Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

marker123 Creative Commons License 2016.10.05 0 0 544

Egy piros Barchetta "eltűnt" a hahu-ról. Megvette valaki? Ha igen, ossza meg a véleményét!:)

zsazsó02 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 543

Köszönöm az infókat ,a többi meg majd kiderül........

gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.10.03 0 0 542

Igen, én néztem. Úgy tűnik hallgatott a szép szóra az ember. Ennyiért nézd meg mindenképpen.
-Lötyög a kormány valahol fönt a kormánykerék alatt
-Körbe van verve az egész autó, tele van kis horpadásokkal, ezek többsége nem vészes
-Le van mattulva teljesen a hátsó ablak, cserélni kell
-A tető javítgatva van és jobb oldalt lent van egy kis szakadás a tövénél, ami nem vészes

-Index be van pingálva hátul feketére

-Első lökhárító repedt a lámpa alatt
-A motor szépen egészségesen jár
-A bőr rendben van az autóban

-Ajtók feszesek, emlékeim szerint nem lógnak
-Felnik le vannak veregetve, de egyáltalán nem vészes

-Gumit nem kér, csak, ha télen is akarod használni

Rá kell költeni úgy minimum egy kilót, de ennyiért mindenképpen érdemes megnézni.

Ha megvetted jelentkezz és irány a Barchetta Hungary csoport a facebook-on. :-)

Előzmény: zsazsó02 (541)
zsazsó02 Creative Commons License 2016.10.03 0 0 541

Sziasztok ! Ha jól emlékszem valaki már nézte ezt az autót http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/barchetta/fiat_barchetta_1.8_16v_maganszemelytol-10666509. Igen levitte a tulaj az árát 

Máthé Domokos Creative Commons License 2016.10.03 0 0 540

sziasztok! Nagyon köszönöm nektek a szombatot! 2 évvel ezelőtt egyedül szomorkodtam és vadásztam az élő Barchettásokat, de most sikerült elindítanunk egy Barchetta értékmegörző kis közösséget! Fotókat én is fogok küldeni, meg majd megcsinálom a Barchettás fb profil oldalamat, amivel bejelentkezek. Matricákat csináltatok mindenkinek aki aktív tag lesz, a látványterveket majd küldöm nektek! Tavasszal az első találkozónkon megkapjátok!

Mutattam nektek talán, hogy főleg a sárvédő ívnél itt-ott púpos, rozsdásodik. Ma beszéltem egy szerelővel, azt mondta meg kéne tudni, hogy kapható-e hozzá sárvédő ív! Szerintetek árulnak ilyet? köszi sz

t106 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 539

Ahogy ígértem, pár kép szombatról:

A Facebook csoportba töltök még fel képeket!

gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.10.02 0 0 538

Gyere te is a zárt Barchetta csoportba!
https://www.facebook.com/groups/982403861868113/

Előzmény: Batbalin (537)
Batbalin Creative Commons License 2016.10.02 0 0 537

Szia, köszi a segítséget. Nem is gondoltam, hogy lehet kapni így hozzá sárvédőt. A biztosító már hajlandó fizetni, remélem hamarosan kész lesz. Príma, pont télre :(  Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok.

Előzmény: gyulolom a butasagot (478)
t106 Creative Commons License 2016.10.01 0 0 536

Jó volt a mai találkozó, örülök hogy összehoztunk még ősszel egyet. Szerintem maximálisan kihasználtuk ezt a szép időt! Jó volt veletek találkozni, és egy új barchettást megismerni! Ha minden találkozón csak egy emberrel és barchettával bővülnénk... :)

Ízelítőül egy kép, holnap rakok még fel párat ide is, és a FB csoportba is. Tessék csatlakozni ott is, aki aktív a "barchetta témában" :)

Előzmény: gyulolom a butasagot (534)
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.10.01 0 0 535
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.10.01 0 0 534

Remek találkozó volt a mai, köszönöm, hogy megismerhettelek titeket márkatársak.
Létrehoztam a facebook-on egy zárt csoportot Fiat Barchetta Hungary címmel, aki itt van ezen a fórumon és aktív "b" tulaj, vagy rajongó, az nyugodtan jelentkezhet oda. Csak magunk közt, a nyilvános fórumok veszélyeit talán kiiktatva tudunk beszélgetni és talán egy ilyen márkaklub féleséget is létrehozunk majd egyszer. Legalábbis ez az igény merült fel a mai Dobogókő-Esztergom (Domokoséknak Visegrád is)- Párkány Billa-nekem Ipolyság túra résztvevőiben.

Akik kihagyták, remélem legközelebb eljönnek.

Máthé Domokos Creative Commons License 2016.09.30 0 0 533

Igen, jöjjön mindenki!

Előzmény: gyulolom a butasagot (532)
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.09.30 0 0 532

Akkor pontosítsunk. Holnap 10.30, Szentenderei út Auchan parkoló a Graphisoft parknál, ugye?

Máthé Domokos Creative Commons License 2016.09.30 0 0 531

csáó, nekem a keménytetőnél is és a ponyvánál is beázik nagy esőnél picit az egyik ablaknál, de nem megyek vele esőben, csak ha pl nyáron elkap minket a zuhé. Ha ügyes vagy az ablaknál kell állítani valamit, ajtót szétszedni, de ehhez nincs lelkierőm...szinte mindig nyitva van a tető.

Szerintem 50 Barchettánál nincs az országunkban. havi 3-4000 km et vezetek a céges autóval az elmúlt 5-10 év során 15-20 nál többel nem találkoztam, nem számítva a tieteket. Most a fórumon tulajok vagyunk kb 15 - en, a hahun is van most 15 kb.

Előzmény: MezriczkyMarcell (528)
t106 Creative Commons License 2016.09.30 0 0 530

Amikor én vettem az enyémet, az első szín, amit kizártam, az az ezüst volt. Utána megnéztem két feketét, és azt a színt is kizártam... :)

Szerintem ehhez a kis autóhoz pont egy vidám, élénk szín kell, az ezüst túl komoly, a fekete meg elfedi a szép vonalait, íveit. Ha pedig ilyen autóval jársz, tök mindegy, hogy ezüst/fekete/kék/sárga/piros, úgyis meg fogják nézni. Ez nem egy rejtőzködő autó :)

A képek alapján a narancs tényleg jónak tűnik, ha most keresnék, én tuti megnézném! Talán még a sötétkék az a szín, ami átmenet a szürke/fekete és a sárga/piros tengely között :)

t106 Creative Commons License 2016.09.30 0 0 529

Szia!

"Beázó utastér
Főleg azoknál a példányoknál fordul elő, amelyek már nem teljesen sérülésmentesek. Az ablakoknál rend szerint a felső részen, ott, ahol a tető összecsukáskor meghajlik, hajlamos beengedni a vizet, mivel a gumikéder megszakad. Ha az ablak nem illeszkedik jól, akkor gáz van. Megoldás lehet a problémára, ha beállíttatjuk az ablak magasságát és dőlését, ha szerencsénk van, pont rá fog feküdni a gumikéderre annyira, hogy ne engedjen be egy csepp vizet sem."

barchetta.blog.hu

Az ablakok beállítása segíthet, persze csak ha a tető gumi szigetelése nem szakadt/repedezett. :)

Előzmény: MezriczkyMarcell (528)
MezriczkyMarcell Creative Commons License 2016.09.30 0 0 528

sziasztok!

Kemény tető mindkét ablaknál felül beázik. Az ablak van rosszul beállítva és nem megy fel egészen a tetőig vagy a gumi szigetelés túl vékony? Szerintetek orvosolható probléma? Ha igen, hogyan? 

Köszi a segítséget:)

gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.09.29 0 0 527

Te tudod. Szerintem ez a 19-re lapot húzás tipikus esete, de ha nem sürgős, akkor kifoghatsz jót. Kár, hogy annyira kicsi a merítés. Hány autó lehet itthon összesen? 60? 80? De lehet annyi sem. Az rohadt kevés. 14 van most a hahu-n és alig változik. Azzal a vértesboglári manusszal én is beszéltem, akinek az ezüst van, amit honosítani kell, de éppen szabadságon volt, én meg megtaláltam az enyémet. Szerintem azt érdemes megnézned, de kérdezd meg, hogy van-e P rendszáma, mert próba nélkül eszedbe ne jusson megvenni. Én a helyedben honosíttatnám vele de lehet le is vizsgáztatnám és úgy hoznám el, ha tetszik. Ne feledd, az ilyen honosítatlan autókban van ám kockázat, jobb ha azt ő futja meg, nem te szívsz a hatóságoknál.
Vettem én úgy autót ismerősnek, hogy megkértem az eladót, hogy a foglalóért cserébe előre megállapodott időpontig rendszámoztatja az autót és a maradékot akkor kapja meg. 4 nap alatt rendszám volt a kocsin.
Jó szimatolást! Édes vajúdás ez. :-)

Előzmény: marker123 (526)
marker123 Creative Commons License 2016.09.29 0 0 526

Én éppen az ország másik (nyugati) felén vagyok, így még megnézni se akarom a Sátoraljaújhelyit:) Hát narancs szín... Az autó is elég feltűnő, hátha még a színe is rikító:) Az túl vad lenne nekem. El nem kapkodom, ha lesz jó ajánlat, rákattanok, de tavaszig ráérek.

Még a 490-es ezüst lenne lehetséges, de ott még van regadó plusz sok nyavalya a forgalomba helyezéssel. Ha arra járok, azt még megnézem. A télbe beleférne az vizsgáztatás, plusz az egyebek.

Előzmény: gyulolom a butasagot (524)
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.09.29 0 0 525

199.000 km van az enyémben de szerintem ez tök lényegtelen. Az állapot a fontos. Legyen egyben az autó, ne legyen gatya, ne lógjon, ne lötyögjön és persze ne korhadjon.

Előzmény: marker123 (523)
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.09.29 0 0 524

Hú Marker, ha ennyire leszűkíted a színnel, akkor irány Nyugat Európa. Én a helyedben állapotot vennék, nem színt. Van Sátoraljaújhelyen egy ezüst autó, de én a helyedben azt a narancssárgát nézném meg, amit talán 770-re tartanak. 3 év alatt 5 ezer km-t ment, új vezérlés van benne és magyarországi. Nagyon nem ezüst de vélhetően egyben van, bár egy normális kipufogót megérdemel. Egy olasz srácé, töri a magyart. Én hétfőn beszéltem vele, mert úgy volt, hogy elviszik az enyémet, de végül nem adtam el, mert imádom!

Előzmény: marker123 (518)
marker123 Creative Commons License 2016.09.29 0 0 523

A tiedben mennyi km van? Számít egyátalán ebben a motorban a km?

Előzmény: gyulolom a butasagot (521)
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.09.29 0 0 522

Annak jó, aki télen is használja, vagy hosszú távon használja az autót rendszeresen, mert biztosan csendesebb vele a kabin. Én nem nagyon fogom, ha mégis, akkor jó lesz a vászon. Amúgy pont azért vettem, mert nincs teteje. A garázsban is egyfolytában leengedett tetővel és ablakokkal áll, mert úgy tökéletes a formája. És én minden nap nézegetem vagy negyed órát. Az a görög csávó, aki rajzolta és nem tudom a nevét, szóval az a gyerek nagyot karcolt. Tökéletes forma.

Előzmény: Kalaposok (517)
gyulolom a butasagot Creative Commons License 2016.09.29 0 0 521

Én egy családi cirkusz miatt pokoli olcsón vettem az enyémet, így egyáltalán nem zavar, hogy a gépházfedlet javítani kell majd, mert sajna van pár horpadásom és a bal első sárvédő csücskében is van egy kis hiba a küszöbnél, mert az összkép szerintem több, mint jó, az autó egyben van alul, felül. Mivel 3. autó és van mellette 3 motorom is, így eladni nem szándékozom, a piacképessége így nem számít, bár kedden majdnem elvitték, pedig nem is árultam. Nem csöpög, nem folyik, szépen megy, nem zörög, a bőr szép, villany ablak -és tükör megy, légzsák rendszer OK, a tető is jó, a villanyász meg visszaköti majd télen a nem működő ködlámpákat. De nagyon gondolkodom rajta, hogy nappali menetfényt csináltatok belőlük. Van1 garnitúra hátsó lámpám hozzá, 1 ködlámpa tartalékba, fog menni tavasztól őszig pár ezer km-t csak száraz időben, úgyhogy remélem ez nem nagyon viseli meg.

Előzmény: lamber (514)
Máthé Domokos Creative Commons License 2016.09.29 0 0 520

Keménytető igényes kialakítású kivül-belül, növeli az autó értékét. Ha nem tudnék beállni kertbe vagy garázsba és kint kéne parkolni az utcán, tuti, hogy nyugodtabb lennék az optikai védelem miatt:). Azonos színnel tető és autó,  Barika állat jól néz ki szerintem!Keménytetőm mondjuk két éve bent van a sufniba, most télen lehet, hogy felteszem. Száraz időben én télen is megyek, tavaly nyitott tetővel egyszer  mentem nagy sapka, télikesztyű, bundaharisnya a farmer alatt, élvezetes volt egy 40 percre! az autosók szeme még inkább kerekedett, főleg vidéken!:)))     

Előzmény: Kalaposok (517)
Máthé Domokos Creative Commons License 2016.09.29 0 0 519

Szia Lamber! Jössz szombaton? Gyere és gyarapítsd az ezüst színűek táborát! :)))

Előzmény: lamber (515)
marker123 Creative Commons License 2016.09.29 0 0 518

Sziasztok!

Én szintén még mindig Barchettát keresek. Engem csak ezüst és fekete színű érdekel. A keret max. 800 eFt.

A hahu-n lévők közül a millión felüli feketére sajnos nincs elég pénzem. A 4 millióst most 1,9-ért árulja a tulaj és közel 200 e km van benne. A millión aluliakkal már majdnem mindegyikkel beszéltem, de a képek és a telefon alapján nem túl jó állapotúak és mind sok km-es. Ha valakinek van eladója a hahu-n kívül, érdekelne. Nem feltétlenül hibátlan, de jó állapotú autót keresek. Ajánlatokat akár ide, akár a barchetta.vetel@gmail.com címre várom. Előre is köszönöm az ajánlatokat!

Kalaposok Creative Commons License 2016.09.29 0 0 517

Mondjátok el nekem miért kell a keménytető?  Én direkt olyat kerestem anno amihez nincs.  A kemény tetőt zömében a téli használatra teszik fel. Viszont azokban az országokban ahol sóznak és télen is használják a barchettát szétrohad az alja. Láttam barchettákat aminek a motorterét is szétzabálta a só.   Ez egy nyári autó a téli használattal szétrohad. 

MezriczkyMarcell Creative Commons License 2016.09.29 0 0 516

Sziasztok!

Keresek magyar papíros eladó barchettát 700-800 ezer forint körül.

Fekete, piros színek előnyben, ha van kemény tető akkor az a mennyország.

Ha van eladód és küldesz egy e-mailt a mezriczky.marcell@gmail.com-ra nagyon megköszönöm!:)

további szép napot!

lamber Creative Commons License 2016.09.29 0 0 515

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!