Nem föltétlen azért raktam fel, hogy most összemérjétek, kinek mekkora, és milyen kemény. Vagy esetleg ki közlekedik ONE-77 -nel, és ki a miautónkkal. Ez az irány elég dedósnak tűnik nekem. Persze az általatok készített főzőket kinézetre nem lehet összehasonlítani a gyári, pár százezres, futószalagon készített apparátokkal, de nem is ez a cél. Ha kész lesz, Ti méltán dicsekedhettek majd a kinézetével is. De nekem és még sokaknak elég az, ha a múlt században kitalált konstrukciós készülékeinkkel megpróbálunk jó pálinkákat készíteni.
Mivel nem te készítetted, akkor egy gondolat hozzá:
A betöltő ajtó vakum tartályra való ezért horpad befelé, a túlnyomásos ajtó mindig kifelé domborodik. Nekünk enyhe túlnyomás van, nem biztos, hogy rendesen fog tömíteni.Ez a legolcsóbb ajtó.
Oszt az minek? Csak nem akarok már szívni szabadidőmben. Inkább tűlórázok szombaton duplapénzért! 😉 Meg energiát takarítok meg!🙂 Gondolom Te sem világítasz otthon feleslegesen!😂
Hát ha azt nézzük hogy a halfőzőT 18 kwttal kellett fűteni, és 5 óra volt 90 l cefre főzése,és ezt 12 kwattal fűtöm ,és három óra 100l cefre lefőzése,akkor semmiképp nem zasztava.😂
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: