A szomszédomban épp most vágta anyu földhöz aput, tökrészeg mind2, remeg az egész ház. A gyomrom 1 csomóba rándult össze. Szabályosan készülök rá, mikor ölik meg egymást, s majd mehetek tanúskodni, mit hallottam.
Kezd kimenni a divatból... :), olvasom, hogy az egy emelettel lejjebbi behatolás népszerűsége erősen növexik határozott előnyei okán: nem lesz gyerek, hymen megmarad, mégiscsak elélvez a fiú és így tovább... hát nem édes?
Erről jut eszembe: Floridában kiadták a Vagina-monológokat, de a magasan képzett ámerikai közönségnek ez a szó 'vagina' nem érthető, csak mintegy 8 % tudja, mit jelent, ezért Punci-monológ (Pussy-monologues) lett a cím... röhej... és ezek mondják meg más népeknek, merre van az előre...
De azért teccett tudni(engem ismerve),h. én mire gondoltam...ez szép, bár a válasz meglepő!:-)
Mire délutánra már jól voltam annyira,h. lemenjek a das bót-ba,ahogy viszont Te szoktad volt mondani, épp eleredt az eső, párás volt veszettül a levegő.
Pedig százszor jobban vagyok,mint tavaly,kevésbé kiszolgáltatott az időjárásnak,és mégis megviselt ez a nap.
Csak ötletroham, hogy mit főzzön Jinx, meg persze akárki... még én se gondoltam ki, h mit főzzek. Mondjuk a tökleves jó lenne, ha lesz tök, ha nem, akkor nem tom...
Csók, Myladym! A lovag nőnemben nem az, amire teccik gondolni, hanem... dáma! Igen: most melegfront jön és az nagyon cudar, én is egyre jobban érzem. Meg hát ez a mostani időjárás nem embernek van feltalálva.
Köszönöm, már estére sokkal jobban lettem,és remélem, így is marad...az évszakváltás és a frontok megviselnek továbbra is, úgy tűnik,ez hűségesen velem marad.