- ha valoban kinyomocsapagy, akkor szvsz. azzal nem varnek.., sajat tapasztalat en is azt gondoltam, hogy raer majd, de mikor szetszedtek azt mondtak/mutattak, hogy barmelyik pillanatban szeteshetett volna a kinyomocsapagyam, tovabba 1 golyo ott porgott a lemallak kozott, amely barmikor ha atkerul a masik oldalra a kuplung mar nem tudott volna osszezarni, ergo nincs hajtasom.
nyitottam, csuktam mindent 5x... semmi. Ezt a nyomogatós dolgot mindjárt kipróbálom. Remélem nem valami kábel szakadt el már megint benne ... Komolyan mondom ilyen megbízhatatlan autónk utoljára a szamara volt. De azt legalább egy csavarhúzóval meg egy kalapáccsal meg lehetett javítani.
azért nyit vissza, mert szerinte nyitva van valami. Szóval ha biztos vagy benne, hogy nem a csomagtérajtó, akkor nyisd ki a vezetőoldali ajtót, ülj be, és nyomd hosszan a kpzár gombját, amíg mégeszer nem kattan (első klitty-klatty amikor lenyomod). Ekkor bezárnak a zárak. kiszállsz, becsukod az ajtót, és ellenőrzöd minden zárva van-e.
A csomagtartó ajtót csukd le mégegyszer! Nekem azt szokta csinálni, hogy csukva van, de mégse :) csak nekem kijelzi a műszerfalon melyik maradt nyitva így nem kell találgatnom.
A II-es megánunk megint (!) hisztizik. NEM TUDOM BEZÁRNI !!! Megnyomom a bezárás gombot, zár de rögtön nyit is. Klitty-klatty ... minden ajtó rendesen be van csukva, de egyszerűen nem hajlandó bezárni. Tudja valaki hogy mit lehet csinálni vele?
(komolyan mondom azt fontolgatom, hogy nyitva otthagyom valahol, hogy lopják el, szívjon vele más, nekem meg fizet a kaszkó és veszek egy Toyotát ... )
A km mindegyikben ennyi, ilyen árban innen indulnak, ilyen kmtől. Kint, a mobile.den nézegettem már jó ideje. Átlagárban van. Normális árban.
Csak kintről regadó is kéne..csak nem nekem. Km talán még hihető is, mert nem mindennapos használatra van. Még vásárolni sem lehet elmenni vele, nincs valami nagy csomagtere :)
Az tuti, mert azt a polákot már talicskán kellett hazatolni.. :-) Varbi azért még elgurult lábon, csak kicsit elgörbült... komplett eleje rotty..a kerék előtt jött a polák, és onnan vitt mindent.. a hűtőt pl a két vastag vizcső tartotta, a homlokfal a csomagtartóban volt a két lámpa darabjai, és a lökhárító mellett.. :-)
A kinyomócsapágynak nem a kuplung kinyomott állapotában van hangja! Pont úgy szokták meghallgatni, hogy üresben van az autó, be van indítva a motor és felengedett és kinyomott állapot között figyelik a hangot. Nem tudom mi lehet a hang:(
akkor a kamionosét.. Na de anno 10 km alatt még egy biciklis se jött, csak ez a papírdoboz....
Amúgy azóta nem hiszek az " elsőbbségem van " című mesében, mióta még az első wartburgomat a keszthelyi rendőrörs előtt egy stoptáblát nem meglátó kispolszki szarrátörte...
Persze, amikor a kamion megy a belsőben, a szélsőben meg folyamatos a forgalom, és a kamionos úgy vált sávot, mintha senki sem lenne ott, akkor kinek a nénikéjét? :)