A vételárat a vevő két részletben egyenlíti ki. Az első részlet négyszázezer forint, melyet a vevő a szerződés aláírásaval egyidejűleg eladónak készpénzben átadott, eladó ezen szerződés aláírásával a ezen részlet átvételét elismeri. A fennmaradó egymilliónyolcszázezer forintot vevő a .... Bank által kiállított hitellevéllel, a hitellevél általa történő készhezvételétől számított ..... belül egyenlíti ki. Eladó a hitellevél átadásval egyidőben köteles a az adásvétel tárgyát képező gépkocsit a vevő birtokába bocsátan.....i
Saját vasamon 70% körüli a papucs,de esőben simán meg lehet csúsztatni még 80nál is.Vagyis ott is az ésszel vezetés elve érvényesül,mert hiába a sok 3betüs,2mp porrátörni a 300le-s autót.
Mit? hogy nekem még jó az a gumi? hja..elmegyek rajta,ha nem is épp ugy,mintha egy vadiujon gurulnék.Uszkálni pedig a céges ronccsal sem szoktam(igaz azok virsliballonok) pedig alig van rajta minta.De városból nem is nagyon megyek ki vele,örülök,hogy 80ig nem esik szét.
Gumiflame helyett inkább azt meséld el,hogy te kiveszed-e az EDC-t vagy megjavíttatod?
Azéé kellett mondani, hogy én tűnjek bénának, hogy én nem tudom, Ő viszont meg tudja fogni a vizen úszó kocsit.
Moto!
80nál úgy fel tudsz úszni, hogy rossz nézni. Már 2mm mintánál is fel fel úszik sávváltásnál. Pl. 1 konkrét eset, kamion ment, nagyon durva eső volt, kimentünk a szembe oldalra előzni ahol volt 1 vízátfolyás. És nem lehetett gyorsítani, mert csak villogott a kipörgésgátló és ennyi. Aztán kb. 1,5 másodperc múlva megtapadt, abbamaradt a villogás és elhagytuk a kocsit. Na ezekután azonnal cseréltük a gumit. Még 1x került vissza, mikor porráégett"ük" Ringen. (nem 1 helyben pörgetéssel!)
a velemenyemet ismered a romhalmaz autokkal kapcsolatban. de hangsulyozom, hogy ertem a helyzetet, amit nem ertek az az hogy erre most miert vagy buszke, es foleg, miert oltasz masokat hogy 'jo lesz az meg okosba'. Az hogy nincs mas, nincs jobb, az nem jelenti azt hogy ez igy jo. csak ennyit szerettem volna mondani, kerem kapcsolja ki.
Tudom,a munkahelyemen meg mondjak fel,vagy vegyek gumit(meg fékbetétet,szilentet,sők katalizátort is,mert jajj a környezet a saját adózott fizetésemből) aztán móricka felébred,hogy keze a bilibe lóg.
Esőben még országúton sem megyek 80nál gyorsabban.Városban meg ennél is óvatosabban.A céges autón ugyis téli slick gummák vannak szó szerint.Najó az egyik 0,2mm a másik 1,4mm..kb.Talán tél elején kapok rá egy garnitúrát,addigra az egyik 0,5 a másik szó szerint 0,0 lesz:))
Ja és ez nem épp kirívó..meg kell nézni a pizzásfiú,a futár,a gázszerelő,vagy valami más csóró cég autóján a kereket...hasonló szépségekre lehet számítani.
ha nem tudod fenntartani, akkor nem kell autoval jarni, vagy olyan autot kell valasztani amit fenn tudsz tartani. de ezt mar lejatszottuk... De onmagaban azt is elfogadom ha nincs penzed rendesen fenntartani az autodat, csak nehogyma' hirtelen az legyen a jo hogy kopott gumival jarsz... azzal jarsz nincs masra penzed, mindenki megerti. azert buszke ne legyel mar ra, mert az olyan vdanis lenne.
"4. A vételárat a Vevő a jelen szerződés aláírásától számított három napon belül egy összegben, készpénzben köteles kifizetni, s ezzel egyidejűleg köteles az Eladó a gépkocsit a Vevő birtokába bocsátani. A Vevő a birtokbavételtől kezdődően viseli a gépkocsival kapcsolatos terheket....."
Na ezt hogy írjam át úgy, hogy 4K-t fizetek most kp.ban és 1.8millát a bank fog átutalni. A hitelkérelem leadva, elvben holnap délig megkapja Anyum az engedélyt. Akkor adok 4K-t az eladónak meg a bank azt mondta, hogy az eladó kap majd egy hitellevelet, amit 100%, hogy megkap, a BANKtól. A BANK Neki utal.
A fő kérdés az első saját sorom!!! "Na ezt hogy írjam át úgy, hogy 4K-t fizetek most kp.ban és 1.8millát a bank fog átutalni." Ez. mert ez így gondolom nem okés. LOL! :)
most jut eszembe, egyik ismerős mondta hogy kint a tengerentúlon betiltották a SpongyaBob movie-t mert állítólag a film főhőse meleg és ez rossz hatással van a gyerekekre :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy meg mostmár plastik kártyára nyomják a jogsit, és egész áprilisban sztrájkolnak a kártyanyomók az okmányirodákban...
Sőt, az addig ideiglenes papirokat nem gyártják le, mert a greenpeace tiltakozik az erdőirtások miatt...
szal szopi....-))
Amúgy meg, ha a sikeres vizsgapapirral kocsikázol, és igazoltatnak, akkor két variáns van:
a., átlagos rendőr esetén papir széttépése, és komoly birság,
b., a hivatását sokkal komolyabban vevő, a szabályokat vasszigorral betartó "igazi" rendőr esetén az "a" pontban felsoroltak egyy kis bOb-ozással...(nem a nyári bobozással...)
Danika, nem fogyaszt kicsit sok gumit a stiló?
Én is autókázom néha okosan, szerpentineket is látott már a kis civic, de nekem 2000 májusa óta, ugyanazok a potenzák vannak meg, és még ezt a szezont is el fogják birni...
A téli gumikban lehet max 35k Km, a potenzákban meg 60k....