Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Ti " demokratikus eszközökkel"??? Akiknek a köztársaság csak egy ruha, amit ha kihízunk le lehet vetni, azok ne papoljanak "demokratikus" eszközökről. Nálatok az a demokrácia, ha valaki egy véleményen van veletek. Az ellenvélemény csak a "nemzetárulók" sajátja...
A demokratikus eszközök között van a naranccsal dobálás, síphiszti, stb...?
döbbenetes kép. ezek a fekete alakok a hófehér szobrok között :( ha azt mondanák, terrorfenyegetés van, megérteném. de MO.-n nincs, ezt maga a kormány mondta. semmi keresnivalójuk mesterlövészeknek márc. 15-én!!!
Ez egy vezényelt és buszokkal szállított bércsürhe. Ezért kapják a napidíjukat, van olyan cég amelyik a neten hírdeti ezt a "szolgáltatást", Valszeg Orbánék is velük dolgoztatnak, habár a pógári karikások között is elég sok az agyhalott alkoholista, aki mindenre kapható egy kis piáért vagy szeret hőzöngeni, dühöngeni csak magáért a hecc kedvéért. Ez a csürhe most éli át a hősi ellenálló mítoszát saját magának. 1990 előtt mély kussban voltak, vagy jókat nyalintottak az aktuális pártcsinyovnyik valagába.
A szólás szabadsága mindenkit megillet. Én a dolgot úgy választanám el, hogy egy kampánygyűlésen, amikor bárki a saját programját szeretné ismertetni és abban bármilyen módon, pláne szervezetten (ahogy most szokták tenni) megakadályozza valaki - szerintem is a szólásszabadság korlátozása. Hogy erre van-e törvény azt nem tudom - nem vagyok jogász.
Egy ünnepi szónoklatot megzavarni - különösen nemzeti ünnepen - primitívség.
Hát igen, ilyen a ballib szabadság:" Nekünk szólásszabaság, nektek kuss és láger."
Érdekes a fidesznyik szólásszabadság: ha valaki megszólal, síppal dobbal, kereplővel elnyomjuk. Szánalmas. ez is csak azt jelenti hogy kultúrált ember módjára nem képesek a vitára, csak erőből.
Nem, nem csak a blog. Tomcat úr nyilvános szereplései, beszédei, írásai talán csak az már! Vagy úgygondolod, direkt csinálja, hogy azt higgyék róla, utálja az szdsz-t, a maszopot... de mellettük áll és nekik dolgozik? Ehhez már tényleg beteg elme kell!
Magyarország ha jól tudom részt vesz a terrorizmus elleni háborúban, így terrorista célpont. Teljesen normális, hogy egy tömegrendezvényen védik a tömeget.
Hogy nem sült le a bőr a Poki pofájáról az összehordott hazugságai miatt. A Tomcatnak ha lenne esze, akkor feljelentenék és beperelnék ezt a m@rhát rágalmazásért. Azzal is bekerülnének a médiákba.
Magyarország ha jól tudom részt vesz a terrorizmus elleni háborúban, így terrorista célpont. Teljesen normális, hogy egy tömegrendezvényen védik a tömeget.