Játszottam már ilyen gitáron.. csak a srác elbaxta azzal hogy az egész nyakon kikagylózta.. így nem lehetett ritmusozni rajta rendesen.. csak hamisan..
de mondjuk oktávtól felfelé megcsinálod, nagyon állat tud lenni..
Vissza a tali témához ! Ki az akit érdekel egyáltalán ! Gondolom pyramydot igen :-))) De akkó ott lesz a BlindM. is. Aztán Stratofun is és kedves GG . Az eddig öt ( mer magamat is beleszámolom ).
95k keménytokkal...azt a kis piros szívecskét viszont mindjárt leszedem róla a pickupok közül ;)
egyébként nem nagyon volt használva.. cseregitárként funkcionál nálam mióta vettem, általában a Kellyt preferálom (ami alig látszik ott mellette... :)
de amúgy xép meg jó.. nagy sérülés nincs rajta. a kis piros szívecskét viszont mindjárt leszedem róla a pickupok közül ;)
egyébként nem nagyon volt használva.. cseregitárként funkcionál nálam mióta vettem, általában a Kellyt preferálom (ami alig látszik ott mellette... :)
de amúgy xép meg jó.. nagy sérülés nincs rajta.
Én annyira nem ajánlanám a vintage52 Elvittem a gitárt, hogy nézzék már meg - megkérdeztem szerinte mennyit ér. A srác ( amelyiknek a keze úgy össze van firkálva ) úgy 400-500 k. mondott. Majd ezek után a vizsgálat végett elvette és felfektette az asztalra a gitárt - közben úgy odabaszta az asztalra, hogy kénytelen voltam beszólni - de meg se hallotta. Örülük, hogy ennyit keresnek, hogy a közel félmillás gitárokat csak úgy odabasszhassák. De többet az én gitáromat nem fogják az biztos. Kértem, hogyha van jó öreg telecaster vhol, akkor hívjanak. Megigérte, hogy hétfőn ( 2-3 hete volt ) majd felhív a főnök és megbeszéljük a részleteket. Azóta is hívnak.
"Semmi Cicó: mint lentebb írtam, jó lenne ezeket vmi mp3 linkkel megtámogatni , mert pl. a 2-3 akkord az ok, meg a love is de mi az a buzzkock?"
Na visszatérve: a Buzzcocks zenéjétől megkíméllek benneteket (Google vagy Winmx rulez), de pl. egy ilyen egyszerűben mindeki bevállahat szerintem pár kört:
ftp://mp3cuccos:cuccos@ftp.tar.hu/irat/blues12.rm
Ez a közutálatnak örvendő Real Audió, viszont csak 2MB, itt van hozzá player:
http://www.indexradio.hu/download/rp8-setup.exe
Az MP3-ban ugyan az 4.7MB:
ftp://mp3cuccos:cuccos@ftp.tar.hu/irat/blues12.mp3
Mellesleg: a basszus alapokat Zakk kolléga Korg Pandora PX4-e adja. Sajna mivel a basszus és a dob egy sávban jön a PX4-ből, a dob elég halk lett, vagy ha jó a dob akkor hangos a basszus. Mindegy, ettől függetlenül király szerkezet a PX4, meg úgyis rendes dobbal és bőgövel illik játszani :)))
A Coda hangszerboltban (VIII. Rákóczi tér, tel: 313-8288) van javítás. Kovács Tamás a mester, egyébként eladó is. Nagyon jól dolgozik, csak kicsit lassú :)). Én mingid nála szereltetem a hangszert.
Vagy esetleg a Vitage52 (1137 Balzac u. 54, tel: 329-9241).