Szia! Köszi a választ. Valahogy én is erre tippeltem volna. Valaki INNEN rendelt már? Megbízhatóak? Illetve ez a termék jó az én kocsimba? Mert szerintem jó áron van. Akinek van tapasztalata kérem ossza meg velem. Előre is köszi! Üdv: Attila
A Polo Pub-ba mennénk, amely a Gyorskocsi utca 2. szám alatt található a Batthyányi tér mögött.. Tulajdonképpen a Batthyányi utca és Gyorskocsi utca sarkán... Ez egy rendkívül hangulatos hely, élőzenével, s pazar magyaros ételekkel... A hely specialítása a füstölt, főtt csülök, friss reszelt tormával, mustárral és kenyérrel... Persze sólettel is elmegy... :) Van sztrapacska és esetenként, töltött káposzta, disznótoros, vadas... stb... Pálinkák és csapolt sörök... Hogy egy kicsit lazább lehessen a hangulat, s esetleg ne is siessünk annyira, jövő péntekre (jan. 16.) foglaltam asztalt, este 7 órára... Most kivételesen azt kérném, hogy aki biztosra tudja, hogy jön, jelentkezzen majd a kluboldalon, hogy egy hozzávetőleges létszámot tudjak pontosítani az étteremmel... De azért lehet jönni spontán is, majd megoldjuk...
Sziasztok! Ma megint tönkrement 1 vagy2 gyújtótrafó a 2002-es MI kombimban. Mit gondoltok milyen márkájút vegyek bele? Mert eddig Sagem-ek voltak benne (a márkaszervízben mindig ezt tették bele) de most már maszekhoz vittem és ő a VALEO vagy a BERU márkát ajánlotta ami még elérhető árú. Szóval ha valakinek van valamilyen tapasztalata ezeket a márkákat illetően kérem ossza meg velem! Előre is köszi! Üdv: Attila
Nos, azt hiszem, hogy a korrektségtől messze áll.:(( Mi az, hogy "nem szeret vezetni"? Aztán meg felsorol egy rakás olyan szempontot, ami a vezetési élményt elősegíti. Vagy a cikk írója szerint csak az az autó a jó, amelyiknek ráz a futóműve, ha nem versenypályán megy, a sebváltót izomból kell kapcsolni, fogyaszt mint egy barom, stb.? Azt hiszem, szellem híján érdemleges megállapításokat nem tudnak tenni, ezért írogatnak mindenféle hülyeségeket.
Amúgy az egész cikket végigolvasva, ellentmondások hada van benne :) Én őszintén megmondom, hajlok az élményautózásra, de ahányszor vezettem MIIt, vagy bármilyen "újabb generációs" autót, nagyon tetszett benne pont az, hogy kicsit el vagyok szigetelve a külvilágtól. (azért a biturbós motorhangját szívesen elviseltem:))
Sziasztok. MA jelentkeztem be a klubba. november 18-án vettem egy M-II-t, 4 éves volt okt. 17-én, egy nyugdíjas nénié volt, belerakott kemény 11500 km-t ... :)) 2,4-ért lett az enyém.
Előre is köszi a -remélhetőleg ritkán szükséges - segítségeteket :))
Kicsit másról... Nem törted még a buksidat, hogy - amiről ősszel beszéltünk, ha emlékszel - a kártyáról dupla nyitással megoldható-e valahogy az ablak leengedés? (Valahogy úgy, ahogy a gyári felhúzás is működik)