Keresés

Részletes keresés

szkd Creative Commons License 2003.05.30 0 0 165
Miért, te ismered a talpnyalók számát? Ugyan már!

Abba kéne hagyni ezt a fajta tihüjeorbánimádók (vagy tihüjemedgyessyiimádók) szöveget, nem felvenni, nem komolyan venni sem a JEL-ezést, sem a Deákozást, stb. Sem a lumpenprolizást. Mint látható, mindkét választói táborban vannak szókimondók, mások által nem kedveltek, fikázók, őrültek, stb. Velük azonosítani a választói tábort vagy akár a párt- ill. miniszterelnököt tiszta hüjeség, kis pimasz és geszthi szintje amire nem érdemes lesüllyedni.

Ezt nem (csak) neked mondom, Pixy, hanemminden más normális nicknek

Előzmény: Törölt nick (164)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.05.30 0 0 162
a taxissztrájk alatt a tüntetők pedig az ott körülautózó Göncz Árpád kezét csókolgatták.
ezt a Margithíd pesti hídfőjénél a saját szememmel láttam.,
Előzmény: Ludatónátusz (109)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.30 0 0 161
Nem értek egyet. Ne szóljon. De Orbántól se követelje senki ugyanezt hasonló helyzetekben.

Bár vannak itt jónéhányan, akik nem érzik az ellentmondást. Ti.: "Orbán m'ér nem tiltakozott?!" viszont "Mit tehet erről Medgyessy?!"

Előzmény: Törölt nick (160)
Öjv Creative Commons License 2003.05.30 0 0 158
Köszönöm.

Csak két rövid idézet:

"Nemzetnek lehet elnyomást tűrnie, de jogai valósításának reménye iránt semmi körülmények közt nem szabad kétségbeesnie, s azért, mert valamely jogát nyomban nem képes valósítani, nem szabad arról önként, örök időkre lemondani.": Szerintem a legszebb gondolat a levélben.

"Ilyenkor mond le Magyarország legbecsesebb állami jogairól, és lemond oly módon, lemond, magát oly politikának eszközeül szegődtetve, mely szomszédainkat úgy nyugot, mint kelet felé ellenségeinkké teszi; a nemzetiségi belkérdés kielégítő megoldását, a Horvátországgali kiegyezkedést lehetetleníti, s a szemlátomást közelgő európai bonyodalmaknál hazánkat a vetélkedő ambitióknak céltáblául tűzi ki." Miután Kossuth leírta ezt a mondatot, rajta kívül senki sem tarthat igényt a "haza bölcse" címre.

Részemről ennyi.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (145)
Izzó Króm Creative Commons License 2003.05.30 0 0 157
Ha titeket érint, termnészetesen semmi sem... :-)))))

(külön gratulálok, hogy némi antiszemizmus-hisztériát is sikerült belevinned hozzászólásodba, csak úgy OFF-ként... :-)))) de azért Te is tudod, mennyire gyenge lábakon állva védekezel... :-DDD

Előzmény: geszthi (90)
Korovioff Creative Commons License 2003.05.29 0 0 156
Talán inkább a XXI. század Mata Harija. Előbb-utóbb felszáll a repülőre.
Előzmény: Izzó Króm (-)
geszthi Creative Commons License 2003.05.29 0 0 155
Ez a topik a talpnyalokrol, szemelyi kultuszrol szol.

Tehetek en rola, hogy Orban ilyenekkel vette korul magat?

Előzmény: Kovács Béla Sándor (154)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.29 0 0 154
Szerinted ez itt ON? Miért kell egy - mégcsak nem is Medgyessyről, hanem - Forró Tamásról szóló rovatba belekeverni Orbánt.
Ha már mindenképpen monomániásnak kell lenni, jobb a szex!
Előzmény: geszthi (152)
geszthi Creative Commons License 2003.05.29 0 0 153
Oke, de mit valaszolt volna?

Szolt volna Bayer zsoltnak, hogy azonnal irjon egy felhaborodott cikket, hogy kikeri maganak, hogy lebuzizzak?

(szoszerint mint Szajer amikor kapott hasonlo levelet, hogy kerik mint ismert emberjogi politikust segitsen nekik? Ott meg csak elo sem jott ilyen "aktiv kozremukodeses" felkeres es lam mar hoborgott a jobboldali media egyik (volt)fo szoszoloja!)

Előzmény: Turulmadár (118)
geszthi Creative Commons License 2003.05.29 0 0 152
Roppant kinos a Popsztar Orban kep elhiszem. Mert az nem egy konzervativ allamferfi posztere!

Az kerem a szokasos popsztarok pozolasa a kis hulye tinilanyoknak.

Es ahhoz ugye a kepen latott illetonek aktivan reszt kellett venni (ez nem fotomontazs - hat polgar ilyet nem tenne ugyebar - tehat pozolt o rendesen a kameranak)!

Vajon mire gondolhatott mire fel keszitenek ilyen kigombolt, fatyolos tekintetu fotot rola.

A kerdesedre egyebkent a valasz:

Egy masik topikban jott egy jobbos nick azzal, hogy akik biraljak Orbant azert teszik, mert szerelmesek bele.

Nem tudom honnan vett ezt. Ezt a jobbosok vedelmeben is mondom, mert akkor itt mindenki MP es Kovacs aktiv szeretoje...:-)))

Előzmény: púpos és fogatlan (113)
púpos és fogatlan Creative Commons License 2003.05.29 0 0 151
Ebben a topicban már többször beégtél, mint ahányszor nem:)
Előzmény: Törölt nick (142)
volante Creative Commons License 2003.05.29 0 0 150
"Puzdra már a (17)ben rájött :)))"

Affene. Pedig végignéztem a topikot, de ezek szerint felületes voltam :(

Előzmény: Gép-ész (149)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.29 0 0 149
Puzdra már a (17)ben rájött :)))
Előzmény: volante (147)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.29 0 0 148
A topik témája az, hogy Forró mennyire szervilis, seggnyaló alak. ÉS ez az ember ünnepelt újságíró, a legnézettebb reggeli hírműsor egyik vezetője a közszolgálati televízióban.
Ehhez képest te vagy oFF-topik, meg ez a történész... Nem játszanátok egymással valahol? Mindegyiktek megérdemli a másikat.
volante Creative Commons License 2003.05.29 0 0 147
Bocsánat a félkövérért, de most jöttem rá, hogy a D-209-ben mit jelent a "D"...

:-))))))))

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.29 0 0 145
Kerested volna K-val, te történészprofesszor...
Előzmény: Öjv (141)
szkd Creative Commons License 2003.05.29 0 0 144
Hát, most már érthető, hogy hogyan tudja összekaparni azt a párezres előzizetői táborát a Npszava: a felduzzasztott kormányapparátusból
:-)
De hagyjuk, ez offtopik
Előzmény: livefast (140)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.29 0 0 143
Nekem tetszett. Neked nem? Lehet, hogy ült.
Előzmény: Törölt nick (142)
Öjv Creative Commons License 2003.05.29 0 0 141
Sajnos nem találtam meg a neten a Cassandra-levelet, hogy bemásolhattam volna neked. Így olvasd el valahol máshol, azután dönsd el, hogy maga az egész levél, és az, hogy deák figyelmen kívül hagyta, hogyan minősíti deákot...

"Ha citálsz nekem egy Kossuth kritikát, amiben Deákot "ostoba" és "idióta" szavakkal illeti": Szerinted mi értelme van egy ilyen mondatnak? Mi értelme van Kossuth publicisztikáját az index polfórumának 'stílusával' összevetni. Hmmm???

Egyébként biztos vagyok abban, hogy Kossuth gondolt és mondott deákról még ennél cifrábbakat is. (Mint tudjuk, szenvedélyes ember hírében állott. :-)

Előzmény: Retardált Zsellérfióka (88)
livefast Creative Commons License 2003.05.29 0 0 140
Minden ötletet már nem mernek nyíltan lenyúlni Orbántól :-)))

Maradt a szocis "a kormánynak fontos ez a lap"...

Előzmény: Törölt nick (139)
púpos és fogatlan Creative Commons License 2003.05.29 0 0 138
Deák Vörösmarty gyerekeinek a bölcse volt?:)
Előzmény: Törölt nick (132)
livefast Creative Commons License 2003.05.29 0 0 137
Mellékvágány, de igen :-)

"Új típusú szociáldemokrácia van kialakulóban és a szociáldemokrata értékeket képviselő Népszava segíthet abban, hogy megerősödjön a baloldali-polgári gondolkodás - fogalmazott Medgyessy Péter a napilap születésének 130. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.
A kormányfő azt mondta, hogy a baloldali-liberális politikai hátterű kormány számára fontos ez a lap, amely - ha úgy tetszik - a szociáldemokrácia bölcsője volt.

Sikerességet és olvasottságot kívánt a tartalmában és formájában megújuló lapnak, amelynek kibővített szombati, ünnepi számát Németh Péter főszerkesztő átnyújtotta a miniszterelnöknek.

Előzmény: Törölt nick (133)
szkd Creative Commons License 2003.05.29 0 0 136
Hát, hacsak nem a fennálásuk ünneplésén történt megjelenésével (ott volt?)
Előzmény: Törölt nick (133)
Tony Creative Commons License 2003.05.29 0 0 135
Szégyenletes még a gondolat is!Deák nem vólt spion!
szkd Creative Commons License 2003.05.29 0 0 134
Cinkes! imho Medgyessy nem fog felkerülni egyetlen bankjegyre sem. Hacsak nem a 100.000 dollárosra
:-)
Előzmény: kaleb (129)
szkd Creative Commons License 2003.05.29 0 0 130
Jajj, Pixy, ez magas labda.
Mert akkor valaki visszakérdez, hogy tehet-e Orbán arról, hogy hirtelen kezetcsókolnak neki, Lovas v. Bayer hülyeségeket ír egy napilapban amit korábban Orbán propagált meg ilyesmi.

Amúgy valaki tényleg szólhatna Forrónak, hogy rossz helyről súgnak neki. Nézz meg egy profibb ellenzéki politikussal készített interjúját. Pld. a ma reggeli Mikola-interjú.
Forrónak le kéne venni az "Mszp szavazó vagyok" táblát a nyakából és akkor senkinek nem lenne ciki ez az ürge

Előzmény: Törölt nick (126)
kaleb Creative Commons License 2003.05.29 0 0 129
Deák Ferenc a XIX. század Medgyessy Pétere. Ehhez mit szóltok?
púpos és fogatlan Creative Commons License 2003.05.29 0 0 128
Mit tehetett Orbán az idős hölgyről, mit tehetett Malgotról? Deák Ferike.:)
Előzmény: Törölt nick (126)
púpos és fogatlan Creative Commons License 2003.05.29 0 0 127
mert félő, hogy túlzott igények jelentkeznének az ügyben. Ebben a korban még egy Deák Ferikének is strapás, ha túlzott az "ügy".:)
Előzmény: Turulmadár (118)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.29 0 0 125
Szerintem egyébként hívjátok inkább Deák Péternek, az sokkal poénosabb lenne. De persze nem akarok beleszólni :)
Előzmény: szkd (122)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!