Egy ismerősöm VW Bogarát beindította, majd a kulcsot ki tudta húzni:) Annyira ki volt kopva minden, hogy egy laposfejű csavarhúzóval is be lehetett indítani :)
Az imént voltam Renault-szalonban. Egyik értékesítő azt mondta, a MIII ára 1.6 motorral, bevezető áron 2.99 lesz, ESPvel, klímával, 5 év garanciával. Szimpatikusan hangzik...
stevemegane Olvastam a hondás történetet van ismerösöm aki ilyen ügyekkel foglalkozik. Lehet tud segiteni emilben keres meg ha még aktuális a dolog. Egy probát megér.
M I-nél meg nem tudom kivenni a kulcsot, ha jár a motor! :)
Mindenesetre úgy nem szállok ki, hogy ne venném ki a kulcsot! Még egy elköszönésre sem! Ez valahogy belémivódott.
(A Dohány u-ban már jártam úgy, hogy az előttem lévő látszólag keresett valamit. Egyszercsak hirtelen megállt. A mögöttem jövő meg finoman nekem koccant. Ott is úgy szálltam ki, hogy motor leállítva, ajtó csukva. Nem állítom, hogy ez volt a szerencsém, de a fickót látva utólag felmerült bennem, hogy kitervelt akció volt. Az előttem lévő - látszólag keresgélő - autó is egyszercsak elhúzott.)
Tegnap este érzésre vezettem haza a Scenicet, mivel műszerfal világítás nem volt, és a mutatók sem mozdultak a nulláról, leginkább a sebességmérő hiányzott. A visszajelző fények viszont működtek, index, tompított, kézifék, minden jelzett rendesen. Biztosítékra tippeltem, aztán otthon leálítottam a motort, ismét gyújtásra, és azóta megint működik :) Azt tudom, hogy Scenic II-nél van ilyen típushiba, de nekem I-es van ...