Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4970
...pedig szombaton a wigwamban mesélt nekem v.mi új erölködöjéröl, ami 2-es állásnál az utca túloldalán lévő közértben is megcsörrenti a sörösüvegeket :)
Blind, Te nem vagy mérvadó, mert GG szerint valahol a határ szélén élsz :)))
z@kk (c)
Előzmény: Semmi Cicó (4969)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4969
Engem mostanában pyramyd szokott lehalkítani :-(((( Mongyuk igaza van, mert este 11 kor tényleg kihallatszik a szemben lévő házakhoz.

Jaj elmesélem !!!! Múltkor olyan kiszolgálásban részesültünk pyramyd bácsinál !!! VOlt hútött ásványviz, meg sört is kaptam , - most jön a legjobb - kib. meleg volt , időnként egy törölközővel munka közben megtörlögette a fejemet egy törölközővel, megigazgatta az effekteket, a kábeleket , hogy ne legyenek útban, - vazeg full-extra volt !!!

sc.

Előzmény: Blindmouse (4968)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4968
Sehogy... ha a család itthon akkor este 10 után halkítok, addig meg leszarok mindenkit.. :)
Előzmény: Törölt nick (4967)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4967

...egyszer régebben vettem a körúti hangxerbódéban (király u.nál, tele van yamaha gitárokkal), még van is belöle v.hol a fiók mélyén :)
más: ma történt meg először velem itthon, hogy feljött az alattam lakó és leb@xott, mert kicsit gyakoroltam dob-basszus looping-ra. Igaz még a csengöt sem hallottam, pedig ráfeküdt ezerrel :))) Ti a háztájiban hogyan oldjátok ezt meg, csak nehogy a fejhallgatóval példálódzatok :)
z@kk (c)
Előzmény: Semmi Cicó (4963)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4966
Ma boom-boom az ódmenszben ! Gyöjjön aki tud ! sc.
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4965
Igazad van, arra IS tökéletesen jó. Egyébként nemtom, nekem ez jön be ( meg a 10-es húr :-)) )

sc.

Előzmény: Blindmouse (4964)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4964
Mire jó a kicsi?? hogy könnyebben elhagyd? :))
Előzmény: Semmi Cicó (4962)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4963
Egy kicsit pontosítom :

Tortex® Small Tear Drop

4231 Cabinet/216 picks 36 of each gauge
U.S. Suggested List Price: $73.47
423R Refill Bag/72 picks
U.S. Suggested List Price: $12.48

Előzmény: Semmi Cicó (4962)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4962
Hamár pengető ...

Fijug lányog segítsetek !! Én is dunlop pengetőt használok, kék ill. zöld színüt ( ami vmilyen vastagságot jelez ) , de nem a normál méretüt, hanem kicsit !!! Nem láttatok vhol olyat ? Sehol nem lehet kapni !

sc.

Előzmény: Blindmouse (4961)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4961
Nálam a Delrin 500 standard a pálya.. :))
Előzmény: Törölt nick (4960)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4960
...nekem ebből a 2mm-es jött be eddig a legjobban

z@kk (c)

Előzmény: Blindmouse (4959)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4959
Mennyi most a 2.0-s Dunlop pick ára? utoljára 25c volt darabja.. lehet hogy küldetek veled egy dobozzal ;))

gitárt is küldesz? ;))))

Előzmény: pele_ (4956)
StratoFan Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4958
Hi Pele!

Nem mintha most lenne pénzem GNX2-re, de írj már valamit arról, hogy szerinted milyen az a hangzás ami végülis az összehasonlításban egyforma? :)

Előzmény: pele_ (4956)
pele_ Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4957
ja! :
pele@freemail.hu
pele_ Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4956
Orulok, hogy ilyesmi is tortenik egyaltalan magyarorszagon!
Azert szerintem nem semmi, hogy fogta magat a musicman-t forgalmazo ceg egy embere (nem lenne baj tudni ki volt az) es megszervezte ezt a bulit nektek!
Nem keves penzbe kerulhetett ez nekik:
-Petrucci ideutaztatasa
-Nyeremenyek
-'egyeb' fellepo gitarosok :)) (mar ha ok kaptak penzt)
-Wigwam berles

Szoval le a kalapppal reszemrol!

MAS:

Meg nem tudom meddig leszek tavol toletek! :))
Lehet, hogy eleg hamar, hazaerek.
A lenyeg:

Aki akarna az e-bay -en rendelni valamit es kell neki egy USA-ban elo kontakt, aki tovabbkuldi a cuccokat, akkor az most keressen meg!

MAS:
Kiprobaltam a Digitech GNX 1, 2, 3 -at
hanzasban szint mindegyik ugyanazt tudja
az GNX1 es GNX2 kozott egy - ket plusz funkci van,( ugy tunt a plusz kapcsolok), de elenyeszo (szamomra). Az elofok szimulaciom ugyanzok.
A GNX3 pedig meg kiegeszitve egy 4 savos rogzitesi lehetoseggel, de a hanzas ugyanaz.

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.30 0 0 4955
...szal a Petrucci :) egy hete még nem is álmodtam volna, hogy egy szinpadra könyökölve elöttem másfél méterre John Petrucci mackónadrágban jammel CD-re felvett alapokra és még hozzáfüz dolgokat, hogy mit miért és hogyan csinált ebben vagy abban a harmonia sorban. Nagyon szimpatikus és emberi volt amikor hibázott és csak nevetett rajta...
a szervezés meg a felhalytás átlagos volt, persze azért vegyük figyelembe a dijmentes résztvételt és az érte kapott élményeket. A Madiék a szokott vegyes müsorukat adták (Hendrix, U2, Red Hot Ch. Pepp.), Alapi trióban saját instrumentális szerzeményit (nem fogom megvenni az tuti :) nyomta, egy számban meg énekelt :)))) hááát...
mindenesetre nem bántam meg, hogy elmentem, még azt leszámítva is, hogy más nyerte meg a musicman-t :)
z@kk (c)
StratoFan Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4954
Dehát ő nyert és slusz. Tombola volt, szerencsejáték. Alig volt csaj a rendezvényen, és az egy dolog hogy a főnyereményt egy csaj vitte el, de még az egyik húrkészletet is (vagy a hangológépet már nem tudom) volt összesen vagy 5-6 neyremény, közben a köznönség 99% pali volt. HÁT HOL ITT AZ I G A Z S Á G ? :))))))) SF

PS:
Még mindig várnák mailt attól aki netán megy a gitármánia táborba, nem dolgozni hanem tanulni. Esetleg valaki aki volt írhatna a tavalyiról.

Előzmény: NagyKrisz (4953)
NagyKrisz Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4953
EHH! Kiscsaj meg majd játszik rajta nirvana style punkot jeah!!!!!
bocsi
Szerintem, ha valaki elmegy egy ilyen rendezvényre és nem tudja, hogy mi az a 7 húros gitár, akkor azt kérem meg kell kövezni a gitárostársadalom nevében.

Hisz ma már minden menő new metál zenekár azon teker.

BYe

Sveriges fana Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4952
Nna:
Pyramyd bácsi most mesélt nekem, nem szép dolog más tollával ékeskedni, de most mégis az ő sztoriát mesélem el:
Xal ezen a wigwamos esten állítólag egy MusicMan héthúros Petrucci-model gitár volt a tombolán a főnyeremény, és állítólag olyan csaj vitte haza, akinek a barátjával együtt sikerült észrevenniük a 7húroson, hogy "jééé, ezen egyel több húr van" Bazmeeeeeeeg.
Gondolom hazavitték, leszedték a mély H-t, és lecsiszolták a nyak alját.
Namindegy.
Strato:
köszi a felajánlást, sajna közbejött valami, és nem tudtam elmenni.

Valaki:
most nem tudom visszaolvasni, kinek, de valakinek megígértem, hogy elküldöm a Paganinikottákat 7húros gitárra. Nem felejtettem el, csak mindig otthonhagyom a CD-t, az otthonin meg nincs internet.
Napááá:
GG

Kramertom Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4951
Jövő hét szerdán próbálunk 16-18-ig; hívj fel, ha tudsz jönni: 30-445-2643
Előzmény: A nyúl (4950)
A nyúl Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4950
mikor tudom? van valami próbahelyetek mondjuk?
Előzmény: Kramertom (4939)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4949
...ne szomorkodj, ez más tipusnál is ennyi kb. bár már olyat is hallottam, hogy egy készlet az egy alkalomra jó :)
z@kk (c)
Előzmény: Semmi Cicó (4947)
zepp Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4948
Szia!

Na ezért megathx, jobbat nem is kívánhatnék. Remélem összejön a dolog...

Előzmény: Kramertom (4932)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4947
ja, az is az igazság, hogy kb napi egy óra rendszeres gyakorlással kb. havonta - másfélhavonta az Ernie-t cserélni kell.

sc.

Előzmény: Semmi Cicó (4945)
Blindmouse Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4946
Majd ha Pyramidnál összefutunk, megtépem az összes gitárodat...

úgy néz ki végre van dobosunk.. :)

Előzmény: Semmi Cicó (4945)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4945
Eredeti Gibson '57 Classic van a gityóban ... nem elég jó !? :-))) Tényleg eccer fussunk már össze, aszt próbáld mán ki !!

( Csak a straton van 10 -es , az LP-n 9-es van, mert az már oda tényleg sok lenne )

sc.

Előzmény: Blindmouse (4944)
Blindmouse Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4944
Szerintem meg vegyél egy rendes pickup-ot a gityóidba ;))))

Nekem egy húr ne legyen merev.. főleg ha épp egy 1,5 hangos vibratot akarok letenni 2. fekvésben ;)))

10-es húr?? te állat ;)))

Előzmény: Semmi Cicó (4943)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4943
Tényleg, vissza a gitárhúr c. témához egy mondat erejéig. Kipróbáltam a Blue Steel-t és nekem nem jön be. Több dolog miatt is - ami adott esetben másnak lehet, hogy pont előny !!! A húr mindenütt nagyon jól, szépen kiszámíthatóan - nekem egysíkúan szól. Nekem hiányzik a dinamika belőle, a csillogás, a mélyek böfögése ( "nem lehet" vele suffle-t jáccani ) és nyújtásnál is másként viselkedik mint az Earnie Ball ( így kell ezt leírni ? ) . Itt a húr szépen meghúzod és egyenletesen nyúlik. Nem így az Earnie !!! Az úgy műxik, hogy nem egyenletesen nyúlik, hanem az elején sokkal merevebb, de ha tényleg nyújtani akarsz, akkor egy bizonyos erő után kegyetlenűl jól nyúlik - 10 húroknál ez nagyon jól tetten érhető . Így nagyon jól lehet vele bonyolultabb akardokat is jáccani - nem nyúlik szét az újjaid alatt az akkord, de ha nyújtani akarsz, akkor azért azt is tud. Szóval az én véleményem az, hogy bluesra a hangja és a dinamikája miatt továbbra is az Earnie a kedvezőbb, de a különbeség nem úgy érhető tetten, hogy jobb vagy rosszab, hanem a Blue Steel tipikusan nagyon jo rockra - pl. jáccuk a Gun féle World Up-ot és kif. jó ezekkel a húrokkal jáccani - de azér aszem visszacserélem.

sc.

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4942
...hmm, talán nézd meg ezt:

Gibson Les Paul Standard , Cherry Sunburst színű gitár július 1-én utazik új tulajdonosához Ausztriába.

Ha esetleg van egy komoly ajánlatod akkor a hétvégén még elérhető vagyok, utána már ne keressetek ez ügyben.

Ára : 350.000.-

Nr: 99116713

HA NEM ÉRED BE A GYATRA UTÁNZATOKKAL AKKOR KERESS A

06/30-28-28-348 tel számon

Előzmény: valleyboy (4937)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4941
Köszike !

Nos a terv az, hogy ők lesznek alkalmazva előbb utóbb, legalábbis ez volt a terv. De koncert előtt próbáltam nagy sietve összelőni a cuccot és nem akart összeállni. A compresszor nem emelt szintet, csak sustaint csinált, a multieffektet csak visszahng/reverbre volt állítva , de nehézkes volt a váltás közöttük - > pl. ha tiszta hangról váltottál szóló hangerőre, akkor kompresszort, overdrive-ot, és a muntieffekten is kellett kapcsolni ( ott 5 kapcsolóból kellett kiválasztani a megfelelőt ) ... ez lehetetlen. Arról nem beszélve, hogy annyira eltérő hangzású számokat játszunk, hogy nem lehetséges ennyiféle hangszínt állítani menet közben a vasúton. Hiába szólnak szebben - a multieffekt sokkal praktikusabb be kell lássam. Szóval neki kell feküdni és belőni a multieffeketet tutira.

Egyébként találkoztunk ? Legközelebb nyugodtan gyere oda, ha ráérek szívesen megmutatok mindent és dumcsizhatunk !

sc.

Előzmény: Ferrisz (4926)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!