"2013-ban szögre kellett volna akasztani az Old Trafford kulcsait."
Elgondolkodtató...
Valamikor, anno... amikor rátaláltam Az álmok színházára valamiért visszajáró vendég lettem. Amikor megkaptam a "tagsági könyvecskémet" úgy éreztem, hogy támogatója, éltetöje, részese lettem egy közösségnek s befogadott a CSALÁD. Az elillanó évtizedek alatt szaporodtak a különbözö trófeák, talán olyan nincs is ami nyerhetö volt s nem került a vitrinünkbe. Megéltük a kimondhatatlan boldogságot de a lelket szaggató, szivet tépö fájdalmat, bánatot is. Közben sokat változott a világ, megvehetövé vált a szentély s úgy érzem rossz kezekbe került. Kitaszítottnak érzem magam mert már nem közös a célunk, a gazdának profit kell nekem meg a színvonalas elöadás s a kettö mifelénk nem jár kéz a kézben. Megcsaltnak érzem magam mert elhagyott az imádott s eldobott mint egy megunt szeretöt.
Egy jó hete írtam, "nyugodj békében MANCHESTER UNITED!!!".
Az életet jelenti számomra a FOCI, azt kerestem akkor is amikor idetaláltam, keresem ma is s ha valahol rátalálok akkor úgy érzem, hogy idegen, annak valahogy más az íze s nem cirógatja úgy a lelkemet mint valamikor. Pótolhatatlanul hiányzol nekem, te SZAJHA!
Egyetértek mindennel, amit leírtál. Rabiot egy rakás szar, teljesen megbukott a Juvéban, Ő még ebbe a nihilbe sem jelent erősítést, ne szórakozzunk már!Gondolom anyuci minimum heti 200 k-t letárgyal neki is ezekkel az idiótákkal.Ezeknek az A után a ZS betű jön az ABC-ben?!?
Ha Arnautovic vagy Rabiot idekerül (nemhogy mindkettő!), akkor azoknál is felmegy a pumpa, akik próbáltak tiszta lapot adni az Arnold-Murtough-Erik triónak. És valóban, akkor Erik se tudja mosdatni magát, ha ezekre a szarokra rábólint vagy hagyja, hogy a feje fölött idehozzák. Megmondta van Gaalnak, hogy mostmár nem Woodward van itt... A nagy francokat nem. Bevallom, ezt nem vártam tőle jönni... És akkor a vasárnapi "meccseléséről" még nem is beszéltünk.
Egy éve építgethette Murtough Woodward hátterében azt magot, felállást, amivel irányba tehetné a csónakot; Ralf a vezetőedzői bukása ellenére a szakmai igazgatás szempontjából kb. mindent elmondott neki, ami kellhet, ha magától nem látná. Erre ez van... pedig egy jó szakmai vezetés még a Glazer kolonc ellenére is komoly előrelépéseket tehetne.
Most vagy feláll Erik (a szennylap Sun már hozta is; anno Ole első nyarán is ezt pedzegettük; na Conte nem szarozna, az tuti...) vagy akkor 2 hónap alatt lerombol mindent, amit felépített a Go Ahead Eagles>Bayern M. II>Utrecht>Ajax vonalon.
Azt hittem a tegnap meccs nap után lesz pár napom idegileg regenerálódni. Arnautovic és Rabiot. Előbbit hagyjuk is. Utóbbinak jövőre lejár a szerződése, a Juve második legnagyobb bértömegével rendelkezik, sérülékeny és ahogy már írva volt, a toxikus anyja az ügynöke. A juvénak nem is kell, sokat is keres, Pogbát hozták a helyére, mi 6-os posztra keresünk állítólag embert, ahol tökéletesen alkalmatlan és kifizetnek érte 15-18 millió eurót amiből a Juve röhögve megveszi Paradest 6-os posztra. Világ bohócai ez a back office.
És azt nem értem, hogyha ETH akkor futball aspergeres, akinek 20.000 aktív játékos profilja van a fejében, ezt hogy nem látja. Vagy ha a kérése ellenére hozzák, akkor hogy is van ez az idén nem lesz pánikigazolás és az ő aporove-ha kell minden igazolashoz?!
Folytatás: Ha Rabiot MU játékos lenne ugyanezekkel a kondíciókkal, a board most hosszabbitana vele 2 évet, megemelve a fizuját 8m-ről 9-re, majd 3 évig kölcsön lenne adva úgy, hogy a fizuja felét a klub állná, aztan released free. És nem ironizálok.
Ez most tényleg megdöbbtentő ami zajlik nálatok, nagy nyári nagytakarítás volt beharangozva és új alapokra helyezés Ten Haggal, de ez a transzferidőszak ezt nagyon nem támasztja alá eddig. inkább toldozás-foldozás a meglévő, gyenge kereten. Mármint úgy gyenge hogy bajnokságot nyerni vele. alapos vérfrissítés kellett volna, és az újaknak hozni egy lendületet.
Ez a holland vonal a célpontokban sztem annak a következménye, hogy Ten Hagra lett bízva a célpontok fölötti döntés éés nem igazán voltak alternatívák ajánlva neki, azért az Ajaxnál Overmars és van de Sar mellett sztem csak az opciókból kellett ráböknie valakire itt most azt érzem nincsenek opciók, hanem neki kell megmondani kit szeretne és emiatt a holland vonalhoz nyúl vissza mert azt ismeri.
Most ha Pochettinot nevezitek ki kétlem hogy akár 1 Eredivisie játékos is felbukkant volna...
egy sportigazgatós rendszerből jött Ten Hag, most pedig itt nem tudom van-e sportigazgató és milyen szerepben és hogy mennyiben Ten Hagnak kell bizonyos extra feladatokat ellátni. ez így nem nagyon lett megtervezve.
hát ugye Solskjaer idehozta 40 millióért Diallót, nagy koponya volt az is, aki ezt megengedte neki.
majd egyszer az ő szerződése is lejár, játszani sokat nem fog (nincs is neki nagyon miért, mondjuk).
ebben a klubban szerintem inkább ne játsszon senki, nincs rá semmi szükség. 2013-ban szögre kellett volna akasztani az Old Trafford kulcsait. ami azóta történt, nem hiányzott volna senkinek.
férfiasan bevallom nektek, én még a Ligakupák nélkül is meglennék!
"Fully anticipating Man Utd’s next manager in 18months time explaining how his hands are tied in market as the clubs needs to move on Arnautovic and Rabiot first. But no-one will take them because they’re on 5 year deals worth £175k a week…."
hehehe, milyen igaz :))) a kifogás-ruletten is sikerülni fog mindig ugyanazt pörgetni.
"Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment."
Augusztus 31-ig lehetnek még változások a keretben, új érkező lehet jó eséllyel Marcos Alonso, de „vannak játékosok, akiknek távozniuk kell még, ezen jelenleg is dolgozunk. És lesz még néhány új aláírás is. Reméljük, hogy ezen a héten sikerül regisztrálnunk az összes szerződtetett játékost”.
nyugi, penz annyi van, mint csillag az egen, miattunk nem kell izgulnotok
Barcelona have told Frenkie de Jong they want to annul his existing contract and return to the deal he was on before, alleging the terms given to him by the club’s previous board involved criminality and provide grounds for legal action against those involved, The Athletic can reveal.
imádnivaló történet egyébként a másik oldalon is. a Unitednél talán csak a Barcelona klubháza nagyobb lepratelep, az 5 igazolásuk közül egyiket sem tudták még regisztrálni a ligánál. de ne legyen kétségünk afelől, hogy melyik klub nyer majd hamarabb BL-t a kettő közül.
Igazából a megtippelt helyezés volt a sorrend alapja. A pontszámok nem követik ezt. (Érdekes, hogy a pontszám nem feltétlenül korrelál a helyezéssel...)