Feltételezek, persze, hisz már fenyegetőztetek is ezzel. minden okom megvan rá.
Az igaz, hogy nem szeretek rendőrök között autózni, jobb a távolság, de aztán mindig arra gondolok, hogy miért is pont engem állítanának ki. Nem akarok elbaszni sok évet azért, hogy majd TALÁN Ti nem hívtok ki senkit.
Pedig az eddig levezetett "többezer"* kilométered alatt alaposan esélyt adtál a lebukásra. Nem igaz, hogy nem tudsz várni - most már csak heteket - és kockára teszel néhány év eltiltást.
* A csillaggal megjelölt szavak elhangzása alatt "LOL" tábla villan fel, a közönség hangosan kacag :))))
Nem próbálom ki. Eksön szokott velük fenyegetőzni, én meg nem akarok feleslegesen fizetni... XV.ben lakom. Már nem bringázom és nem hordoztatom magamat...
Hopp, azt csak idéztem. :) De akkor éppen ideje van a folytatásnak. :))) Ráadásul megünnepelhetjük döncike smartyát, és a ideig-óráig érvényes jogsiát. :))))))
A városban cikázni, csajt hordozni kölcsönsmarttal, anyustilójával nem félsz, akkor mi félnivalód lenne? Szerinted kijönne bárki is egy olyan telefonhívásra, hogy "Jó napot kívánok! Éppen találkozót tartunk a barátainkkal, és van itt egy kissrác aki most kapott egy Smartot, pedig még nincs is jogsija, tessék már kijönni és jól megbüntetni" ????? :))))))))))))))))))))))))
Az F1 reggel 7.30-tól lesz élőben. Délután már csak ismétlik. Vagy fel kell kellni reggel és megnézni, vagy felvenni video-ra, akkor meg lehet nézni még 14h előtt és odaérsz.