ha nem hiszed, nézd meg, hogy a Grammy-díjkiosztón milyen zenék nyernek arany gramofont. Bár lehet, hogy mindez neked kínaiul hangzik...
Kiskorúakat, hogy-hogy beengednek arra a szórakozóhelyre? Talán a tinidizsibe jársz 18-21-ig? És hogy iszol, hisz 18 év alattiakat nem szolgálnak ki szeszes itallal. :)))
Az a véleményem, hogy a mi vetitőgépünk megintcsak nagyot mondott...
Ha jobban megnézitek a "170-180 körül" készült képet, szerintem túl meredeken jön vissza a jobb oldali sávba a fenti sebességhez képest...
Szerintem...
A nyakkendős képet hol találom?
Dani!
Úgy beszélsz a 100E km után eladó stiloról, mintha te kerested volna meg az árát, és te is fogod lecserélni...
Holott, majd szépen megfűzöd apucit anyucit, hogy a stiló már túl öreg, stb, és le kéne cserélni...
Aztán lesz egy tök más autótok, és akkor majd az lesz a király, a stiló meg egy rakás fos(végre leesik majd, hogy mire akartak itt sokan rávilágitani)
Tiszta röhej...
Szóval most inkább fűzzed be anyucit, hogy vigye el a gumishoz, cseréltese le a tapadokorongos pirellire,arra a bizonyos 17"-esre, mert dolgod van vele valami kanyarban...