A szövetségnél nyitottak a dologra és sztem is jó lenne egy ilyen eszmecsere. A kérdés az hogy a többség hogy áll hozzá, mert ha senkit se érdekel, akkor ciki lenne őket lehívni.
Elképzelhető hogy van arra lehetőség, hogy jövő szombaton az MKOSZ-tól lejöjjön az elnök, főtitkár (és még nem tudom ki) Dombóvárra. Így a TT-n lehetne egy kis kérdezz-feleleket csinálni a szurkolók és az MKOSZ vezetői között. Szerintetek erre lenne igény?
ha valaki véletlenül topicosnak számít és kimarad kérjük jelezze torna mail címén, a topicos linkkel vs ha nem topicos csak már sokszor volt akkor csak egy többszörös üzivel köszi
Nyugodj meg ez már megtörtént. Az Ő javaslatát elfogadva, mi leszünk a szervezők, de Szolnok lesz a helyszín. Ott minden ingyen lesz és ha vki megéhezik, csak beleharap a kerítésbe. Ráadásként a te hálótársad a Celej lesz.
ennek örömér már most kezdjétek el szervezni a tt-t. első lépésként az időpont kitűzésével, hogy ne legyenek problémák.
én azt javaslom, amit amarenak is mondtam anno, ha mi rendezzük, akkor az előzetesen kiírt bajnoki döntő(5.meccse) után 2-3 héttel!!!! de ez csak egy tipp! :)
Bocsáss meg, ha a reakcióink hevesebbek voltak a keleténél, de Mi így látjuk jónak a dolgokat! S majd utólag kiderül, hogy milyenre is sikeredett az egész...
Talán, mert nem volt szükség a beleszólásra..., mert klappolt minden...nem lehet?! Nem kötözködésképp', de tényleg, amint megírta valaki, hogya sorsolás kicsit "fura" így, egyből támadtatok. Azért vendéglátóként ez kicsit rosszul jön le.
Tudom, de azért ez nem az első olyan torna, ahol 9 csapat lesz. Mindegy, most ez a sorsolás. Ami meg a lebonyolítást illeti, én örülök, hogy don által az elsőre ide beírthoz képest változtattatok rajta, respektálva az észrevétel(eke)t.
Jó lesz ez, beleteszitek a lelketeket. A hsz.-okból legalábbis az jön le, hogy pár embernek igazán "szívügye" a dolog :)
Ejjj, gyárekek, gyárekek!!! :) Ne cincáljátok már itt egymás idegeit!
Rendezni nem könnyű, csomó előre nem várt probléma merül fel, és a legjobb szándék mellett is félresikerülnek dolgok (lásd a tavalyi szállást, és vacsorát). De ennek ellenére a szervezők rengeteg energiát és időt fektetnek a szervezésbe azért, hogy mi akik részt veszünk a tornán jól érezzük magunkat. Ha egymást nem is, legalább ezt a sok értünk végzett munkát tessék értékelni.
Másrészről viszont tényleg illik a vendéglátóknak is türelmesen viselkedni, és ha kell ötvenszer elmagyarázva dolgokat, és persze elfogadni, hogy mindig lesznek elégedetlenkedők.
Mondjuk szerintem a saját dolgotokat könnyítitek meg, hogy ha az elmúlt évek TT-jei során bevált dolgokat alkalmazzátok (hogy ne kelljen mindent a nulláról kitalálni), hova tovább a korábban TT-t szervezők tapasztalatait felhasználjátok.