Ugyan ilyenem van csak három lapos nagyobb változatban. Tiszaujvárosban igen fincsi sülteket csináltam benne. Nagyon szeretem csak ritkán használjuk,mert a tárcsában sütögetés mégjobb.
Dávodon versenyt sütünk. Jönnek a Gézáék ők jó lesznek zsürinek.
Balcsisoknak a 26 nkörnyékére rossz hir, hogy abban az időben a Dávid naptár szerint esős idő lesz. Az idén sajna eddig jól bejött neki a jóslás. No nem kedvet akarnék szegni és én is szivesen ott lennék, de.....
Temprás! köszi a palackot,de ezek most ocsóbbak, viszont a szállitás miatt még kereslek.
Jelentkezés elfogadva. Persze, hogy befér, majd a ruhám itthon hagyom. Azon a hegyen vannak az Orgona sípok? Mert az tényleg bicó távolság, vagy futás.
Ha befér akkor hozzad!Még nem tudom van-e értelme.Addigra átnézem a térképet,de szerintem gyalogtúrás így első látásra!Ha keróval megközelíthető akkor jelzem.
De szerintem,ha még nem láttad a SzT.György hegyet akkor kihagyhatatlan...
Hali! Itt vagyunk mi, csak figyelünk. Itt is esett ma, a Tisza a gát tetejétől kb 2 méterre van. Szerencsére mínuszban. Én ma beszerző körúton voltam, ezt vettem. Remélem minél hamarabb ki tudjuk próbálni. Ha minden igaz majd Dávodon.
Ez is jó köszönés nem?Bejelentkeztem a badacsonyba reggelizni és azt írták vissza,hogy OK.
Közben rájöttem,hogy 2 nap alatt nem sok mindent lehet megnézni.Pedig rengeteg a látnivaló!Ismerjük is a környéket,de nagyon szívesen bejárom veletek újra!
Vagyis Veled,mert a ,,Családod napozni fog" -ha lesz napsütés:-))
De elintézem és jó idő lesz!
Azért a bicót elvisszük,de szerintem nem lesz rá szükség.Gyalogtúrázunk és attól is elfáradunk estére.
Amúgy a többiek hol vannak?Mindenkinél szakadt az eső ma?Nálunk 1 óra leforgása alatt megint megtelt a kert...
Möglich most szívesen cserélnék veled, imádom Görögországot. Egyél helyettem egy Gyroszt. Jó pihenést.
Crvoyager: Épp most értem haza és teljesen sz.rá áztam, szóval nálunk is esik, záporok formájában. Legutóbb 2000Ft volt, ha jól tudom azt neked küldtem fel. Még 1db van a fickónak, ha jól tudom. 3kg-os rózsa nélkül.
Sziasztok bódésok, csak röviden beköszönök... A görögöknél héderezünk a héten - igaz kicsit hűtlenek lettünk a lakókocsihoz - apartmanban vagyunk. Itt is van pár szúnyog, de invázió messze nincs. A tenger frankó, a programok úgyszintén. Jók legyetek ;)