Abba kéne hagyni ezt a fajta tihüjeorbánimádók (vagy tihüjemedgyessyiimádók) szöveget, nem felvenni, nem komolyan venni sem a JEL-ezést, sem a Deákozást, stb. Sem a lumpenprolizást. Mint látható, mindkét választói táborban vannak szókimondók, mások által nem kedveltek, fikázók, őrültek, stb. Velük azonosítani a választói tábort vagy akár a párt- ill. miniszterelnököt tiszta hüjeség, kis pimasz és geszthi szintje amire nem érdemes lesüllyedni.
Ezt nem (csak) neked mondom, Pixy, hanemminden más normális nicknek
"Nemzetnek lehet elnyomást tűrnie, de jogai valósításának reménye iránt semmi körülmények közt nem szabad kétségbeesnie, s azért, mert valamely jogát nyomban nem képes valósítani, nem szabad arról önként, örök időkre lemondani.": Szerintem a legszebb gondolat a levélben.
"Ilyenkor mond le Magyarország legbecsesebb állami jogairól, és lemond oly módon, lemond, magát oly politikának eszközeül szegődtetve, mely szomszédainkat úgy nyugot, mint kelet felé ellenségeinkké teszi; a nemzetiségi belkérdés kielégítő megoldását, a Horvátországgali kiegyezkedést lehetetleníti, s a szemlátomást közelgő európai bonyodalmaknál hazánkat a vetélkedő ambitióknak céltáblául tűzi ki." Miután Kossuth leírta ezt a mondatot, rajta kívül senki sem tarthat igényt a "haza bölcse" címre.
Ha titeket érint, termnészetesen semmi sem... :-)))))
(külön gratulálok, hogy némi antiszemizmus-hisztériát is sikerült belevinned hozzászólásodba, csak úgy OFF-ként... :-)))) de azért Te is tudod, mennyire gyenge lábakon állva védekezel... :-DDD
Szerinted ez itt ON? Miért kell egy - mégcsak nem is Medgyessyről, hanem - Forró Tamásról szóló rovatba belekeverni Orbánt.
Ha már mindenképpen monomániásnak kell lenni, jobb a szex!
Szolt volna Bayer zsoltnak, hogy azonnal irjon egy felhaborodott cikket, hogy kikeri maganak, hogy lebuzizzak?
(szoszerint mint Szajer amikor kapott hasonlo levelet, hogy kerik mint ismert emberjogi politikust segitsen nekik? Ott meg csak elo sem jott ilyen "aktiv kozremukodeses" felkeres es lam mar hoborgott a jobboldali media egyik (volt)fo szoszoloja!)
Roppant kinos a Popsztar Orban kep elhiszem. Mert az nem egy konzervativ allamferfi posztere!
Az kerem a szokasos popsztarok pozolasa a kis hulye tinilanyoknak.
Es ahhoz ugye a kepen latott illetonek aktivan reszt kellett venni (ez nem fotomontazs - hat polgar ilyet nem tenne ugyebar - tehat pozolt o rendesen a kameranak)!
Vajon mire gondolhatott mire fel keszitenek ilyen kigombolt, fatyolos tekintetu fotot rola.
A kerdesedre egyebkent a valasz:
Egy masik topikban jott egy jobbos nick azzal, hogy akik biraljak Orbant azert teszik, mert szerelmesek bele.
Nem tudom honnan vett ezt. Ezt a jobbosok vedelmeben is mondom, mert akkor itt mindenki MP es Kovacs aktiv szeretoje...:-)))
A topik témája az, hogy Forró mennyire szervilis, seggnyaló alak. ÉS ez az ember ünnepelt újságíró, a legnézettebb reggeli hírműsor egyik vezetője a közszolgálati televízióban.
Ehhez képest te vagy oFF-topik, meg ez a történész... Nem játszanátok egymással valahol? Mindegyiktek megérdemli a másikat.
Hát, most már érthető, hogy hogyan tudja összekaparni azt a párezres előzizetői táborát a Npszava: a felduzzasztott kormányapparátusból
:-)
De hagyjuk, ez offtopik
Sajnos nem találtam meg a neten a Cassandra-levelet, hogy bemásolhattam volna neked. Így olvasd el valahol máshol, azután dönsd el, hogy maga az egész levél, és az, hogy deák figyelmen kívül hagyta, hogyan minősíti deákot...
"Ha citálsz nekem egy Kossuth kritikát, amiben Deákot "ostoba" és "idióta" szavakkal illeti": Szerinted mi értelme van egy ilyen mondatnak? Mi értelme van Kossuth publicisztikáját az index polfórumának 'stílusával' összevetni. Hmmm???
Egyébként biztos vagyok abban, hogy Kossuth gondolt és mondott deákról még ennél cifrábbakat is. (Mint tudjuk, szenvedélyes ember hírében állott. :-)
"Új típusú szociáldemokrácia van kialakulóban és a szociáldemokrata értékeket képviselő Népszava segíthet abban, hogy megerősödjön a baloldali-polgári gondolkodás - fogalmazott Medgyessy Péter a napilap születésének 130. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.
A kormányfő azt mondta, hogy a baloldali-liberális politikai hátterű kormány számára fontos ez a lap, amely - ha úgy tetszik - a szociáldemokrácia bölcsője volt.
Sikerességet és olvasottságot kívánt a tartalmában és formájában megújuló lapnak, amelynek kibővített szombati, ünnepi számát Németh Péter főszerkesztő átnyújtotta a miniszterelnöknek.
Jajj, Pixy, ez magas labda.
Mert akkor valaki visszakérdez, hogy tehet-e Orbán arról, hogy hirtelen kezetcsókolnak neki, Lovas v. Bayer hülyeségeket ír egy napilapban amit korábban Orbán propagált meg ilyesmi.
Amúgy valaki tényleg szólhatna Forrónak, hogy rossz helyről súgnak neki. Nézz meg egy profibb ellenzéki politikussal készített interjúját. Pld. a ma reggeli Mikola-interjú.
Forrónak le kéne venni az "Mszp szavazó vagyok" táblát a nyakából és akkor senkinek nem lenne ciki ez az ürge