Zdora:Látom te szerkeszted a tar.hu/indexforum című oldalt!!!!Nagyon örülünk hogy minket is felraktál sziddel!!!!!!!küldök majd 1 csomó képet mindenhová, ha lesz végre új szkennerünk!!!!:o)
mindenkinek előre is jó hétvégét, mert sajna valószinűleg ezen a héten már nem tudok írni!;o)
most nincs kedvem nagyon mexről irogatni :-(. voltunk dokinál kapott antibiutékumot mex. azóta sokkal jobban van. már nem sántikál. mivel tegnap óta szépen sántikált.
Most en robbantam le, ki is irtak tappenzre - ma este Zizz apolt, holnap moppi fog:). Megfenyegetett a doki, hogyha nem gyogyul meg a mandulam rohamos idon belul, akkor mehetek a gegeszetre...:(((
Kaptam Cataflamot is, annyira faj(t) a torkom...:(
Én meg ma hoztam a Tuskóból egy csomó cézárt, alig fért be a polcra. Sámuel végig követett, nagyon aggódott, hogy én kajolom meg a cézárjait. Meg is nézte hová pakolom. :-)))
Láttam sharpeiben Ti is a feketére utaztatok (nekem fekete mopszom van). A fekete színű kuttyok bőre kevésbé érzékeny, mint a világosé, valószínű Lucy ezért is került el minden sharpeies bőrérzékenységet. Ez szempont volt a kiválasztásnál?
Kata: de, jártam fizkémre, csak nem sikerült felfogni, mi a fene van ott.:(
Méhecskeszerkóval meg az van, hogy Béla a 7végén le fogja kapni, de mivel csak telegráccsal tudunk fotózni, meg kell várni, míg egy bizonyos haverja ráér, és átrakja cdre az összes képet, mer nekünk nincs olyan kábelünk, ami kéne.
na., puszi mindenkinek, örülök, hogy Fannika javul, stb,
Fannika kicsattan és nagyon jól van.Lucyke egy vérvonalas "dísz" shair-pei vagyis nincs túl tenyésztve,ez mindössze annyit jelent nála,hogy akkor jó egy ilyen kuty ha nincs gond a redőkkel.Nem kell tisztítani és felvarrni.Képeket majd rakunk fel de egyelőre atechnika meggátolja a dolgot.Pusszantás
NAGYON JÓK LETTEK A KÉPEK!!! KANGAROO,GRATULÁLOK :-). mexet estefele szoktam sokat simogatni,puszilgatni (bár az orvos megtiltotta,hogy puszilgassam,de és!?).
szegényke állandóan köhög :-(. holnap megint vissza megyünk a dokihoz mexel. most éppen itt fekszik a lábamnál. tegnap jövünk haza anyuval a vásárlásból és mit látunk a konyhába? apu ölébe a mex és simogatja :-). apu nagyon szereti mexi pockot :-).
én nem bírok ennyit tanulni,6óra óta fél 9-ig tanultam: honismeretet,angolt(azért is kell tanulni sokkal többet angolt,mert tagozatos angolos vagyok,laci is (ide azok kerülnek akik jó angolosok.),történelem,nyelvtan,irodalom,természet ismeret,informatika(ma CSAK ennyit tanultam.CSAK!csak!csak!. jó,hogy nem állatok vagyunk! jó tudom,ennél már csak rosszabb lesz,de én ebbe beleőrülök! doci: nem akarok kíváncsiskodni meg semmi közöm hozzá.... te tanár vagy? vagy még tanulsz? lehet,hogy most hülyeséget mondtam :-(.
Miért kellett volna orvoshoz menni? Irmi nem beteg! Láttad a képeket, amiket vasárnap feltettem róla? Kanga volt a mi állatorvosunknál, lehet, hogy azzal keverted össze, nem? Örülök, hogy Jodáék jobban vannak! A kis Leilának testvéri puszit küld Ferdi, Jodának meg csak simát!
Szasza tünetileg jobban van, a szombat nagyon gáz volt, estére 39.1 lett a láza. Alig bírtam levinni neki. Ezért muszály volt elkezdeni az antibiotikumot. Tegnapra készen lett a vizelet bakt. eredmény is. Abban is van e.coli bakt. De szerencsére más egyéb nincs. A laboros is azt mondta, hogy nem olyan gáz, ezeket gyorsan el lehet tűntetni antibiotikummal, csak azon csodálkozott, hogy miért ilyen erőset kapott. Na, mindegy, holnap megyünk a nephrológiára, kiváncsi leszek, ott mi lesz.
Kanga: Gratula a fotóhoz!!! :o))))
Fanniék: Jaj, de örülök, hogy írtatok!!! És annak méginkább, hogy Fannika ennyire jól eszik és ilyen jó sora van!!! :o)))
Miszisi: Köszönjük a gyógypuszikat, átadtam! Hogy bírod így kínozni magadat? Én nem bírnék egy menhelyre sem bemenni!!! Le a kalappal előtted!!! :o))) Bár a minimenhely szerintem felüdülés a kutyáknak az illatos után! Sok sikert és lelkierőt hozzá!!!
A Feri hazajött vasárnap hajnalban és hozott a Lunak egy csomó cézárt :o))))
Ja és áradoztam neki is a Fanniról, meg megmutattam a képeket, erre ő is azt mondta, hogy hogy-hogy nem tartottam meg? Neki is aszontam, amit az anyunak, hogy nem akartam harmadik kutyát, ha mondjuk a Fanni (dobim) nem lett volna, akkor egy percig sem gondolkodtam volna rajta, igaz így is megfordult a fejemben, de aztán eszembe jutott, hogy ha éppen nem ilyen nyugis időszakokat élek, akkor már sokkal nehezebb három kutyával. Pedig még a Szasza is emlegeti, hogy milyen édes volt és mennyire hiányzik. Csak a Lu ügynöknek nem hiányzik a törpike, mert ő halálosan féltékeny volt. :o)))