Tudom, hogy ez itt nem a hirdetések helye, de nagyon fontos lenne a dolog, úgyhogy:
SÜRGŐSEN szükségem lenne egy Boss GT5-re, ha valakinek van eladó, kérem jelentkezzen az email címemen, mert megvenném.
Előre is köszönöm! :)
könnyen bexéltek a rövidre vágott szőke hajatokkal, és kék szemetekkel.:) Jamega "WhitePower" tetkóval a homlokotokon. Persze, hogy belétek nem kötnek. Amugy a helyes válasz A, minthogy én beton vagyok.
Mellesleg meghallgattam a Blackmore's Nightot, nekem nagyon bejött, úgyhogy axem találkozunk még a közeli jövőben mr.Zakk Wylde. Sikerült megtudni, ki az a japán csaj, aki a capricciókat jácca?
Napáá:
GG
naszóval mindent öxefoglalva, és ismerve a Jeff Porcaro tributezenekart Keresztes nélkül és vele is, nagyon hiányzott a multkor Ildiko hangja, és ezt csak azután lehet mondani, hogy hallotta az ember a k.bséget (teljesen mindegy, hogy mi a véleményünk róla, ugye blind?:))
Egyébként találós kérdés azoknak, akik ott voltak:
Miért kötöttek bele a skinheadek GG-be hazafele úton (mert hol máshol időznének, mint GG útján hazafele). Egy kis segítség:
a, azt hitték, gyorsan kötő beton
b, GG valójában néger
c, a pólója miatt
Megvan a gitár...végül a Medgyesinél vettük meg (Lunaticnak ezúton is köszi a pótolhatatlanul értékes segítséget). Nem Squier lett, hanem egy Fernandes márkájú Strato-klón. Kicsit drágább volt, mint a Squier, de nagyon szép, és japán gyártmány (az ex-Curiás Squier kínai volt, ráadásul elnéztem, Stagemaster volt, nem Strato).
A kiszolgálás is sokkal színvonalasabb volt a Medgyesinél. És a legnagyobb deal is látható a képen: 12 wattos Kustom csöves (!) erőlködő, 39-ért. Úgy szól, mint az álom :-) Csöppnyi zúgás sincs, hangerőt még ott kipróbáltuk, itthon nem merem feltekerni, mert a szomszédok kinyírnának :-)
Vettem még egy Zoom 505 II effektet is, plusz az aszesszoárok, tok+állvány, azokra már kedvezményt is kaptam, ha már ennyi lét elköltöttem :-)
Azt mondták, 2 hét múlva vigyem vissza beállításra (rá is fér szerintem), addig viszont nyúzni fogom :-) (Már fájnak az ujjaim, nagyon más rajta játszani az akusztikushoz képest)
Lehet lemegyek, Blind te jossz? Jahh, ha nem ismernel meg esetleg en voltam a dobember akkor es ott... :) Majd jot dumalunk, ambar most max a baratnomrol tudok beszelni.... :) Szal holnap... illetve ma.
Nem volt valami nagy választék...tulképp szinte nem is volt több gitár, mint az Eldorádóban, viszont majdnem mind Squier vagy Jackson volt. Ki is néztem egyet, ma megyek szakértővel :-) és talán meg is veszem...csak még bekukkantunk a Medgyesihez is. Az arc segítőkész volt, bár amikor az effektet kérdeztem, valami 60 ezrest ajánlott, ami azért kicsit sok nekem :-)
Ja, árakban semmivel sem jobb, mint bármelyik másik, sőt, a hangszeraruhaz.hu még olcsóbb is nála, de neten azért nem rendelek hangszert... Voltak Squier erősítők is, de azokat nem néztem meg alaposan, majd ma.
ha valakit érdekel, szombaton Jeff Porcaro a Wigwamban, néhányan lemegyünk, aki csatlakozni akar, jelezze itt, vagy mailen, vagy tfonon (30/2427152) szombat délutánig.
Ja, a Keresztes Ildiko nem lex ott, mert beteg.
Üdv:
GG
sziasztok,
szerintetek sokat kertem az en kivaloan mukodo DIGITECH RP-1 -es multieffekt pedalomert, amikor 60 eFt-ert kinaltam megvetelre. Hogyba van egy ilyen remek szerkezet hasznaltan ?
Meg lettem szivatva, tegnap elmentem a Curia utcába, és egy fecni fogadott...a bolt elköltözött a Blahához, az Almássy utcába, szóval senki ne menjen a Curiába. Ma megnézem az Almássyt, remélem 6-ig nyitva vannak legalább.
Nekem éppen volna egy eladó kombóm. Crate GX10XL a neve. 10W, otthonra több, mint elég és van benne egy jó kis torzító is. (+line out, headphone, footswitch) Én szerettem a hangját, semmi baja és csak 19000 Ft-ot kérnék érte.
Szoftosabb rockhoz inkább Strato-fazont vennék én is, mint a markolósabb Gibsont. Ezzel lehet amolyan pinkfloydosan varázsolni is, de azér keményebben is megszólaltatható, főleg, ha lábnál dupla pickup bír lenni.
A Curia utcai bolt (becsületes neve asszem Lyra egyébként) tart erősítőket meg effekteket is, de nem túl nagy a választék. Kis teljesítményű, otthoni gyakorolgatásra alkalmas kombót pl. láttam náluk, vannak Boss pedáljaik, meg mintha Korg AX multi is lett volna, ami kezdésnek tűrhető. Mivel erősítőt meg effektet is rég nézegettem már komolyan, ezért nem tudom, hogy az áraik e tekintetben milyenek.