Keresés

Részletes keresés

Kata-flan Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14049

Nekem a kádnál van mofém csaptelep 8 éve, még betétet sem kellett benne cserélni.

Láttam olyan zuhanyost. Most megint nézelődök a neten, hogy az árral is rendben legyek.

Képzeld el, rombolnak a konyhámban is. Majd gyorsan össze kell szedni a pénzt, hogy az is rendben legyen.

Előzmény: riki86 (14046)
riki86 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14048
:o))) Amióta megvan Lu ügynök, azóta imádom a bézst, lemondtam a feketéről, csak akkor veszek fel feketét, ha muszáj. Asszem a nagyim temetése óta nem is volt rajtam fekete gatya és felső. A kabát persze más.... :o))))
Előzmény: Kata-flan (14044)
Kata-flan Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14047
Kösz, de nélküle is lesz itt akkora rombolás, hogy nem győzök majd lesni.
Előzmény: Kangarooo (14045)
riki86 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14046

Sziasztok!

Kata: Én vettem egy baromi jó csaptelepet, de sajna vissza kellett cserélni, mert a konyhai bojlerrel nem volt kompatibilis. Így egy sima keverőcsapom lett, ami sajna háromszor annyiba került, mint az amit először beszereztünk, a vizes vígasztalt, hogy azt úgysem használtam volna ki, de mit tudja ezt egy férfi. :-DDD

De amit szerettem volna az valami olasz konyhai csaptelep volt, olyan volt, hogy a fejet ki lehetett húzni, mint egy tusolófejet és úgy sokkal könnyebb leöblíteni bármit és zöldséget, gyümölcsöt mosni. A kludinak is van ilyen, de ez az olasz kb. harmad annyiba került és 5 év gari volt rá. Nem emlékszem a nevére, de a vizes biztos tudni fogja. Egy biztos, régen az előző lakásba mofémet vettem, mert egy másik vizes azt ajánlotta, de azt nem veszek soha többet, mert tök szar volt.

Előzmény: Kata-flan (14042)
Kangarooo Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14045

Kata,

Nem kell egy lakásdizájner segítség? :oDDD

A piros télleg nagyon menő! :o) Én is piros thermo anyagot vettem a ruciknak :oD

Előzmény: Kata-flan (14042)
Kata-flan Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14044

Idén nagy divat a bézs a pirossal kombinálva.:-)))

Terepszinű nem volt?

Melyik boltban duhajkodtál?

Lajost nem vitted?

Előzmény: aniju (14043)
aniju Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14043

Kata: 1 piros, meg 1 kockás vízhatlan izé...

Kata-flan Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14042

Hali Mindenkinek!

Holnap indul a rombolás. Kiváncsi vagyok Sámuel mit fog szólni hozzá.

Még kellene vennem egy jó mosogató csaptelepet, látott valaki valami normálisat és megfizethetőt?

Kata-flan Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14041

Anika!

Milyen kabátokat vettél Lakoskának?

Előzmény: aniju (14039)
Kangarooo Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14040

Sziasztok!

Heho,

Nézd mit találtam! :oD

Előzmény: heho (14038)
aniju Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14039

hali

mazsi kapott 2 kabátot.40 cmre mértem a hátát, mert izgett-mozgott, kiderült, hogy kicsit hosszuak, de ha kisebb lenne, lehet, hogy a nyakánál nem érnének át, így is épp elég a bőségállítójuk.-..:)

Nyakra hízunk...:)

heho Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14038
Fanniék: Tök jó, hogy írtatok! Az már nem olyan jó, hogy megint kijött rajta az atka. Én Fügét nem csak ecseteltem, hanem meg is fürdettem benne 3 naponként. Nekem ezt mondta a mi dokink. Ti is Tacticot használtok?
Előzmény: Fanniék (14036)
heho Creative Commons License 2004.11.02 0 0 14037
Anna: tuti, hogy aug. 7-én volt, Zdoráék raktak fel a topikra képeket a találkozókhoz, és ott is ez a dátum szerepel, plusz az ATV-s videót is feltették, ott megnézheted. Ha onnan esetleg nem jönne össze az atv.hu oldalon a híradóarchívumban az aug. 7-nél megnézheted!
Fanniék Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14036

Szia Miszisi!

Fannika megvan, de a pociján új ragyák jöttek ki pedig a pofija már tök szép,nem is látszik a bibi!Ha ecsetelem az elég?Amúgy ő is olyan,hogy ha megszidom bekattan és élvezi kivéve ha érzi a hangomon,hogy agresszív leszek .Ilyenkor inkább elsündörög mire én csak megsimizem a lüke fejét.Tudják ám manipulálni az ember fejét.

pusszancs

Kangarooo Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14035

Szia Riki!

Belegondoltam a leander teletetésébe és bizony a Horvátoknál sincs sokkal melegebb télen és mégis túlélik a növények. :o)

Mondjuk lehet, hogy a klíma más, de attól még ott is jó hideg van.

Kukacvirágot kaptam én is. :o) Állítólag valamilyen dupla szirmú. Kíváncsi leszek, hogy milyen. :o)

Szegény virágaim elég gyatra állapotban vannak. Van amelyiket megörököltem az előző lakótól, van ami csak úgy haldoklik (nemtom miért) és van amit kedves lakásdizájner kiskutyám alakított át. :o)) Némelyik sajna tartós alakváltozást szenvedett kutyingumisz által, de remélem túléli. :o)

Tegnap amíg körbejártuk a temetőket, leadtam a kuttyot megőrzésre a mamimhoz... Nem tudom mit művelt egész nap, de a lényeg, hogy este moccanni sem volt ereje. :oD

Lehet, hogy megkergette a macskát. :o))

Előzmény: riki86 (14031)
riki86 Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14034

Hát pont azokról nincs képem, viszont a kicsi leanderekről van és ami a háttérben látszik épület, egy ajtóval, ott telelnek. Az ajtón az a hosszú ablak volt tavaly kitörve. Tehát nem mondhatnám, hogy meleg volt odabent.

Előzmény: riki86 (14033)
riki86 Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14033

Anna: Hát, nem tudom...ha nincs huzat, akkor meg lehet próbálni, de igazából ti tudjátok. Az enyémek egy különálló kis épületben vannak, a garács mögött, aminek van ugyan ajtaja, de tavaly egész télen üveg nélkül volt a kis ablak, ami az ajtón van. Idén már annyival "melegebb" lesz, hogy be lett üvegezve. De fűtés ott sincs. Szóval azért írtam, hogy kb. 2-3 fokkal lehet jobb a hőmérséklet, mint kint. Viszont szél és huzat nincsen.

Tölcsérvirágot biztosan láttál már, kb. 50-60 cm magas, cserje jellegű, de egynyári növény, színes virágokkal, mindenféle színben van és késő délután és este nyitja ki a virágokat. Napközben olyan hosszúkás, zárt virágja van. Magról szaporodik, borsó nagyságú fekete magja van.

A kukacvirág rendes neve: porcsinrózsa. Ez is színes, csak inkább talajtakaró növényke.

Arra a kérdésedre, hogy milyen fa, az az átkozott, arra nem tudom a választ. Nagyon magas, gondolom nem mai darab. De ronda is, nagy is, csomó apró levelet hullat, a termése nyáron gusztustalan, ragacsos, hosszúkás, zöldes-sárgás nyavaja.

Előzmény: Anna ) (14032)
Anna ) Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14032

Szió!

Figyeli fogom, ígérem! :)

Anyu befújta vmi tetütlenítővel :P, kivi vagyok hatni fog-e.

Ez a fűtetlen hely a következő képpen néz ki: A pince egyik kijáratánál van egy rácsos ajtó, ami ugye a hidegtől nem véd, akkor e mögött van egy rövid folyósó, és ennek végén van egy rendes fa ajtó. Erre a folyósóra tudnánk berakni a leandereket, és a rácsos ajtó miatt félek, hogy megfázik!Ugye a szél lazán befúj ezen...  Vélemény? :)

Hááát, ezt a kiültetősdit én sem próbálnám meg. Van egy pálma földbe ültetve az 1ik kertben. Asszem 2 éve tették ki, azon a nyáron még szép volt, de azóta nem megy semmire... :-/ Nekünk asszem 2 sárgás színű van, de lehet, hogy az egyik fehér, már a  leander

Vmenyire biztos tud alkalmazkodni a mi időjárásunkhoz, de azért a gyakori minusz 15 fokoban nem biztos, hogy túlélné. Bár ki tudja... 8-)

A dobozbazárósdit javasoltam anyunak, de mondta, hogy neki tök mind1, hogy mikor virágzik, sőőt, jobb ha egy évben többször, és nem feltétlenül karácsonykor. Ebben viszont van valami! :)

Majd számolj be, karácsonykor. :))

Milyen fa az?

Háát, ha föltöri a járdát, akkor lehet, hogy van esélyed az önkormányzatnál. Vagy legalább annyit megengednének, hogy azt az ágát vágathasd le, ami belóg hozzátok. 1 próbát talán megér.

Melyik a tölcsérvirág és a kukacvirág? Bocsi, ha már ítrál róla... :P

Nekünk van egy többszázezer éves:D japán fánk. Az hullajtja tele a kert hátsó részét. Annak összeszedésére csak sötétben jutott már idő, de nagyon jól nézett ki, sárgállott az egész föld a levelektől.  Tavaly, meg tavalyelőtt mindig pont úgy fújt a szél, hogy a drága jó szomszéd részére fújta át az egészet! :DDDD Jól megszívta, mi meg tök jól jártunk! :D

Előzmény: riki86 (14031)
riki86 Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14031

Anna: Hát ez elég rossz, mert akkor a tetvek nem tudnak lefagyni és egész télen szívják szegény növényt. Valamivel le kéne fújni, ha tudjátok, akkor egész télen figyelgetni és amint láttok rajta valamit, azonnal lekezelni.

Én inkább a fűtetlen helységet választanám, megfagyni nem fog. Az enyémek is olyan helyen telelnek, ahol semmi fűtés nincs és szvsz csak 2-3 fokkal van melegebb mint kint és túlélték, viszont a tetvek nem. :o)

Asszem már írtam régebben, hogy tavaly a Szaszával sétálgattunk, még hó is volt és az egyik ház udvarában ki volt ültetve a leander, azt hittem rosszul látom, de nem, tényleg az volt. Én azért nem merek kockáztatni, mert a nagy az gyönyörű, a két kicsi meg ritkább színű (sárga és fehér, de a fehér valami gyönyörű virágokat hozott) Tehát majd, ha lesz valami szaporulat, akkor kipróbálom. Lehet, hogy tud aklimatizálódni.

Én kiváncsi leszek a kaktuszomra, mert én egész augusztusban sötétben tartottam és nem locsoltam, mert akitől vettem, az azt mondta, hogy ez a titka a karácsonyi virágzásnak. A növény túlélte, hát kiváncsi leszek....

A kerti munkát ne is mond!!! Én a leandereket a fagyokig nem viszem be, most még annyira jó idők vannak, ők is élvezhetik :-D

Viszont a tölcsér és kukacvirágokat kiszedtem. Az utcáról az a szemét fa behullik a kertbe és undorító apró avaros minden. Nekem az a fa nagyon útban van, egyrészt szemetel, ősszel a leveleit, nyáron a ragacsos terméseit utálom, azonkívül miatta rohadt nehéz beállni a kocsival, mert belóg a kapu elé, ráadásul a gyökérzete teljesen felnyomta a járdát, szóval még az is egy akadály. Nem tudom, lenne-e esélyem az önkormányzatnál kikönyörögni, hogy vágják ki, iszonyat magas, ronda fa, még a napot is eltakarja egy csomó ideig. Tavaly is három kukazsák megtelt a lehullott leveleivel. Undorító egy növény. Én ültetnék helyette valami normálisat, csak vágják ki, de szerintem erre nem sok esély van.

Előzmény: Anna ) (14030)
Anna ) Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14030

Sziasztok!

Heho!

Köszi, de nem találtam meg. Meg lehet még nézni vhol azt a videot? Vagy már nem?

Tegnap is meg ma is téliesítettük a balkont, meg a kertet. Olyan rossz, annyira úútttáááloom!

És nem csak azért, mert baromi sok munka van vele, hanem mert az azt jelenti, hgy jön a tél, és olyan sivár az egész! :(

De  Cica élvezi a dolgot, mert minden nem fagyálló növényt zacskóba bugyolálunk, Ő meg imádja a zacsikat... :) Kint vandálkodik még most is! :))

Riki!

A leandereket is behoztuk, még  a múlt héten a lépcsőházba, és már most ragadnak vmi genya tetü miatt. Az a rossz, hogy nincsen olyan helységünk, ahol nincs fűtés. A pincében is mindig meleg van, mert a zizz alsó szomszéd nyitva hagyja  a pince ajtót, és ezért ott is mindig meleg van. ( vhogy a saját lakásának a fűtésével melegíti azt is :P )

Szal' jövőre megint tetvesek lesznek! :(

Egy helyre tehetnénk, de ott meg félő, hogy megfáznak... :-//

Ja, a karácsonyi kaktusz meg virágzik! :DD Mindjárt lefotózom! :))

Bye

Előzmény: heho (14028)
szabina(11) Creative Commons License 2004.11.01 0 0 14029

sziasztok!

mikor lesz mopsztali?

heho: szerintem is 7.-én.

heho Creative Commons License 2004.10.31 0 0 14028
Anna: Úgy emlékszem, aug. 7-én, de nem vagyok biztos benne...
Előzmény: Anna ) (14026)
szabina(11) Creative Commons License 2004.10.31 0 0 14027

sziasztok!

bocs,azt akartam írni hogy: végre ma rengeteget fogok mexel sétálni. HÁT MEG IS TÖRTÉNT :-). CSAK ESTE NEM TUDTAM LEVINNI MERT A NŐVÉREM ELVITT CSAVAROGNI.TEGNAP IS CSOMÓT SÉTÁLTAM MEXEL.

Anna ) Creative Commons License 2004.10.30 0 0 14026
Melyik nap volt augusztusban a bikási mopsz tali?
Anna ) Creative Commons License 2004.10.30 0 0 14025

Szia Riki!

Köszi, közben kikotortam a számát egy másik topicból.

Tőled akartam elkérni, de aztán rájöttem, hogy a Te számodat sem tudom, úgyhpgy ez ki volt csukva! :D

Zdora!

Bár ezt már nem fogod elolvasni, de jó pihenést, és mielőbb kéne egyeztetni...

Előzmény: riki86 (14017)
szabina(11) Creative Commons License 2004.10.30 0 0 14024

sziasztok!

aniju: én is :-). VÉGRE MA RENGETEGET TUTTAM SÉTÁLNI MEXEL!

aniju Creative Commons License 2004.10.30 0 0 14023

Halihó!

Most itthon leszek 1 hétig, jaj de jó!!

zdora Creative Commons License 2004.10.30 0 0 14022

Sziasztok!

Csak elkoszonni ugrottam be, elmegyunk par napra kikapcsolodni!

Mindenkinek kellemes hetveget!

Anna, Doci nem jo a szerda, de ez ugyben meg kereslek benneteket!

Kangarooo Creative Commons License 2004.10.29 0 0 14021

Füge bébi 2 héttel idősebb, mint az enyém. :o) Ő most 9 hónapos múlt, ha jól számolom.

Huncutka most lesz 9 hónapos 4-én. :o)

Mindketten nagyon jól vannak asszem! :o)) Élik a kamaszkorukat...

Előzmény: szabina(11) (14020)
szabina(11) Creative Commons License 2004.10.29 0 0 14020

sziasztok!

kangarooo: köszönöm jól. füge? most hány hónapos?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!