Aszondja a külföldi, van egy eladó Passion PLUS Smartja, RÁADÁSUL NAVIGos.
Ezt a két rendkívül nagy felbontású fotót küldte nekem:
De már ebből is kiszúrom, hogy: nem ezüst a tükör, de nem is lakkfekete, mint a Pulse & Passionnál, tehát tuti PURE nincs alufelni nem ezüst a Tri Dion nincs napfénytető nincs ködlámpa sárga az index
Mondom Neki, hogy ez nem is Passion. Erre küldd 1 fotót 1 kis Passion feliratról, de az meg 1 alufelnis autón volt, a szín megegyezett. Írtam Neki, hogy mindenképpen kell az autó, tartsa meg, elkértem a címét és azóta is megyek hozzá. :)
Azért, mert az ismerős haver, s húzta a száját. Ha mindenképp kell az autó, akkor megkapom, de azért benézek az újságba. Találtam pl. 1 ugyanilyet, feketét, fullextrásat, 1,5 éves sincs és 23ezer km van benne. Nagyon patent, makulátlan állapotban.
Külföldről való vásárlást stornoztam, nem veszek látatlanban autót. Miután át is akart 1 külföldi cseszni...
Ha ilyen gyér a felhozatal, akkor hogyan vagy benne 100% biztos, hogy meglesz az autó jövő hét péntekre? Sokan, akik ragaszkodnak egy típushoz és valamilyen színvonalhoz, hónapokig keresnek autót... Na de ha nem is itthon veszed, akkor hogy lesz meg péntekre? Mikor utazol? S egyedül fogod szemlézni, hogy nem sérült-e, stb? :)) Egyszerűen nem tudom elképzelni, ahogy Németo.-ban a török kereskedőknél töltögeted a szerződést :)))))
Minek nézegettél te Smart-okat hirdetési újságban? Hisz már ezer éve ki volt szemelve "a példány" ismerőstől, megkímélt állapotban. Most akkor hogy is van ez? Már nem igazán vagyok képbe. Először kintről akartál hozni egyet, azután hirtelen lefoglalóztad az ismerős Smart-ját, most meg hirdetési újságokban keresgélsz.
Te tényleg beteg vagy.Egyfelől hajszál választ el a komoly bajtól,mégis csinálod a hülyeséget,és még büszke is vagy rá.Flegmán leszólsz mindent és mindenkit.Aztán amikor tényleg mutatni kellene,hogy tökös csávó vagy,akkor meg 180fok,hátraarc.
Kérlek szépen. ez piros, a fékfolyadéktartályban VAN érzékelő és le is lehet venni a kupakját, csak ebből a szögből tűnik úgy, hogy nem.
A felső keresztmerevítő az 1 felső OMP tuning toronymerevítő. Az az állító pedig (mint minden jobb toronymerevítőn) a finomállító. Beszereled a cuccot, felemeled a kocsit majd meghúzod erőből. Így működik.
Nem szeretem szórni a pénzt. nemrég vettem 3 autós hirdetési újságot, nézegettem SMARTokat. 1et sem találtam bennük, 1 perc alatt kinéztem, amit akartam és rossz érzésem volt, hogy kidobtam 700 Forintot az ablakon... :(
Mi az az OMP bugyiszinű fogpiszkáló? Csak nem valami toronymerevítő szerüség akar lenni? Mért van benne valami csavaros hézagolás vagymi????? ÉS hogy a bánatva veszi le az ember a fékfolyadék tartály tetjét??? Főleg hogy szintérzékelőt sem látok benne!?!?
Pedig épp hívtalak volna gyorsulni! Pont most!! Üresek az utcák, jó az idő :)) Aztán figyelhetnéd a tükröd is, hátha egy kör alatt kettőt verek rád :)))))))))
Remélem nem a hidegrávezetésre gondolsz. Itt még v0.5 verzió van, nincs rendesen megcsinálva, most pont a direktszűrőre megy a menetszél, a fentről jövő csőből!
Hát ha csak ezen múlik, akkor én beugrok érted és elviszlek. Végül is nem az a fontos, hogy megcsodálhassuk élőben a csodasztilót vagy a szmartot, hanem a topik névadójának a személye. És akkor bebizonyíthatod, hogy mennyire jó fej vagy élőben.