Keresés

Részletes keresés

geyza_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 222
Hali srácok!

Kösz a mai focit! Szerintem az idegek harca volt. Megpróbáltam demonstrálni nektek, milyen az, amikor a védelmünknek nagyon nem jön össze. Egyébként a taktikai fegyelmet és különösen az erőnlétet illetően - már ami engem illet - borítsunk fátylat a történtekre.

Az aréna egy kicsit poros volt és hiányzott a több-tízezer szurkoló üdvrivallgása.

Azért a srácok sajnálhatják, hogy nem jöttek át edzés után nézelődni! A pr-ünk még nem az igazi...

Na most ennyit. Ha rendszeresebben összejönnénk, biztos jobban menne nekem is...

Hajrá Vasas!!!

geyza

ádi Creative Commons License 2000.06.12 0 0 221
Zele!

Látom, kényelmesebb most az air condition munkahelyeden hűsölni, mint a Fáyban focizni. :)

Láttuk az edzés egy részét, tényleg nagyon jó ez a csapat! Nem lesz könnyű beférni.

Na végre, Csoló! Vége az illegalitásnak.
Mindent beígértem ma délelőtt a nevedben, csakgyőzd teljesíteni. :)

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 220
Akkor minden OK, csak igy tovabb!
Milyen szurkerek lesznek a lanyaid?
;-))))
Előzmény: zele_d (219)
zele_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 219
Lőrinc!

Szerencsére mindenki egészséges, és a nagyobbik leány is jól fogadta a picit.

Üdv.: Zele

Előzmény: Lorinc_d (218)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 218
Zele

3 a magyar igazsag, plusz 1 a raadas! ;-))))))) Tehat meg ket probalkozas van ;-))))))
Teljesen ertheto hogy a lanyoknak is nagyon orulsz, remelem az egesz csaladod ep es egeszseges!

Előzmény: zele_d (217)
zele_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 217
Lőrinc!

Három a magyar igazság! A következő nekifutásra már fiút próbálunk, de azért én a lányoknak is nagyon örülök.

Üdv.: Zele

Előzmény: Lorinc_d (214)
Csoló Creative Commons License 2000.06.12 0 0 216
Ádi! Végre én is itt vagyok, úgyhogy néha benézek hozzátok. Halljam, mik a legújabb hírek Vasas lap ügyben?

Hajrá Vasas! Sziasztok!

Előzmény: TOFE (215)
TOFE Creative Commons License 2000.06.11 0 0 215
Sracok,

nagyon jol esett, hogy ilyen sokan kijottetek elem a repterre...

Remelem, hamarosan megint talalkozunk szemelyesen is...

VASAS

Lorinc_d Creative Commons License 2000.06.10 0 0 214
Zele

Hallottam hogy csaladod tovabb gyarapodott, ezert en is gratulalok! 2 lanyod van ugye? Gyerek mikor szuletik? ;-)))))
Nem megsertodni!
;-)))

conti Creative Commons License 2000.06.09 0 0 213
Sziasztok!

Béka felvetésére, miszerint hétfőn megejthetnénk egy focit nem érkezett sok reagálás. Akkor ezek szerint nem lesz? Én szívesen kimegyek, ha lennén egy páran.
A jegyzőkönyv aláírása mikor lesz?
Az újságot mindenképpen össze kell hozni az első fordulóig! Meg az UEFA meccsre is ki kellene dobni egy kiadványt. De ehhez is találkozni kellene. Na írjatok, kinek mikor jó!

Hajrá Vasas!

majkell Creative Commons License 2000.06.09 0 0 212
TZS !

Á, dehogy, csak most már a munkahelyrol is ugyanazzal a nickkel jelentkezem.Üdvözöljétek Tofe-t a nevemben is.

májkell

Vasas ÉÁÓ !

mütyür Creative Commons License 2000.06.09 0 0 211
Zele!
Először is gratulálok a családhoz! Másrészt figyelmeztetni szeretnélek, hogy ugyan dicséretes, hogy kebledre öleled egész Közép Európát, de ez fordítva sajnos nem nagyon működik. Svejknek pedig egyetlen jó magyar barátja sem volt. Kifejezetten utált minket!
A sörük viszont tényleg jó...

Úgyhogy az EB-n maradok az Oranje-nél! Ott is király a sör! Soroljam? Heineken, Amstel, Grolsch, Oranjeboom...

ADAM17!
Ehelyütt is szeretnék elnézést kérni az Ajax topicban elkövetett "lefokozásodért". Nem fog többet előfordulni.

Peti maradásának örülni kell! A legjobb igazolásunk évek óta. A csapat szerintem is egy kicsit túl bő és félő, hogy, ha valaki egy-két meccsen nem játszik azonnal rontja a légkört és elkívánkozik.

Piros-kék zászló az...
Hajrá Vasas!

nemo_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 210
TZS!

"Reptér lobog a szélben a szélzsák!" Na ezt nem tudom minek idéztem! Kicsit szét vagyok ma esve!
Különben nyitott vagyok a kérdésre, de csak holnap délelött tudom meg, hogy kitudok-e menni délután! Majd reád csörrentek holnap!

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!! HAJRÁ ZELE CSALÁD!!!

TZS Creative Commons License 2000.06.09 0 0 209
Béka!
15:20 az kora délután?

Ádi!
Zele biztosan nem, mert most jön haza Annácska. (De a hulligán-djekit kölcsönadhatná.)
A kilincselni szót még gyakoroljuk egy kicsit.

Némo?
Reptér-holnap?

Találkozhatnánk nálam, kimennénk az én kocsimmal, kicsit randalíroznánk a B-terminálon, aztán vissza a városba.

Májkell!
Te ma egész nap otthon?

Előzmény: BéKa_d (205)
GALA Creative Commons License 2000.06.09 0 0 208
Gondoljátok, hogy pénzügyes játékosaink átigazolnak ide ha csak az 1-2 helyért van ( nekik )zsozsó ????
Ha mégis(kötve hiszem , cáfoljon valaki aki ismeri a szerződést ) 2 vereség után még télen kimenek külföldre .
nemo_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 207
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Na ez egy jó hír, hogy Peti marad itthon! Sajna gondoltam, hogy ez lesz ebből! No félre értés ne essék nem azt sajnálom, hogy marad hanem ezt az egész cirkuszt amit vele csináltak!
Más! Jövő hét szerdán a Pénzügyörrel (Adam figyelj!) játszunk edző meccset! Ki kéne menni! azt sajna nem tudom, hogy hánykor de a Fáy-t fellehet hívni!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!! HAJRÁ ZELE CSALÁD!!!

majkell Creative Commons License 2000.06.09 0 0 206
Éljen, éljen !
BéKa_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 205
evad!

Ezért írtam, hogy elvileg - aztán tessék, kiderült, hogy sehol semmi hál'égnek, én jobban örülök, hogy marad, mint a ???-es 700eUSD-nek, amin azért jó volt csámcsogni néhány napig...

Én örülök még az exújpestieknek is, mivel úgy tűnik, hogy nálunk valódi versenyhelyzetbe lesznek kényszerítve, és mivel ha jól olvastam, akkor Mezey prémiumot csak(!) 1.2. helyért kap, ezért
1. tuti, hogy nem fog szarakodni, ha ezt bárki veszélyezteti
2. remél(het)em, hogy a játékosoknak is hasonló szerződésük van.

Tofe mikor érkezik? mert én szívesen kimennék, de egész nap csak koradélután vagyok (talán) szabad.

Mindenkinek kellemes hétvégét.

HAJRÁ VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.06.09 0 0 204
kiLIncselni - addig marad a mi kincsünk...
Előzmény: ádi (203)
ádi Creative Commons License 2000.06.09 0 0 203
TZs!
Rám számíthatsz - más nem jön? Zele, Némó nagyon készült...
Ka-bát Pe-ti, Ka-bát Pe-ti!!!
Jövőre a nagy nyugati klubok fognak érte kincselni!

Nagyon nagy lesz ez a csapat! Mi akkor is bajnokok leszünk...

PS. Akkor nemcsak Egér nem jön, hanem Hámori Feri sem?

Előzmény: TZS (196)
nairub Creative Commons License 2000.06.09 0 0 202
TZS!

Ráér a kép, egyébként is megyünk nyaralni.

Üdv .Blaci vagy nairub. Kinek melyik tetszik.

Előzmény: TZS (201)
TZS Creative Commons License 2000.06.09 0 0 201
Ez egy szuperjó hír, köszi!!!!!!!
Akkor nem jön Egressy?!

A fénykép nincs elfelejtve, csak mostanában nem volt időm rá. De gondolom annyira nem sürgős, látod a srácokat minden nap.

Hajrá Vasas!

Előzmény: nairub (200)
nairub Creative Commons License 2000.06.09 0 0 200
Közérdekű Infó!!!

Megy a találgatás KABÁT PETI-vel kapcsolatban.
Ma délelőtt beszéltem az édesanyával, a Peti itthon marad nem megy Koreába.
A feltételek nem voltak tisztázottak és nem kockáztatott.
Remélem sokatoknak okoztam ezzel a hírrel örömet, ez egy kis pünkösdi ajándék.

HAJRÁ VASAS!!

Egyébként Blaci vagyok, csak ez egy régi felhasználói nevem itt.

Husky Creative Commons License 2000.06.09 0 0 199
HAJRÁ ÚJPEST !!!

Üdv szomszédvár !

Kiváncsian várom, hogy mit kezdetek majd a két ex-zsoldosunkkal. Abban bizom, hogy hozzák a tavaszi formájukat :))) Az az igazság, hogy az elején sajnáltam, hogy elmennek de azóta megismerve a dolgaikat csak annyit mondok....... vigyázzatok velük ! Időben legyen a fizu, lehetőleg kerüljétek el, hogy ők legyenek a hangadók na meg ha látványosan alibiznek akkor ne várjatok 10 fordulót arra, hogy a cserepadra ( vagy még oda se ) leültessétek őket.

El kell ismerni, hogy jól megerősődtettek de ti is megtanuljátok majd, hogy a saját nevelésü játékos többet ér mint egy duzzogó zsoldos.

Örülök, hogy összekerültünk a csoportban mert igy le tudjuk mérni egymás erejét.

VIOLA !!!

u.i
Külön üdvözlet Mr. Zelenáknak !

majkell Creative Commons License 2000.06.09 0 0 198
Üdv Mcsaba !

Szerintem nem baj,ha bo a keret.Sok fronton kell majd helyt állnunk: bajnokság, Magyar Kupa, UEFA kupa, válogatott ?,jövore BL:))

majkell

Hol van Tofe, hol van Tofe ? (Ja, repül !) :))

evad Creative Commons License 2000.06.09 0 0 197
Kabát kinn van? Ezt hol olvastad?
Előzmény: BéKa_d (194)
TZS Creative Commons License 2000.06.09 0 0 196
Piros-kék szép napot!

Most, hogy a Tofe már nem hall minket, kérdezem:
Jön valaki a reptérre holnap?

Hajrá Vasas!

BéKa_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 194
Halihó!

Tehát Népstadion. Az jó. Nem tudja vki, hogy mikor van edzés a Fáyban?
Mindenesetre ha senki nem jelez semmit, megpróbálom felhívni őket.

Az nagy kiszúrás lenne, ha Egressyt, meg Kabátot egy csapatnál tesztelnék, hogy melyik a jobb, mert akkor Egressy utazhat vissza... mindenesetre azon túl, hogy ugyebár elvileg Kabát Peti kint van, nem tudunk semmit és ez nem teccik.

Mindenki VASAS!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 193
Itt vagyok, olvasgatok, de nem sok kedvem van a hozzászólásokhoz.
Röviden csak annyit, hogy a csapat folyamatos megerősítése szükséges, de most egy teljes cseréről van szó. Ebből sok minden, még nagyon jó dolog is kisülhet, de lehet belőle pofára esés is.
Jó példa erre a Barca, ahol Cruyff távozása óta legalább 22 tényleg világklasszis (és nem ADAM szerinti klasszis -bocs)játékost vettek, de az eredmények messze elmaradnak a korábbitól.
Magyar szinten sok jónak tartott játékos került hozzánk, de csak max. 14-en játszhatnak egy meccsen, ebből gondok lehetnek, és mivel ismert a magyar játékosok "profi" mentalitása, klubszeretete, ha becsúszik egy-két rosszul sikerült meccs, akkor baj lehet.
Én úgy gondolom, hogy kevesebb több lett volna, de nagyon boldogan fogok egy év múlva bocsánatot kérni mindenkitől, ha lesz rá lehetőség.
Előzmény: teepee (192)
teepee Creative Commons License 2000.06.09 0 0 192
Srácok!
Én most nem is írnék semmit, csak a jövő évi keretünket:
Kapusok: Hajdu, Kövesfalvi, Nagy Gy.
Védők: Mónos, Juhár, Tóth, László, Herczeg, Makszimovszki(?), Helgert(?)
Középpálya: Simek, Pető, Zováth, Bekő, Szili, Komódi, Polonkai, Zabos, Aranyos, Tóth N.
Csatár: Kabát(?), Sowunmi, Tiber, Pál, Nyerges(?), Hámori(?), Havrán(?)
No comment...
Hajrá Vasas! (azért is...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!