Amúgy csak azt nem értem, ha annyian olvasnak az Érdi Lapban, itt meg úgyis csak 20-30 ember olvassa, amit írunk, mi a fenének erőlteted itt magad? :DDDD
Hölgyeim és Uraim! Sok mindenben nem értünk egyet, de egyben muszály. A név Érdi Fórum! Érdi, Érdiek, lehet ragozni. Aki innen elkivánkozott, mondjuk Rákosborzastóra, az mit keres itt? Nem tilos, merthogy Fórum Érdeum. De nem is illendő.
Aki veszi a fáradságot és visszaolvas, az láthatja mennyire dolgoztál meg. Szaktopikban valószínűleg elhasalnál, de itt a "mezei Érdlakók" népes táborában még menő lehettél. Tevékenységed a mindent és mindenkit, akinek a szakmai hozzáértése nem volt megfelelő számodra, kioktatásával megvalósítottad.
Tehát befejezheted és várhatod az eredményt. Nem leszel nyerő Érden.
Megdolgoztam - mégpedig aktívan - azért, hogy megvárjam az eredményt. Vannak "véleményosztó" topikolók és vannak, akik tevékenyek is. Most épepn várom és nem is fogom elmulasztani.
Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy az én véleményem messze fölülmúlja a Tiedet. Annak ellenére, hogy nincs folyamatos íráskényszerem. Sőt, biztos vagyok benne, és nem csak itt Érden, hanem a kedvenc városodban is!
Mivel reagáltál, tudod Te nagyon jól kire gondoltam. Nem nevesíteném, amíg valaki más is nem reagál. Hangszóró nyerésre esély :-)
Ha nem itt lakik akkor nem kötődik.
Az hogy valakinek információi vannak mert olyan helyen dolgozik, az nem jelenti azt, hogy ért is hozzá, vagy ha igen akkor kamatoztassa a saját hatáskörében, ne akarja más város lakóit befolyásolni a nézeteivel.
Kibicnek semmi sem drága!
Helyi hozzászólóknak megengedett akár szakszerűtlen dolgokat is írni, mivel saját bőrükön tapasztalják a visszásságokat.
Legyél te is kirekesztő, mint én. Tök jó! Csak azoknak az írását olvasom el, akikét többé-kevésbé be is tudom fogadni. A többit kirekesztem. Legalább nem fekszi meg a gyomromat.
1. Kire is gondolsz? 2. Mi van, ha kötődik? 3. És ha tényleg ért hozzá? Akár jobban (és nem csak nagyobb mértékben), mint akik épp döntési helyzetben vannak?
Vehetjük úgy is, de én inkább sokallom az ide érkező írásait.
Ha már nem lakik itt minek piszkálja a sz**t itt, és miért nem ott ahol érdekelt a dolgok normálisabb menetében. Vagy ott talán gyorsan megfelelnek neki és nem hagyják, hogy nyomja a "szakértelmét"?
Mi ezzel a baj? Ha az a konzerv 3 évig eláll, és félévente rakodnak ki, még a legrégebbi is fogyasztható 2.5 évig. Csak a rendes lejárat legyen rajta feltüntetve, és nincs semmi baj. Nem mellesleg ezt kellene megtanulnia a magyar mezőgazdaságnak is. Hogy készterméket kell eladni, nem lábasjószágot meg takarmányt. Mert az ugyan elment a hajdúk idejében, de azóta eltelet párszáz év. De mifelénk mindenki külön akar boldogulni, egy gazdaság meg nem elég egy élélmiszergyár ellátásához. Így a Maggitól meg a Knorrtól vesszül a liofilizált kajákat, amihez hasonlót pedig már lovagló őseink is ismertek.
Valohol olvastam, hogy a nagy óceáni, tengeri halászhajók már régóta úgy működnek, a néhány hetes/hónapos? körözés után a kikötéskor csak pléh konzerveket raknak ki. Nem vacakolnak a hűtéssel, legfeljebb a kikötő felé tartván az utolsó napi fogás kvázi friss. Ez a csábító jövő.
Kis távollét után, olvasgatva az érdi fórumot feltűnt egy apróság.
Némely nick hihetetlenül sokat ír az érdi fórumba, annak ellenére, hogy ha jól tudom már nem is tartozik az Érdiek népes táborához. Vajon miért nem a budapesti fórumot részesíti előnyben? Miért itt oktatja a jó népet a saját elveiből?
...valóban nem tartósak, erre csak egy példa: feleségem egyszer, tévedésből vett egy pizsamát nekem az "osaan"-ban. Olyan nyári félét (magyarul: vékony szart). Első mosás a reveláció erejével hatott, az említett ruhadarab alkatrészeire hullott.
Megnéztük a címkét: nem volt rajta, hogy "egyutas", vagy az "első mosásig", de az igen, hogy 'Made In China" ! Ettől kezdve feketelistán vannak !
Más: megleptem magam egy hordozható dvd lejátszóval karácsonyra. Azóta a 3. aksit cserélem vissza garanciában, de a készülék is dögledezik, mert esik szét időnként a kép. Ez is a "nagy szarok" (láncok, hipermarketek) körültekintő beszerzéspolitikáját dícséri, ez is kínai szar volt, azóta az "osaan"-ban ez a vitrines értékesítő hely megszűnt....
mondjuk a "tecsó" is tele van ilyen szeméttel... ez is azt jelzi, hogy a magyarok milyen gazdagok: a szemétbe vásárolnak...