Nálam is ez volt a hiba, az egyik infrás érzékelő volt zárlatos (amelyik a kilincs mögött figyeli ha bedugod a kezed). Azért nyit azonnal, mert a zárlat miatt azt hiszi nyitni akarod az ajtót. Amíg ki nem cserélik addig az a megoldás, hogy zárás után gyorsan eltávolodsz az autótól, akkor nem látja a kártyát és nem nyit ki. Zoli cserélte, félóra és párezer forint alkatrésszel együtt, a telefonszámát többször is megtalálod a topikban.
"Sokan azt sem tudják, mi az a holttér! :)" Amilyen oktatás folyik mostabában ezen nem is csodálkozom. A feleségem most tanul vezetni, csak csodálkozom miket tanítanak és főleg miket nem tanítanak (már 20 órát vezetett forgalomban, mehetne vizsgázni, és még nem tanították mi a holttér, sőt, a jobboldali tükör használatát egyáltalán nem, motorféket sem). Abban maradtunk, hogy levizsgázik ahogy az oktató tanítja, utána majd együtt megtanuljuk valójában hogyan kell csinálni a dolgokat.
Igen... ez a furcsa nekem is. A hét végén amikor ráadtam a gyújtást 3x csipogott nem írt ki semmit. Se "BOTH OPEN" se semmi csak csipogott 3x egymás után de a piros nem világított a műszerfalon. Kiszáll, mögöttem lévő ajtó kinyit -biztonsági öv oda volt csukva-becsuk nem csipog. ez a 3x csipogás érdekes mert még a szervizben sem tudták miért csipog.
ha elindulsz az autóval, akkor elvileg kiírja, hogy "Both open" vagy valami ilyesmit, ha a csomagtér ajtó van "nyitva". a többire simán azt írja, hogy "door open". Szóval így le tudod ellenőrizni, tényleg a csomagtér ajtónál van-e a probléma.
Én kb 2 hete vettem egy scenic-et, de ezt a cucot már én is lebontottam,kitisztitottam stb de ugyan ugy zizeg. Talán egy kicsit csendesebb lett,de lehet hogy csak érzéki csalodás!
Tudja valaki hogy az ajtónyitás érzékelője a II-es megánban hol a bánatban van? Még mindig ezzel a roHadt központi zárral szívok! A műszerfali gombot nyomva bezár de a távirányítóval nem ....
Már a kocsim megvétele óta (1 hónapja) idegesít egy halk zúgó hang, ami a gyujtás rátételekor jelentkezik. Mintha menne a fűtőventillátor. Eddig azt hittem a műszerfal alól jön, de jobban meghallgatva, a középső visszapillantó tükör felől jött. Lepantitottam a fedelet, és egy kis ventillátor szerű motort találtam idebent, ami elég hangosan jár, és tele van kosszal.
- ha valoban kinyomocsapagy, akkor szvsz. azzal nem varnek.., sajat tapasztalat en is azt gondoltam, hogy raer majd, de mikor szetszedtek azt mondtak/mutattak, hogy barmelyik pillanatban szeteshetett volna a kinyomocsapagyam, tovabba 1 golyo ott porgott a lemallak kozott, amely barmikor ha atkerul a masik oldalra a kuplung mar nem tudott volna osszezarni, ergo nincs hajtasom.
nyitottam, csuktam mindent 5x... semmi. Ezt a nyomogatós dolgot mindjárt kipróbálom. Remélem nem valami kábel szakadt el már megint benne ... Komolyan mondom ilyen megbízhatatlan autónk utoljára a szamara volt. De azt legalább egy csavarhúzóval meg egy kalapáccsal meg lehetett javítani.
azért nyit vissza, mert szerinte nyitva van valami. Szóval ha biztos vagy benne, hogy nem a csomagtérajtó, akkor nyisd ki a vezetőoldali ajtót, ülj be, és nyomd hosszan a kpzár gombját, amíg mégeszer nem kattan (első klitty-klatty amikor lenyomod). Ekkor bezárnak a zárak. kiszállsz, becsukod az ajtót, és ellenőrzöd minden zárva van-e.
A csomagtartó ajtót csukd le mégegyszer! Nekem azt szokta csinálni, hogy csukva van, de mégse :) csak nekem kijelzi a műszerfalon melyik maradt nyitva így nem kell találgatnom.
A II-es megánunk megint (!) hisztizik. NEM TUDOM BEZÁRNI !!! Megnyomom a bezárás gombot, zár de rögtön nyit is. Klitty-klatty ... minden ajtó rendesen be van csukva, de egyszerűen nem hajlandó bezárni. Tudja valaki hogy mit lehet csinálni vele?
(komolyan mondom azt fontolgatom, hogy nyitva otthagyom valahol, hogy lopják el, szívjon vele más, nekem meg fizet a kaszkó és veszek egy Toyotát ... )