Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
eladó egy samsung 16mm 2.4 fix nagylátó. Az egyik legélesebb NX objektív. szép állapotban, valahol talán még a doboza s megvan, de ebben nem vagyok biztos.
Eladó M42- Samsung NX adapter.Segítségével rátehetőek régi M42-es objektívek digitális Samsung NX vázakra.Végtelen fókusz is van az adapterrel. Az adapter elektronikusan nem kapcsolódik a fényképezőhöz, így semmi kárt nem tehet benne. Személyes átvétel megoldható Nagyvárad tér, Népliget vagy Újbuda-Központ vagy Corvin-negyedben.Előre utalás esetén csomagautomatával, vagy egyéb módokon tudom küldeni.
atiterdik KUKAC gmail.com 70/618 nulla nulla hatvan
Eladó egy keveset használt, kitűnő állapotú Metz Mecablitz 44 AF-1 vaku, Samsung NX rendszerehez. Szerintem élvezetesebb a használata, mint a SEF-580-nak, a kulcsszáma ugyan kevesebb, de ezt egyszer sem érzékeltem.
Eladó keveset használt Samsung NX 85mm portré objektív, újszerű, hibátlan állapotban, szériaszám a link egyik fotóján látható. Személyes átvétel: Budapesten, a VII., vagy a XV. kerületben, egy konkrét címen történhet, csomagküldés előre utalással 1380 Ft. Csak DPD-vel küldök, "postán maradó" nem lehetséges.
Köszönöm szépen! Közben meglett a 1030-as (pedig egy hetet kerestem). De ennek ellenére gondolkodom egy tartalék akksi beszerzésén, mert a gyáriak veszítenek erejükből. Azt hiszem, ennyi kompromisszum, amit írtál, belefér, mert olcsóbb is. (Én ötezerért vettem anno a tartalék gyárit, ami már akkoriban is áron alul volt vastagon, reálisabb a duplája)
nekem van utángyári 1030-as. De nem tud annyit mint a gyári, ami ugyancsak 1030-as. kb a 3/4-e 1/2-e a teljesítménye. tűzoltásnak jó. Persze nem került annyiba. Töltővel együtt volt 4000 kínából. :-)
Eladó egy Walimex Pro 35mm T:1,5 Samsung nx bajonettel, videora és fotózáshoz is kitűnő darab.
Tökéletes állapotban, fokozatmentes rekesz, videózáshoz ideális, óriási fényerő és jó képminőség ebben a látószögben. Személyes átvétel: Budapesten, a VII., vagy a XV. kerületben, egy konkrét címen lehetséges, csomagküldés előre utalással 1380 Ft. Csak DPD-vel küldök, "postán maradó" nem lehetséges. Serial: F612G1141.
Eladó egy Walimex Pro 35mm T:1,5 Samsung nx bajonettel, videora és fotózáshoz is kitűnő darab.
Tökéletes állapotban, fokozatmentes rekesz, videózáshoz ideális, óriási fényerő és jó képminőség ebben a látószögben. Személyes átvétel: Budapesten, a VII., vagy a XV. kerületben, egy konkrét címen lehetséges, csomagküldés előre utalással 1380 Ft. Csak DPD-vel küldök, "postán maradó" nem lehetséges. Serial: F612G1141.
Eladó egy Samsung NX-30 fekete gépváz (csak a váz), teljesen karcmentesen - mint az új, minden tartozékával (töltő, vaku, vállszij, kb. 16 ezer expoval.
Ajándék kisméretű táska jár hozzá.
S.No.:AZQ4CNXFBQQQQJM
Ára : 62eFt
Továbbá Samyang 12mm f 1:2.0 nagylátószügű objektiv,dobozával, napellenzővel, mindennel.