Nekem Avermedia Hybrid VolarHX van idekint USB stick ez is. Nagyon jó képe/hangja van (digitális, analóg Tv vétel is + a külső jel is OK + a felvétel is), tudja a HD-t ez is (illetve elvileg valami HD-t tud, csak én nem tudok ilyet fogni). viszont ez CSAK az európai digitális adásokat tudja-Mpeg2, az überfasza magyar Mpeg4-et nem. (Ugye nekünk különcködni kell mindig). Ami nem jó benne a távirányítója gagyi - de digi TV box mellett ezt nem is használjuk.
Nem.:)) Van a normál méretű mellett egy sűrűbb is. Ezt ott alkalmazzák, ahol az út széle átléphető, pl. autópálya lehajtó sáv. Az MO-on több helyen van olyan, hogy a felhajtó sávot nem szüntetik meg, hanem tovább viszik az első lehajtóig. Így kvázi egy másik út jön létre, ami érintkezik az MO-al. De ez nem sáv elválasztó vonal, tehát nem kell jobbra tartás miatt átlépni. Viszont szerintem ezt nem mindenki tudja és azt hiszi, hogy az előtte menő feltartja, mert nem megy ki jobbra.
6203-as müanyag védős csapágyat kell kérni normál csapágyboltban (fém porvédőset ne vegyél ). Én anno FAG-ot kaptam 700ft-ért.
Sajnos nincs idekint meg a rajz hozzá, de pierrot-nak elküldtem anno (2006-ban?), talán nála megvan a rajz, annyi, hogy a furatnak dia40 P7-nek kell lenni a csapágy illesztés miatt - én sima +/-0,05-öt csináltam és emiatt be kellett ragasztani a csapágyat mert elfordult. A görgő többi mérete OK. Próbáld meg tőle elkérni.
Szintén csapágyboltban lehet venni seeger gyűrűt hozzá.
A körgyűrű az körgyűrű. Tessék a sávokat azon tartani, a leágazásoknál meg levezető sávokat létesíteni!
---
Ezek a sávfelfestések egyébként is hülyén vannak megoldva. Sok helyen abszolult nulla közlekedéspcihológiai ismeretek nélkül festegetik fel. Nem veszik figyelembe, hogy az autósok jó része abban a sávban marad, amiben éppen haladt.
Ráadásul a fenti tájékoztató táblák is hülyeséget mutatnak. Amikor még csak 3 sáv van, akkor fent 2 tábla van és mindkettő 2-2 sávot mutat, egyet az M3, egyet Gödöllő felé. Ráadsául szerintem a sávok felfestése azért is rossz, mert a fő irány az M3 felé eső és abból ágazik le a gödöllői ág.:((