Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2001.11.02 0 0 2129
Igen, az is érdekel :). Képzeld, ma elnéztem a Hammer Barlangba dél körül. Be volt zárva! Csak én gondolom úgy, hogy ma szombati nyitvatartás szerint nyitva kellett volna lennie?

a libertine

Előzmény: Viveca (2127)
Bloodflower Creative Commons License 2001.11.01 0 0 2128
és hidd el, +érdemlem!!!:-)
a neve még mindig nem jut az eszembe, de ha nagyon szorgalmas leszek, beszúrok róla egy képet, ki ne maradjatok ebből a hihetetlen erejű felfedezésből!!!!:-)
Előzmény: Viveca (2127)
Viveca Creative Commons License 2001.11.01 0 0 2127
Virág!
Ez mérföldkő az evolúció történelmében!!! Szerintem mindegyik szakmagazin le fogja közölni az elméletet és ezért minimum Nobel-díjat fogsz kapni!

Libi, csak szólj, hogy mikor... A Madrigal nagyon tetszik, de megvan az új Royal Hunt is, ha netán érdekel...

Előzmény: Bloodflower (2126)
Bloodflower Creative Commons License 2001.10.31 0 0 2126
Vivecám, megtaláltam a hiányzó láncszemet!!! a VIVA tvben a rasztás néger műsorvezető!:-)))
(a neve persze nem jut eszembe)
Libertine Creative Commons License 2001.10.31 0 0 2125
Olvastam már a Madrigal-ról (RH, MHH) és érdekelne is! Milyen az új Therion?
Tegnap voltam az MCD-ben, se Finntroll, se Tristania. Anathema-ból az új csak CD-n, a válogatás csak kazettán. Az MCD-ben van új Ozzy (állítólag szar), Crowbar stb. Úgy látom, pénteken el kell bandukolnom a Zenebarlangba. Utána jövő héten összeüthenénk valami meeting-et is.

libi

Előzmény: Viveca (2123)
Viveca Creative Commons License 2001.10.30 0 0 2124
A Lacrimosa beszámolóm megjelent a Shock magazin oldalain, esetleg böngészd át, ha érdekel!!!
Előzmény: Viveca (2123)
Viveca Creative Commons License 2001.10.30 0 0 2123
Rendben, Libi, akkor kizárólag az érdekelne, ami szerinted kiemelkedő...
Van egy új CD-m, engem már elsőre megfogott, de nagyon, ám ettől még semmilyen kategóriába, skatulyába nem tudnám süppeszteni, de nagyon szép zene. Ez a MADRIGAL. Skandinávok, hallottál már róluk? Persze, lehet, hogy Neked nem jönne be, kicsit elvont, elszállós zene, de nagyon szép dallamos és höri is van benne a normál ének mellett. Szerintem megér egy misét - vagy egy madrigált? De jó, így fogom befejezni a CD-kritikát, haha!
Előzmény: Libertine (2122)
Libertine Creative Commons License 2001.10.30 0 0 2122
Elkezdtem "feldolgozni" az anyagot. Eddigi vélemény:
Suidakra - The Arcanum: jó kis északi dallamos hörgés, norvég-svéd-finn hatásokkal, pedig állítólag németek. Érdemes meghallgatni.
Nebular Moon - Mourning: ígazi hörgős gótikus világfájdalom, ígéretesen kezdődik, de valahogy emlékezetes részek hiányában szenved a lemez, többszöri hallgatás után is.
Borknagar - I: ha a múltkori se tetszett, ez sem fog, egyébként szép instrumentális tarkított norvég nyelvű nordikus metal,a későbbi munkáikat azért jobban kedvelem.
Dark Moor - valami S betűs lemezcím: na szerintem ez gáz. Helloween/Rhapsody kópia, ezen az sem segít, hogy megjegyezhető számaik, refrénjeik vannak. A szövegvilág enyhén szólva elcsépelt, nevetséges. Az énekest szerintem havonta herélik. A vége felé elúhúznak a tarsolyból egy totál hamisan éneklő hölgyeményt, na ez nem hiányzott.
Holy Mother - Criminal Afterlife: hallgatható amerikai átlag-power metal, a legjobb kétségtelenül a Holy Diver, csak ugye azt Ronnie James Dio bácsi írta.
Jag Panzer - Thane to the Throne: 17 tételes konceptalbum (Machbeth történet), hagyományos heavy metal kategóriában jó, de rajongóvá nem tett. Az új, fantasztikus Sonata Arctica óta kissé szigorúan szemlélem a true metal próbálkozásokat. Jöjjön inkább a Brainstorm.

Asszem ma megyek az MCD-be Tristania-t vagy Finntroll-t vételezni.

a libertine

Előzmény: Viveca (2121)
Viveca Creative Commons License 2001.10.27 0 0 2121
Gondolom, az első (és egyetlen?) Dark Moor van nálad. Nem rossz. Egy Holy Mother nekem is megvolt, de már túladtam rajta... Persze azért érdekelne. Majd írd meg az észrevételeidet!
Előzmény: Libertine (2119)
waters Creative Commons License 2001.10.27 0 0 2120
Hahó Viveca!
Hétfő lesz a napotok ti részeges nőszemélyek:))
Előzmény: Viveca (2118)
Libertine Creative Commons License 2001.10.27 0 0 2119
Szia Vivi!

Volt egy vizsgám tegnap, de most már elkezdtem tesztelni az újonnan kapott CD-ket: Suidakra (ez jó), első Borknagar, Nebular Moon, Dark Moor, Jag Panzer, Holy Mother. Az eredményekkel majd jelentkezem :). A Rock Hard-ban első lett a Brainstorm!

a libertine

Előzmény: Viveca (2118)
Viveca Creative Commons License 2001.10.24 0 0 2118
Szerda király lenne, mert utána ott a 4 napos hétvége! (Még az sem lenne gond, ha lemaradsz az uccsó metróról, haha!)
Jó lenne, ha szombat délutánig megírnád, mert utána legközelebb már csak 7főn netkedek... ha ugyan nem akkor jössz!
Előzmény: Bloodflower (2117)
Bloodflower Creative Commons License 2001.10.22 0 0 2117
az már akkor jövő hét, mert ugyebár hétfő van. igen. szóval szeritnem hétfő vagy szerda, még egyeztetek Mr.Kanbulival..:)
Előzmény: Viveca (2116)
Viveca Creative Commons License 2001.10.22 0 0 2116
Virág, köszönöm a segítséget, de mivel úgy tűnik, a Prága össze fog jönni, nem lesz annyi pénzem, hogy akkor is kimenjek Bécsbe, ha a buszon kívül még a jegyet is fizetnem kell... Sajna ez van.
A jövő hét utáninak melyik napja lesz a legjobb?
Előzmény: Bloodflower (2115)
Bloodflower Creative Commons License 2001.10.20 0 0 2115
sajnos nem jelentkeztek a dögök. remélem azért sikerül kijutnod, annyira sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. tök bíztam benne. azért emgeresztek még1 mailt nekik.

a jövő hetem fullos, de akkor a rákövetkezőn - mielőtt indulok Garbage-ra - megyek, és akkor koncertbeszámolózhatsz is remélem!:-)

pussz,
Á

Előzmény: Viveca (2112)
Viveca Creative Commons License 2001.10.19 0 0 2114
Persze, Libi!
ECHTE SCHÖRMETAL, nem igaz? Főleg a finnek!
Azonnal hívj, mihelyt markodba kaparintasz valami érdekességet! (Most nem valami Emperor-féle mjuzikra gondolok, inkább melodic vagy folkos hörgi-mörgi!)
Előzmény: Libertine (2113)
Libertine Creative Commons License 2001.10.17 0 0 2113
OK. Köszönöm a CD-ket! Mind2 teccik, ezek ilyen schlágeres metalok :).

a libertine

Előzmény: Viveca (2112)
Viveca Creative Commons License 2001.10.17 0 0 2112
Szóval csak nyugodtan irkálj, Libi, el tudom olvasni!
Virág, te is nyugodtan izenhetsz itt is, ha netán történik valami világmegváltó az életünkben! Amúgy pedig várom a soros összeröfögést...
Előzmény: Viveca (2111)
Viveca Creative Commons License 2001.10.08 0 0 2111
Valami érthetetlen, fatális véletlen folytán mégis sikerült idekeverednem több évnyi(nek tűnő) távollét után!
Virág, ha minden jól megy, akkor szerda!

Libi! Máris túl vagyok a 'fingen, legalábbis az első felén (ennyi időm volt, mielőtt leültem ide), tényleg király!!! Igazi nordikus hangulathömpöly! A többiről a későbbiekben nyilatkozom...

Előzmény: Bloodflower (2110)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2110
Viveca, írj egy emilt a részletekkel!!
Előzmény: Viveca (2108)
Libertine Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2109
Húha, ez az Edguy engem is érdekelne (meg főleg Pistit :))! Finntroll-t nyomozom, MCD-ben nem volt. Viszont ettől a Thyrfing-től dobsz majd egy hátast, ez k...a jó! (fogós, nordikusan "slágeres" gitártémázgatás, billentyűs aláfestés, enyhe hörgés, micsoda hangulat...) Aztán van még legutóbbi Emperor, Brainstorm: Unholy, Otyg (Vintersorg!) és Sacriversum.

a libertine

Előzmény: Viveca (2108)
Viveca Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2108
Rendben, Libi! Én közben beszereztem some power szenzációt - új Gamma Ray, Edguy és Voice!!!!!!
Ha netán érdekelne bármelyik is.
FINNTROLL nincs?????

Virág! Szükségem lesz szakértő segítségedre a Planet Music kapcsán!!!!!!

Előzmény: Libertine (2107)
Libertine Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2107
Hát igen, jövő héten "meglepetésszerű" telefonhívásra számíthatsz! Hozom a CD-ket talicskával!

a libertine

Előzmény: Viveca (2106)
Viveca Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2106
Hű, Virág, én már a keresésre sem emlékeztem, haha! Azóta sajni semmi érdemlegest nem sikerült elcsípnem semmiféle csatornán...
A kazi biztonságban van a szekrény mélyén.

Libi! Tudod, ez úgy szokott kezdődni, hogy miután jól kimelózgatod magad, felkapod a kagylót és felhísz rajta...

Előzmény: Bloodflower (2105)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2105
Segítsetek CBS ügyben!!!
:-)

senkinek sincs, emájrájt?

gondolom véletlenül sem vetted fel ma a Select-et az MTVről. hüpp. bárcsak. nekem. is lenne. persze akkor német nem lenne, és akkor a szombati G műsort nem tudnám felvenni. minden nem sikerülhet. majd mexokom...:-)

Libertine Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2104
Szia Vivi, megkaptam a CD adagot, különösen valami Thyrfing tetszik (ez is ilyen hörgős-dallamos népies norvég metal), nade van itt még korábbi Brainstorm, Otyg (Vintersorg folkos metal bandája, ez is jó), Sacriversum és Emperor is!

üdv,
libi

Előzmény: Viveca (2102)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2103
nem csak, hogy észrevettem, hanem EMLÉXEM is rá, hogy indulás előtt kétségbeesve kerestük, de nem találtuk!!!!:-)))
aztán többre már én sem emléxem, a Robi csak annyit mesélt, hogy hazaérve azt üvöltöztem, hogy a Garbage a legjobb a világon!:-)))))))))
Előzmény: Viveca (2102)
Viveca Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2102
Virágszál!
Gondolom, már észrevetted, hogy nálam maradt a videokazid...
Előzmény: Viveca (2101)
Viveca Creative Commons License 2001.09.20 0 0 2101
Már el sem tudom képzelni, milyen is, amikor nevet... Azért még biztosan megvan a bája... Felém semmi újdonság...
Előzmény: Bloodflower (2100)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2100
jó, akkor én is beírom!:-)

ma volt VIlle az MTV Selectben, és képzeld, tetszett a műsor! nagyon sokat nevetett, baromira le volt fáradva, de nem volt flegma, se bunkó. jó volt, komolyan, persze nem annyira, mint régen...
lehet, hogy csak Migé előtt produkálja magát?:-)))

Előzmény: Viveca (2099)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!