Nagyon rosszul fogod fel a helyzetet..
Én is gondolhattam volna jogosan,hogy nem érdekellek különösebben...a mai napig nem tudom a neved
Lovag egyáltalán nem volt,a legjobb barátom volt lenn egyedül,és vele is beszélgethettem volna,de én veled voltam...azt a pár percet is rád szántam..
Sőt úgy volt,hogy vele megyek haza,de gondoltam,hogy esetleg te majd hazakísérsz..
Így őt hazaküldtem...
És hidd el én voltam a legmérgesebb,hogy csak éjjel 1-kor közölte a főnök,hogy senki nem megy haza,irány cuccolni...nem tehetek róla!
Ne legyél ilyen keményszívű!Jobban örültem volna,ha veled sétálok haza...
És nem hazudtam!!!!!!
Ha leakartalak volna koptatni,akkor vissza sem megyek hozzád elköszönni...
Na,azt hiszem elég egyértelmű voltam..
Én nem voltam semminek az akadályozója.
Te fogtad fel rosszul vagy dirrekt így akarod.
Eszem ágában se volt lerázni!!!!
gika: igazad van...én is csalódtam
pusz nem,csak Plusz:))
Na, állj, ahelyett, hogy egymás karjaiba dobtátok volna magatokat a fizikai találkozás beteljesülése végett, s hogy bimbózó szerelmetek csókkal, netán egy kis puszikával megpecsételtétek volna...jól értem tényleg puszika se volt???????
tzuiop: csalódtam benned!!!
Én meghaltam volna, ha nem adsz egy cuppanóst!
Arról nem tehetek, hogy későn kezdtetek.Gondoltam a koncert utánt beszéltük meg akkor nem stresszelem szegényt, amúgy is láttam, hogy más lovagok is voltak és nem akartam idegenként alkalmatlankodni,főleg, hogy rám se néztél!
A szünetben egy kanyar mögül előlibbenve,kb.0.38 század másodpercem volt arra, hogy mondjak-e valamit,elvégre még mindig nem volt vége a koncertnek!
Ő először az este folyamán rámmosolygott és bemutatkozott a lent említett szavakkal,mire én is ismertettem vele nickemet,hogy biztos legyen a dolgában!
Bár jó poén lett volna eljátszani, hogy nem önmagam vagyok!Milyen zavarban lett volna BB! ;)))
Sajnos nagy dumás vagyok és kérdeztél is,ezért elment a szünet. Sajnálom, hogy miattam nem tudtál lovaggal beszélni!
:((
Elköszönt koncert után,én meg ott maradtam dobva!
(Azért az szép, hogy ha hazudsz valamit, hogy lerázz, akkor emléxel is rá mi volt az!)
Amúgy közel voltam az elbűvölt állapothoz,amit az is jelez, hogy eszembe jutottál egy párszor azóta is!
Kis mosoly ül olyankor az arcomon!
;))
Azért nagy nyilvánosság előtt nem szívesen tenném magam nevetség tárgyává,szóval inkább hagyjuk a témát!
Felfogtam mindent!
MI VAN????????????????????
igen? te ezt így fogtad fel???
na akkor jöjjön az én verzióm:
22 óra közeledik..keresem a közönség sorai közt a magas,barnát..rá is akadok egyre..párszor "csakúgy" elsétálok mellette,de ő figyelemre se méltat..pedig az volt megbeszélve,hogy ő jön oda hozzám,ugyebár ő a férfi,és ő 100%-osan biztos lehetett a dolgában,hisz vokálos lány csak 1 volt..mégsem tette meg..én voltam a kezdeményező és én mentem hozzá bemutatkozni..gondoltam,hogy kézfogás helyett ad egy puszit,de ez sem történt meg..mitöbb még arra sem volt képes,hogy bemutatkozzon..én persze rögtön közöltem,hogy én vagyok a Bea..
amúgy a szünetben beszélhettem volna mással is,de én vele akartam,ezt a lépésemet sem vette,
a kipakolás után tudtam csak meg,hogy nem mehetek haza,hanem a próbahelyre kell menni cuccolni..ezek után visszarohantam,hogy szegény ne várjon rám hiába,és elköszöntem..puszit most sem kaptam,viszont egy kiadós Plusszt igen,aminek tényleg örültem...
Részletes beszámoló:
Akik figyelik folytatásos regényünket,azok tudhatnák,hogy a manager státusom is szóba került már az"Élőzenészek!Segítsünk egymáson!" topicban!
Tehát odaértem a meeting pointra 5 minutes Zulu time!
De nagy csend vala,aztán így folytatódott,amikor egy kis élő zene hallatára befáradtam az 1500 ft-os jegyemmel az ingyenes koncertre,de még csak a beállást sikerült elkapnom,szóval feszengtem egy kicsit, hogy már koncert előtt leboxoljuk a menetet,de a művésznő többször is elviharzott mellettem, mintegy tudomásomra hozva,nem ilyenre várt!
Aztán zene lett,buli nem annyira,de nem az isteni BB-n múlott!!!
Sajna az énekesnőjük akármilyen jól énekel,csinos,helyes,de színpadon kb.akkor dance-t vágott le, mint egy öreg tölgy.
Viszont a közönség tudomására hozta,nem túl bölcsen, hogy zavarja, hogy nem őrülnek meg értük.
A közönség meg szívesen bulizott volna, mert tetszett nekik a zene, de nem engedte el magát az énekesnő.
Mind1!Inkább a násznépet jobban foglalkoztató részre térnék ki!
Tehát a koncert szünetében kihúztam magam, hogy észrevegyen BB,ő hihetetlenül dörzsölten és rafináltan megmosta a kezét, hogy annak vizességére hivatkozva még kezet se kelljen velem fognia,bemutatkozáskor!:((
Kicsit bájcsevegtünk a fent említett szakmai megjegyzéseimről,amikre nagyokat helyeselt,udvariasan, hogy hamarabb szabaduljon tőlem,de a szünet végéig ki kellett eggyeznie az én társaságommal!
Újra zene!
A végén cuccoltak!
Aztán egy egyszerű "menni kell a próbahelyre" lényegű mondatsorozattal tudtomra hozta,örül hogy túl van rajtam és majd írunk!
Utolsó ászomat is kiadva megajándékoztam egy kalciumos Plusszal(lásd. fenti topic),de ettől sem zuhant karjaimba!
BB L.
:((
Erre jobb szórakozást nem találva megnéztem a GO-GO lányokat, akik nagyon profik voltak és ikrek!
Hol elfeledtették a sikertelenséget,hol eszembejuttaták, hogy milyen kevés vagyok.
Enyhén magambazuhanva,kissé megalázottan kullogtam haza!
A buli jól sikerült,leszámítva azt,hogy belenyúltunk a következő produkcióba,ami 2 go-go girl kígyózása volt..amiből az következik,hogy nagyon kínos volt így játszani,hogy a közönség,aki 99,9%-ban férfi volt nemigazán ránk kíváncsi..:))
gika: kérdéseidre Kedvesem nélkül nem válaszolok:))
de mindjárt felébresztem innen mellőlem,és akkor kitálalhatja érzelmeit:)))
E-ditke: ez a kompromisszumos megoldás teccik, ari vagy!
BBEA: hogy sikerült a buli?
Sajnálom, hogy nem sikerült elmennem. Tegnap engedtem a csábításnak, és elmentem kollegákkal uszikálni+vízitornára, és csak 9-kor estem haza.
Azuram meg még később, így nem bírtam rávenni..., pedig jó lehetett...
tzuiop: na, mi volt????
Voltál?? Megvolt az epekedő, csábító tekintet a háttérből? ... és mellékesen: a CSÓK?????????
Nem vagyok 2 méteres!
De legalább nem kell nagyon lehajolnom, ha meg akarlak csóloni.Barna vagyok!Ezt kifelejtetted!
:)
Különben is, utána odamegyek hozzád,ha a rajongóidat elhesegetted!
;)