Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
teljesen el vagyok keseredve...
a HLASZ egyedül a VASAS nevezését nem fogadta el?
hogy lehet ez? az egyik legprofibb magyar klub, fasza támogatók, új játékos hegyek.....
Bővebb infóim nincsenek, csak ennyit tudok. Az mondjuk elég furcsa, hogy a legtöbb csapat (azt sem tudom, hogy mást is elutasítottak-e) megfelelt a feltételeknek. Van egy olyan gyanúm, hogy a többiek blöfföltek és kamu adatokat adtak meg, mi pedig ahelyett, hogy ezt csináltuk volna, leírtuk az igazságot.
Sajna azt sem tudom, hogy milyen papírok hiányoznak.
teepee
Ha valakit focin kívül más is érdekel egy info:
A mai Délmagyarban egy hosszabb beszélgetés volt Fodor Rajmival az exszegedi pólóssal. Jóslata szerint a következő vízilabda bajnokságot a "megerősödő" VASAS nyeri a Honvéd előtt.
Erre mondják, hogy úgy legyen (két bajnoki cím egy év alatt, megérdemeljük a hosszú böjt után), csak eddig még Varga Tomin kívül nincs publikus igazolás, és Regős távozása miatt nem beszélhetünk erősödésről. Talán Rajmi többet tud a még be nem jelentett dolgokról.
Zele, a búzasör nagy barátja!
Netközelben vagy?
Az idézés 4-re szólt? Merthogy tegnap megkaptam én is címzés nélküli borítékban a postaládába bedobva. Történt valami?
Legnagyobb döbbenetünkre egész tömegeket mozgat meg egy Vasas-edzés, a kerítés mellett közel százan álldogáltak. Ez a nézõszám már egy békebeli BVSC-Siófok-meccs látogatottságát is überelte. 4"
Az egész cikk:
http://nsport.westel900.net/s27.html
Érdemes hozzáolvasni a tegnapiban megjelent hasonló cikket a Fradi edzésről.
Szia ZELE!!! En vagyok az Paal Gergrely a VIP -bol. Es csak reklamalnek, hogy nalad vannak meg a fotoim!!!!!! Megvannak meg egyaltalan???
Mas-
Mit tudni az UEFA mecccsekrol?? Azt tudom, hogy kiemeltek a VASAS-t, es idegenben kezdunk, de mi mikor fogadunk barkit is? Es kit?????
Igaz, hogy Hajdu jon hozzank? Hmmm...
Szia ZELE!!! En vagyok az Paal Gergrely a VIP -bol. Es csak reklamalnek, hogy nalad vannak meg a fotoim!!!!!! Megvannak meg egyaltalan???
Mas-
Mit tudni az UEFA mecccsekrol?? Azt tudom, hogy kiemeltek a VASAS-t, es idegenben kezdunk, de mi mikor fogadunk barkit is? Es kit?????
Igaz, hogy Hajdu jon hozzank? Hmmm...
A visszavágyódás Újpestre valóban..., de azért az se hitelesebb, ha azt mondja, hogy kiskorától a Fáy utcában akart focizni, és mindig is a VASAS-t szerette.
Az utánpótlásunkban sajnos szerintem senki nem üti meg a VASAS színvonalát - még Sallaiék sem (ugyanis fizikálisan...).
OK
( csak dupla zárójelben az a visszavágyódás ujpestre azért ...bár rossz szót téylg nem szóltak)
LIB-konz az ember legyen kicsit skizofrén nem ?
Azért valami olyasmi az alapja , hogy ezen a világon , ebben a környezetben nem azért élek mert szeretem hanem mert ez van . akkor már a legjobb taktika megérten.
A focit , a vasast meg néhány külföldit meg szeretni akarom -ha hagyja.
( az utánpótlásról volt itt néhány ,aki megrögzötten követelte a mai utánpotlást a csapatba , mikor éppen a saját nevelések legjobbjait küldtük el, hát nem arra megy az irány amit lefestettél , de legyen igazad.Egyébként ez már nálam sem kritérium ha egy ifju nem tudja betuszkolni magát menjen kölcsönbe , csak hát a ...de nem akarok visszamenni régi témákba , azért majd figyelgetem az mtk-t-remélem más is fogja)
Nem hiszem, hogy a (gyep)szőnyeg alá akarnák seperni a problémákat. Viszont, ha nincsen probléma, akkor nem is akarunk problémát kreálni és azért ez nem ugyan az.
Nem hiszem, hogy vannak nálunk bújtatott fizetésű labdarúgók, de majd MZ-nél erre is rá kellene kérdzeni. (Tényleg Dan(ha jársz erre)! Felhívhatnád Zoli figyelmét, hgoy a D'ferr elleni meccs után szívesen leülnénk vele dumcsizni; de téged is szívesen látnálak vmi összeröffenéssel kapcsolatosan.)
Az, hogy egyesek ugródeszkának használják kedvenc csapatunkat, engem nem igazán zavar. Dögöljenek meg a pályán saját szerződésükért, pénzükért, becsületükért(?), a VASAS-ért(???), de ezzel a VASAS-t szolgálják és nem érdekel az ok, hogy miért hajt. Hidd el, hogy ha a kisgyerekek azt látják, hogy ez egy jó csapat, akkor igenis ide fognak jönni focizni, ők is VASAS szurkolók lesznek (igaz, divatszurkolók -nem úgy mint mi-, de hát ez már csak így megy...:-)) és lesz utánpótlásunk, lesznek saját nevelésű labdarúgóink, akik nem ugródeszkának fogják venni a VASAS-t.
Egyébként érdekesnek tartom, a liberlális-konzervativizmus megjelenését írásaidban...:-) (gazdaságpolitika vs. klubszeretet).
Tóth Norbi és Pető még egy rossz szót nem mondott a VASAS-ról, még nem igazoltak el más csapathoz és nem hagytak minket cserben. Hidd el, hogy az első meccsen, amikor nem úgy fognak egy csínes labdáért lépni, mintha az életük függne a labda megszerzésétől, az elsők között fogom felhívni a figyelmüket az általam elvárt harci szellem fontosságára ("Harapják át a torkukat!" - Zele szakmai útravalója Malacnak.)
Zele!
Kedves feleséged, lányok jól vannak...? Csók a családnak!