Keresés

Részletes keresés

bpeter92 Creative Commons License 2007.12.13 0 0 12
Hellosztok!
Látom nincs nagy nyüzsgés ami sztem kár egy ilyen jó kis kütyünél én is most szeretnék venni egyet „Arduino Diecimila” de nem tom hol lehetne a magyarországi illetékesnek írtam már levelet eddig nem kaptam választ ennyi pénzért szerintem kb 7-8000Ft megéri főleg hogy én kezdő vagyok de azt olvastam hamar belelehet tanulni igaz magyar leírást nem nagyon találtam illetve angolból van 1-2 de abból sincs olyan sok oldal ami ezzel foglalkoznának és mind1 ugyan azt írja sajnos.
Nah abba kérném segítségeteket hogy hol lehet ilyet venni?
Ajánltok egy kezdő számára html kódokat ismerem nagyabból de, programozni még sajnos nem programoztam?!
És mi lenne az a kezdő dolog amit csinálhatnék vele?
Láttam netten sok videó, van hozzá hogy miket lehet összedobni van 1-2 jó köztük 
John Zero Creative Commons License 2007.10.31 0 0 11
Ha van hitelkártyád, és szeretsz forrasztgatni, akkor lehetőségként szóba jöhet a Boarduino is, külföldről.
http://www.ladyada.net/make/boarduino/

Bár talán jobb egy "sima" Arduino-val kezdeni, amit csak bedugsz, plusz egy ellenállás és egy LED, és már mehet is a villogtatás, 5 perc alatt megvan az első működő program, a sikerélmény.
Előzmény: kadettc (10)
kadettc Creative Commons License 2007.10.31 0 0 10

Köszi az Infót.

Majd valami pesti ismerőssel átvetetem és ő elküldi postán.

Előzmény: John Zero (9)
John Zero Creative Commons License 2007.10.30 0 0 9
A Kitchenbudapest válaszolt a levelemre végre, kb. 1 hónap múlva kezdik árulni itthon. Bár az, hogy egyelőre csak személyesen lehet átvenni, nem postázzák, nem az igazi.
Előzmény: John Zero (8)
John Zero Creative Commons License 2007.10.25 0 0 8
Elvileg lehet itthon kapni, de csak 3 típust, kitet nem. Gyakorlatilag tojtak a levelemre, pedig érdeklődtem. Ez a cím:
http://www.kitchenbudapest.hu/hu/arduino

Én a PCB Europe-tól vettem (olasz), megjött rendesen, ahogy kell.
http://pcb-europe.net/catalog/index.php?cPath=29
http://www.arduino.cc/en/Main/Buy

"KIT Workshop - Base level (50 EUR)"

Jelenleg összelőttem vele: LCD (4x20 soros, de csak 2x20 soros módban, egyelőre), Dallas 1820 hőmérséklet szenzor (1-wire buszon), I2C EEPROM (256 kbyte), Dallas 1904 RTC (Real Time Clock).

Sajnos van, amihez bújni kell a datasheeteket, meg agyalni, amit tudok, majd beírom az Arduino.cc Playground wiki-be.
Előzmény: kadettc (7)
kadettc Creative Commons License 2007.10.25 0 0 7

Helló!

Itthon is kapni?

Előzmény: John Zero (6)
John Zero Creative Commons License 2007.10.19 0 0 6
Én használom. Sajnos még NG-m van, nem az újabb Diecimila model, de ez végülis csak minimális különbség.

Nagyon jól használható, a fórumon sok információ van, sok mintakód, library. Egyelőre csak próbálgatom, de lassan lesz egy komolyabb projektem is.

Aki kezdő (elektronikában is), annak érdemes lehet a kit-et megvenni, ez 50 EUR körül van, cserébe tartalmaz próbapanelt (dugaszolós), ledeket, mindenfélét.

Én vettem még hozzá külön 4x20-as LCD-t, amit most 6 lábról vezérlek, illetve DS1820-as 1-wire hőmérsékletszenzort.
kadettc Creative Commons License 2007.10.10 0 0 5
Végre valaki, aki legalább hallott róla.
Előzmény: ka peter (4)
ka peter Creative Commons License 2007.10.09 0 0 4

Én most ismerkedem vele?

25$ körül van kint az ára.

Egy blogban azt olvastam, hogy valahol rendelte.

kadettc Creative Commons License 2007.08.17 0 0 3
Ki tudja, hol lehet ilyet kapni?
kadettc Creative Commons License 2007.08.15 0 0 2
Talán annyira új a dolog, hogy még nem ismeri senki, vagy hülye nevet adtam a fórumnak és senkinek nem mond semmit?
kadettc Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1
Nem hiszem, hogy senki nem használja az Arduinot.Lehet, hogy a topic címe nem ismerős senkinek?
kadettc Creative Commons License 2007.08.09 0 0 0
kadettc Creative Commons License 2007.08.09 0 0 topiknyitó
Érdekelne, hogy ki mire használja az ARDUINO-t.Magyar nyelven alig találni róla valamit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!