Közben megértettem, hogy miért kérdezed a trafókat :) Vételnél kettő Beru és kettő Sagem volt benne, semmi rángatás vagy hasonló gond nem jelentkezett, de a békesség kedvéért kicseréltem azokat is Berura. Azóta belement pár ezer km, eddig nem volt gondja.
Benzines, Beru trafókkal. Fél éve van nálam és most csinált ilyet először. Akkor még nem aggódom, egy restart belefér, csak ne hagyjon az út szélén :) Ha rendszeressé válik, akkor műszerfal csere, vagy mitől javul meg?
Közben meg jobb hátsó zárszerkezetet vadászok bontókban, de csak olyat találtam, amiben nem volt gyerekzár.
Egy ismerősöm VW Bogarát beindította, majd a kulcsot ki tudta húzni:) Annyira ki volt kopva minden, hogy egy laposfejű csavarhúzóval is be lehetett indítani :)
Az imént voltam Renault-szalonban. Egyik értékesítő azt mondta, a MIII ára 1.6 motorral, bevezető áron 2.99 lesz, ESPvel, klímával, 5 év garanciával. Szimpatikusan hangzik...
stevemegane Olvastam a hondás történetet van ismerösöm aki ilyen ügyekkel foglalkozik. Lehet tud segiteni emilben keres meg ha még aktuális a dolog. Egy probát megér.
M I-nél meg nem tudom kivenni a kulcsot, ha jár a motor! :)
Mindenesetre úgy nem szállok ki, hogy ne venném ki a kulcsot! Még egy elköszönésre sem! Ez valahogy belémivódott.
(A Dohány u-ban már jártam úgy, hogy az előttem lévő látszólag keresett valamit. Egyszercsak hirtelen megállt. A mögöttem jövő meg finoman nekem koccant. Ott is úgy szálltam ki, hogy motor leállítva, ajtó csukva. Nem állítom, hogy ez volt a szerencsém, de a fickót látva utólag felmerült bennem, hogy kitervelt akció volt. Az előttem lévő - látszólag keresgélő - autó is egyszercsak elhúzott.)
Tegnap este érzésre vezettem haza a Scenicet, mivel műszerfal világítás nem volt, és a mutatók sem mozdultak a nulláról, leginkább a sebességmérő hiányzott. A visszajelző fények viszont működtek, index, tompított, kézifék, minden jelzett rendesen. Biztosítékra tippeltem, aztán otthon leálítottam a motort, ismét gyújtásra, és azóta megint működik :) Azt tudom, hogy Scenic II-nél van ilyen típushiba, de nekem I-es van ...