Keresés

Részletes keresés

mammamija Creative Commons License 2007.03.07 0 0 486
Igen - délelőtt sokan voltak Réka ellen..... a mostani állást nem láttam.
Az Aktívban lesz róla szó nemsokára....
Előzmény: MédiaBoy32 (484)
Renáta_ Creative Commons License 2007.03.07 0 0 485

Jaja.

Mondjuk, így egy hét kieséssel, miközben a többiek végig koriznak nemtom mennyire lesz versenyképes...

Azér én szurkolok.

Előzmény: MédiaBoy32 (484)
MédiaBoy32 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 484
Kata javára : tehát o maradna bent , és réka esik ki ?
Előzmény: mammamija (483)
mammamija Creative Commons License 2007.03.07 0 0 483
841:225 már az arány Kata javára.....
Biztos megviseli a Vajna fiú halála, de ahogy a showbizniszben mondják: " A show megy tovább"

nem irigylem őt.

kábelbúvár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 482

Akkó:

Dobó Kata párbajozik pénteken

ORIGO

???

Rájár a rúd a TV2-re....

Előzmény: raulista (481)
raulista Creative Commons License 2007.03.07 0 0 481
"Andy Vajna fia meghalt, Dobó Kata vasárnap a 26 éves fiú temetésére utazott Los Angelesbe " Úgyhogy nem kéne ezért őt bántani!

Előzmény: ftonyo (466)
B.Evi Creative Commons License 2007.03.07 0 0 480

a blikk aszondja, hogy andy vajna fia öngyilkos lett, ezért ment kata vissza.

Előzmény: JG15 (463)
JG15 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 479

Nos igen, kivételek ott is vannak, hogy mást ne említsek,-- (az általad is említett roppant ellenszenves olasz jégtáncos páron kívül),-- mint a hírhedt

Tonya Harding-ot!  DE az ilyenek ki is víjvák a közönség/zsűri utálatát.

Én a példámban egészen konkrétan Sebestyén Julira gondoltam, aki megfeszítve

dolgozik, minden triplát megugor az edzéseken, de a versenyekre   begörcsöl, és elszúrja, és oda az egész éves gürizés. De ez már egy szomszédos topik....

Előzmény: ftonyo (467)
JG15 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 478
(hihi)..Köszi. Ez valóban félreérhtető lehet. Szóval CSALÁDI az esemény.
Előzmény: mammamija (465)
ftonyo Creative Commons License 2007.03.06 0 0 477
s még ronda is, ha nincs kisminkelve.

**

pont, mint a Bódi Sylvi :-)
Előzmény: Renáta_ (473)
tongue Creative Commons License 2007.03.06 0 0 476
Lökjé' má' ide te magadról egy képet....akár kisminkelve!
Megszakértenénk azt is...
Bocs! 8o))))
Előzmény: Renáta_ (473)
Mgeva69 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 475
Nekem magas az is, hogy mi a fene jó ebben a Norbi családnak? a franc se állna ki újra párbajozni, mikor már egyszer kiestem, és valszeg újra ki fogok... rá se tudnának beszélni, hogy újra nekiálljak bohóckodni egy párbajon "népszerűségem" tudatában.
Előzmény: Renáta_ (474)
Renáta_ Creative Commons License 2007.03.06 0 0 474

Hehe, az imént találtam egy cikket itt az indexen erről a párbajosdiról. Van benne egy szavazás, ki essen ki. Olyan 1:4 az arány Réka javára :-) Már, hogy ő menjen. Ennyit a népakaratról. Mennyetek szavazni, ez óccsóbb, mint az sms :-))

http://velvet.hu/celeb/rudo0306/

Renáta_ Creative Commons License 2007.03.06 0 0 473

Akkor ne menjek bele abba, hogy ez a nő mennyire rémesen buta (az összes kűr előtti bejátszás arról szól, hogy én ezt nem éééértem; hogyaaan????) és még ronda is, ha nincs kisminkelve.

Bocs :-)

Előzmény: tongue (471)
csuhaj82 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 472

Hogy kicsoda S. Norbi? Ő szállítja a kaját a zsűrinek:) Bár, sztem inkább ők is éhen halnának, semmint újra viszont lássák Rékát. Amikor nevet kellett mondani, mindenki gondolkozás nélkül Ferót mondta. Nem azért mert annyira jó, hanem, m Réka annyira rossz!

Semmi bajom nem volt ezzel a nővel eddig (értsd: tök közömbös volt), de amit most művelnek, kicsit nevetséges!

Én őszintén, várom haza Sallayt, m a Messiást ( már elnézést)! Szörnyű, h Krisztina véleményét teljesen elnyomja az a két dilettáns! Amikor esetleg vmi építő jellegű kritikát mondana, ami nem tetszik a Norbi féléknek, rögötön elkezdenek zúgolódni a közönség soraiban. Ideje, h András hazajöjjön. Nem mintha Krisztina védelemre szorulna, de legalább nem lenne kisebbségben! 

Ahogy néztem, pont a kori vb hétvégéjét hagyják ki a tv2-n:)

tongue Creative Commons License 2007.03.06 0 0 471

Hagyjátok má' a francba norbinét....

"Vigyázó szemetek Sylvire vessétek!" ;) (csak szolidan...)

ftonyo Creative Commons License 2007.03.06 0 0 470
"Nem értem igazából kicsoda a Shobert Norbi a Tv2-nél. Valami Isten??"

A Sztárok a jégen főszponzora.
Előzmény: Renáta_ (468)
ftonyo Creative Commons License 2007.03.06 0 0 469
"És végül. Zsűri. Azért a műkorcsolya közvetítéseket is kommentálja valaki. Szóval lehet találni olyan embert a korcsolya világában még Regőczy Krisztináék mellé, aki kultúráltan és szakmai módon tud véleményt nyilvánítani és pontokat adni."

Az abszolút dilettáns Zelinka Ildit az MTV-ről? (Amúgy is szülni megy nemsokára)..vagy Pálinkó Lujzát az Eurosportról?
Előzmény: Renáta_ (468)
Renáta_ Creative Commons License 2007.03.06 0 0 468

Még a sok verzióból ez a legszimpatikusabb.

Egy búcsúkűrt megérdemel a Kata (meg a kis párja is - nekem ő is szimpi, hiába kis fiatalka :)

Meg most olvasva a honlapon tényleg úgy jön le, mintha Shobert Norbi találta volna ki ezt a párbajosdit. Nem értem igazából kicsoda a Shobert Norbi a Tv2-nél. Valami Isten??

OFF

Az esik rosszul, hogy amikor megjelent, én tiszteltem ezt az embert. Persze ez jó rég volt. De úgy jó volt látni, hogy valaki próbál tenni azért, hogy a mozgás tömegsport legyen, az egészséges életmód elterjedjen. Hogy ami sikerült neki, az sikerüljön másnak. Csak ahogy az egésznek már túlzottan pénz szaga kezdett lenni, az valami iszonyatmód ellenszenves kezdett lenni. Réka meg már akkor az volt, amikor kiállt Norbi mellett a "Beszólok Norbinak!" c. szuperprodukcióban (ööö, amit nem láttam, csak a reklámját, de már az is sok volt :o)

ON

A 23-24-i szünettől meg nem feltétlenül kell megijedni. Ahogy számolom, az félidő tájt van. Szerintem azért rá lehet jönni, hogy amatőr ember ezt a terhelést nem bírja végig, a Megatáncosoknak is áldás volt a nov. 4-i extra pihi (amikor a tüntetést akarták közvetíteni a TV2-nél) Lehet, csak ez van mögötte. Végignyomtak 3 Megasztárt, egy Megatáncot (nekem az tetszett a legjobban), remélem, ezt sem fogják félbeszakítani. És nem Dobó Kata és Rubint Réka miatt, hanem - a remélhetőleg egyre nagyobb hangsúlyt kapó jégszínházasok miatt!!!

És végül. Zsűri. Azért a műkorcsolya közvetítéseket is kommentálja valaki. Szóval lehet találni olyan embert a korcsolya világában még Regőczy Krisztináék mellé, aki kultúráltan és szakmai módon tud véleményt nyilvánítani és pontokat adni.

Előzmény: Pistike (449)
ftonyo Creative Commons License 2007.03.06 0 0 467
"Én sok éve nézem a műkorcsolya versenyeket. Ott egy sprotolónak valóban az élete, de legalábbis évek munkája van egy kűrben. És hányszor van úgy, hogy a versenyző az edzéseken tökéletesen megcsinál mindent, a versenyen meg hibázik. Lepontozzák, és annyi az egész éves nagyon kemény munkájának. De nem állhat neki hisztizni, meg jelenetet rendezni, emelt fővel kell viselni a vereséget is"

>>>

He-he.

ez azé nem egészen igy van..

Barbara Fusar-Poli az olimpiai döntőben majdnem nyiltszinen megtépte partnerét, Maurizio Margaglio-t, amikor a srác miatt felbuktak, és elveszitették az olimpiai aranyat....

A csaj olyan izzó tekintettel nézett mindvégig a pasira.. hühh...

Nem lettem volna a helyében! :-)
Előzmény: JG15 (451)
ftonyo Creative Commons License 2007.03.06 0 0 466
"Épp most mondták az AKTIV előzetesben, hogy Dobó Kata Los Angelesbe repült valami tragikus csalási eseményre."

>>>

Kipurcant az Andivajna másodunokaöccsének a kutyája? Vagy mi?

erre nem beteg Katácska? két nap alatt meggyógyult a 15 órás repcsizésre?

pff..........
mammamija Creative Commons License 2007.03.06 0 0 465
:))) nem csalási eseményre - családi eseményre:))))
mammamija Creative Commons License 2007.03.06 0 0 464
Ja 15 órás röpülés után nagyon fitt lesz.
Holnap megláttyuk.
JG15 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 463

Épp most mondták az AKTIV előzetesben, hogy Dobó Kata Los Angelesbe repült valami tragikus csalási eseményre. DE! Mindenképpen haza fog jönni a pénteki műsorra.

Hát ezt azért erősen megkérdőjelezném?? Még mindig nem tudja mi vár rá????

szexike Creative Commons License 2007.03.06 0 0 462
azért a korcsolya jóval veszélyesebb sport, mint a tánc, kellett volna valami forgatókönyvet csinálniuk előre arra az esetre, ha bárki úgy lesérül, h nem képes versenyezni. de úgy tűnik, nem igazán készültek fel erre az eshetőségre.
Előzmény: cathy_78 (458)
mammamija Creative Commons License 2007.03.06 0 0 461
Pedig hogy fogadkozott, hogy nem lesz részrehajló:))
A Makány Márta tervezte ruhákról pedig ne is essék szó:) rettenetes. Pedig szuper dolgokat csinál:)
Előzmény: cathy_78 (458)
mammamija Creative Commons License 2007.03.06 0 0 460
Ooopsz, azt viszont kihagytam, hogy nyilván szerződésük van a tv2-vel - azt meg nem lehet megszegni, vagy fizetni kell.
A megasztárosokat is hurcolászták egész nyáron - merthogy a szerződés így szólt.
Előzmény: JG15 (457)
mammamija Creative Commons License 2007.03.06 0 0 459
Ez lenne a legjobb megoldás - igazad van.
Előzmény: JG15 (457)
cathy_78 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 458
Az a baj, hogy az a műsor úgy nem jó ahogy van. Mindenkit lehet fikázni mindenért, Liptait, Rékát, Norbit, Ferót...stb. Csak hogy ebben a műsorban túl sok minden nem klappol. pl. a Szombat esti Lázban (nem volt a kedvencem), ült egy hozzáértő zsűri. itt túl kevés az egy hozzáértő, és mellé hívhattak volna mondjuk olyasvalakiket, akik ehhez bármilyen szinten kapcsolható dologhoz értenek. (Tánc, mozgás..) vagy valami olyan laikust aki ezt nagyon szereti. Persze hogy ez nem szakmai műsor, de ez így már túl gagyi. A kettő közt lett volna átmenet. Amúgy meg valóban, hogy hasonlítsam össze Nagy Ferót Rubint Rékával vagy akárkivel????? Olyan szinten nincsen összehasonlítási alap, hogy nyilván az alapján fog menni, hogy "szegény Feró úgyis már egy vén f*sz, hadd örüljön..." stb. Túl szedett-vedett az egész. És bár valóban nem a zsűrié a főszerep, de a korcsolyabajnok nőci mindenkivel kedves, Xavér idülten elhülyéskedik, Liptai meg pofára megy és játssza az agyát. meg komolyan a Rubint meg a Bódi arra büszke, hogy törött bordával is koriznak???? Normálisak??????? Két gyerek anyja, ha R.R. erre büszke, akkor tán vigyáznia kéne magára... R. R. védelmében annyit, hogy azért gáz az egész, mert emlékezhetünk még arra amikor minden lap a Liptai-Gesztesi és a Schobert házaspár hatalmas barátságáról beszélt?????? Itt grillezés, ott kézmegkérés stb...aztán jött a terhességes sztori és akkor hirtelen utálat lett a nagy barátságból, ráadásul úgy, hogy nam is Liptainak volt igaza, tehát a minimum az lenne, hogy csendben befogja a száját. Nem az a baj, hogy nem tetszett neki R.R., mert valóban béna volt:), csak ilyan szembetűnően nem kéne rosszindulatúnak lenni. Na ennyi, ennél többet ez már nem ér...:))))
JG15 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 457

Az is lehetséges, hogy Kata egyáltalán nem fog párbajozni, és nem is folytatja. Ez lenne számára is a legjobb, és  Réka sem juthatna vissza a versenybe.

Persze nem tartom kizártnak, hogy Norbi ezesetben más fifikát találna ki, hogy visszajuttassa Norbinét. Mondjuk azt, hogy Sylvinek kivillantak a mellei (hihihi), és most vele párbajozzon..De bármi mást is ki lehetne találni, ami épp eszébe jut. (heheh)

Előzmény: mammamija (455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!