Szerintem nem erdemes. Az meg hagyjan, hgy nem azt kapod, amit szeretnel (a hagyjan idezojelben), viszont afat, vamot kell fizetned, ami a vetel ar majdnem fele. Ha ezt elmulasztod, elkobozhatjak. En is igy jartam, es 500 rongyba kerult, hogy visszaszerezzem a hangszert.
Masreszt, ha amerikabol veszel, akkor nagyon draga az utaztatas koltsege.
Szoval nem olyan jo bolt.
Ha viszont van loved, es kulonleges hangszerre van szukseged, akkor megeri.
Ja, elmesélem! Tegnap voltunk próbálni és mivel a dobos nem jött el, ezért végig metronómmal gyakoroltunk - hihetetlen, hogy nem bírnak olyan metronómot gyártani, ami egyenletesen járni :-))))
Ja és pyramyd bácsi beüzemelt egy térmikrofont és felvettük az egész próbát - nagyon tanulságos, mindenkinek ajánlom !
Hadd hirdessek:
Van egy eladó Fender Roc Pro 1000 kombóm, 100 W, torzító, reverb, hangos, szép, brutális.
Ár megegyezés szerint vhol 170e fölött.
Érd.:
szabocsa@ln.matav.hu
Tudom, hogy ez nem a basszgitár fórum, de ha érdekel valakit az alábbi címen található
Victor Wooten Live at Bass Day '98 DVD
DivX-es változata,az írjon a wootendvd@index.hu
címre.
http://www.hudsonmusic.com/WootBD98DVD.html
u.i.: én még nem láttam senkit se slap-elni szólógityón,viszont ezen a koncerten... :-))
Volt valamikor pengeto megbeszeles, de most megint fel lehetne dobni, hogy kinek ma a velemenye. Petrucci klinikan pont a baratom kapott el egy Dunlop Jazz III-at, most sikerult vennem ilyet. Eleg fura volt eloszor...de most mar teljesen bejon. Szerintem gyorsabban lehet vele jatszani, de majd kiderul.
Probalta mar valaki???
Erosito temahoz annyit, hogy en meg qkoricabol is csak csoveset:-)))
ESP/LTD gitarokat fogok 'forgalmazni'
osztol Magyarorszagon.
En is ezen a markan jatszok.A
hosszu Los Angelesi tartozkodasom alatt sikerult felvennem olyan emberekkel
a kapcsolatot hogy nagyon jo aron be tudjam vinni az Orszagba ezt a markat.
tudja vki. honnan lehet CD borítókat letölteni, volt már ilyesmiről szó itt, csak nem jegyeztem fel, és nem akarok 6000 hozzászólást visszaolvasni.
Köszi a választ.
GG
Guitar secrets: cserealapon nincs, csak egyszerűen szükségem lenne rá...így nem leszek "aztanémádejó" gitáros...ha szkennelni tudsz és megteszed...megköszönöm..
köszönöm..
Nagyon sűrgősen keresek eladó MESA BOOGIE V-TWIN pedált vagy HUGHES & KETTNER TUBEMAN II-t. Bárki tud ebben segíteni, vagy hogy hol lehet kapni(hazai márkakereskedéseknek 2 hét kell mire megszerzik...) légyszi hívjon! 06 20 455 15 13
Bármilyen megoldás érdekel. Előre is kösz a segítséget.
Hello nem tudja vki mi történt a De Armonddal?
A honlapot kerestem, de átvisz a fender.com-ra, ott meg egy hangot nem találtam De Armondról, csak Guildokról...eltűnt:)
Egy eve csutkara felujitotta egy fazon, aki ilyen Selmer manias, kivul-belul, szoval nem hiszem, hogy nagy gondja lenne. Illetve remelem...Azert mindenkinek koszi a tanacsokat.
(nincs valakinek elado pedaljai? Delay, wah, stb.)
Jo, azert ennyire hulye nem vagyok:))
Valszeg a szallitok nem kimeltek igazan, mert nem voltam ott.
Akkor vagy felkeresem a Mezey-t vagy felhivom a Selmer magust, csak o messze van, es nem tudom mennyi ido.
Nah látom. Megint erősítő tuningolás, reparálás a téma.
Selmer Zodiakhoz lehet szerezni a neten rajzot.
Néhány tanács:
Lehetőleg cseréld ki az összes csövet.
Nézd meg a pufferkondikat: (szép nagy alumonium hengerek. )
Kimenőtrafót ellenőrizd le. pl.: kérdezd meg mailben.
Hálózatival nagyon vigyázz kb váltóban 350-400V minimum.
Szerintem nem panelos az erősítőd, hanem kézi huzalozású.
Potmétereket ellenőrizd műszerrel.
Ellenőrízd a hangszóró ellenállását (impedanciáját)