Sziasztok! Lehet, hogy néhány napon belül veszek autót. 2 kérdésem lenne: -ha 100E km környékén veszek Wagon-R-t, akkor ez következik 105E km-nél? (1,3, 76 ló)
"generátor-vízpumpa ékszíj, klíma kompresszor hajtószíj csere". Más, nagyobb kiadás várható a közeljövőben? Pld. a vezérléssel?
- Magamtól nem gondolkoznék a hátrányai miatt 4x4-esen, de ha pont olyat kapok szimpatikusban, (vagy automatát) akkor merjek-e venni?
Ezt nem tudtam. A városban továbbra is be fogom tartani az óra szerintit, mert van kereszteződés, időnként szabálytalan gyalogos, stb. Szerintem nem véletlenül telepítették pont oda.
Köszi a válaszokat,azóta egyenlőre elmúlt,de OBD-n én is gondolkodom mivel van két kocsink,a tisztítást megpróbálom majd csak most megyünk haza 2 hétre a másikkal addig állni fog úgy is.
Ez benne van a pakliban, de amióta ez a jogszabály életben van én még nem futottam bele ilyenbe.
Sőt! (halkan mondom) Úgy tűnik motorral pedig elég ha az oszlop után vagy szabályos (azaz szabályos +18). Figyelmetlenségből már többször is belefutottam védába a kelleténél gyorsabban, de szerencsére még nem jött csekk.
Szerintem nem kombinálja a nagy sebességű fotót a rendszámos - de szabályos - képpel.
Hm, Berettyóújfaluban rendszeresen 35-40-el työrésznek keresztül a városon. Lassan már dührohamot kapok, mert semmi nem indokolja hogy miért megy olyan lassan. Ez annyira jellemző, hogy 10 esetből minimum 5-6 alkalommal. Pedig nincs sebességkorlátozás, tehát nem ez az oka a lassúságnak. Kész öröm mikor lekanyarodik, vagy a kétsávos részen el tudok tépni mellette.
Igazából nem csodálom. Engem is idegesít, amikor ok nélkül 50-el totyognak előttem (mondjuk jól belátható helyen, ahol semmi nem tud kilépni eléd, nem szűk belvárosban vagy lakótelepen)
Mert a közigazgatási bírság úgy van, hogy
határ + 15km/h + hibaszázalék
Ez konkrétan 50-nél 68-at jelent. Az nálad óra szerint 70 fölötti tempó. Ez közhely. Mindenki tudja.
Erre jön rá az, ha esetleg nem pon 68-ra, hanem 70-75-re állítják.
Sajnos az egyik elektromos ablak is megadta magát. Lehúzáskor kerregés, akkor már gondoltam, hogy ez nem fog felmenni, és így is lett. Egy hétig pihen a gép, lehúzott ablakkal nem merem használni. Tudtam hogy rizikós a használtautó vásárlás, szóval ez benne van.
Igazából mennyire vannak beállítva ezek a kamerák?? Hallottam olyat, hogy az adott útra megengedett sebességhatár és hallottam olyat is, hogy kicsivel nagyobb a tűréshatár. Nem szeretném kipróbálni. Van itt Tatán is a belvárosban, és ha 50-52-vel megyek óra szerint mindig le akarnak lökni az útról.......(jellemzően fehér furgonosok)
Nem világít,mert levettem a sarut,benzin meg elvileg jó minőség,mivel németbe lakunk és csak itt tankolunk sőt kinti piacra gyártották elvileg csak itt futott.
Mindennapi használatban van a wagon kb. 50 km,asszony azzal jár melóba,ha nem akkor meg vásárolni kb. 12 km.Vasárnap az 50-es után még mentünk kb. 10-et pár óra mulva és amikor indultunk vissza kicsit furcsán indult,mintha nehezen kapott volna benzint vagy kihagyott volna egy henger,de végül is elsőre elkapta és kigyulladt a motorhiba sárgán,ami úgy is maradt többszöri indítás után is.Estére levettem a sarut,persze reggel semmi baj pöccre indult és a jel is etünt,2 napig semmi 2x50 km,aztán megint kigyulladt a motorhiba pedig azóta is könnyen indul ,mint előtte és megy rendesen minden fordulaton alapjárat is ok,tehát semmi nem utal hibára.!?