Hm... Süsünk megjegyzeseben, hogy az anti legalabb nem iszik el elölünk semmit, lehet valami... Lehetseges, hogy el kellene gondolkodnunk a sörpocakos feltetel helyessegen? Andras, fogyokurazz, szokj le a sörröl:)))
De bezzeg nekem küzdeni kell mi? Aztám egy jött-ment antialkoholitsa meg egyből jöhet a táborba? Hát történjen már itt valami szabályszerű! Valami rend!!
Andras, szeretünk!!!
Uristen, egy antialkoholista a taborban, jajj nekünk, kö kövön nem marad evek véráldozatos pedagogiai munkajabol, a müvünk veszelyben forog...
Ismerek mégegy gitárolni tudót, aki szintén szeretne jönni. A sört viszont nem szereti. De az nem nagy baj, ugye? Istenem, ha belegondolok mit össze nem bütykölhetének Zsuzsival!
Ugy latom, Andrasunk lesz a legnepszerübb es legnelkülözhetetlenebb tag a taborban. En talpmasszazst kerek minden este elalvas elött.
Sok nyuszit meg palinkat mindenkinek!
Agi, mi lenne, ha egyszer te nevettetnel meg minket? Mindig csak ez az önzö fogyasztoi hozzaallas: na, benezek mar a Forumra, hatha nevethetek egy jot! Imadunk! Hol vannak mindig a többiek? Menjetek Feco koncertekre orrverzesig, irgumburgum:)))
Na Andráske ezt nevezem én LEVEL 2-nek. De ahogy elnézem, lazán veszed az akadályokat. Nem lesz ott semmi probléma!
TISZTELT TÁBORVEZETŐSÉG!
Döntésük elősegítése érdekében igazolni kívánom az alábbiakat:
- Andráske sörhahsa valóban sör. Lassan túltesz rajtatok ( mélyen tisztelt Süsü úr már lekörözésre került).
- Én már hallottam egy-két iccakán át gitárolni, ám a lincselés lehetősége meglehetősen ritkán merült fel. Tudja ő jól, mi a dolga!
- Sörhordásban mindíg is remekelt, ha kellett, ha nem. ("Tudod mit Nándi bácsi! Inkább adok neked a sörömből!.....")
- Lány WC-be járást meg megtanulhatta gimiben az osztáyfőnökünktől. (Férfi volt. - ezt a kérdéskört inkább nem részletezném.)
Hogy a reggeli ébresztésekben mennyire jó azt nem tudom, de hogy álmában időnként nagyon vicces monológokat ad elő, mi több párbeszédbe is elegyedik ha kérdezgetik, az biztos. Érdemes éber füllel aludni a közelében!
Bízom benne, hogy döntésükhöz vezető rögös utat sikerült valamelyest megkönnyítenem és így mindannyiunk számára kedvezőbb feltétellekkel futhatunk neki a nyári kemény munkának.
Tisztelettel: Cz. K.
Andráske! A tábor ideje alatt ágyba kérem a reggelit: frissen facsart narancslé, ropogós vajas croissant, kávé. Továbbá: minden este altató gitározása és énekelése a fülembe, de halkan ám! Bár tisztában vagyok vele, hogy erre nem kell külön felhívni a figyelmed, csak azért, hogy a többiek is lássák, kivel van dolguk.
vezetönek sajnos születni kell, csak ugy egyszerüen nem megy ez a kaszt-atlepes. Es egy emberes sörpocak-kezdemeny is a klubtagsag feltetele. Emesevel kivetelt tettünk, de csak mert olyan jo palinkakat szokott hozni. Apropo, hol van Emese? Disznoszem-beszerzö köruton?