Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Kösz a mai focit! Szerintem az idegek harca volt. Megpróbáltam demonstrálni nektek, milyen az, amikor a védelmünknek nagyon nem jön össze. Egyébként a taktikai fegyelmet és különösen az erőnlétet illetően - már ami engem illet - borítsunk fátylat a történtekre.
Az aréna egy kicsit poros volt és hiányzott a több-tízezer szurkoló üdvrivallgása.
Azért a srácok sajnálhatják, hogy nem jöttek át edzés után nézelődni! A pr-ünk még nem az igazi...
Na most ennyit. Ha rendszeresebben összejönnénk, biztos jobban menne nekem is...
3 a magyar igazsag, plusz 1 a raadas! ;-))))))) Tehat meg ket probalkozas van ;-))))))
Teljesen ertheto hogy a lanyoknak is nagyon orulsz, remelem az egesz csaladod ep es egeszseges!
Béka felvetésére, miszerint hétfőn megejthetnénk egy focit nem érkezett sok reagálás. Akkor ezek szerint nem lesz? Én szívesen kimegyek, ha lennén egy páran.
A jegyzőkönyv aláírása mikor lesz?
Az újságot mindenképpen össze kell hozni az első fordulóig! Meg az UEFA meccsre is ki kellene dobni egy kiadványt. De ehhez is találkozni kellene. Na írjatok, kinek mikor jó!
Zele!
Először is gratulálok a családhoz! Másrészt figyelmeztetni szeretnélek, hogy ugyan dicséretes, hogy kebledre öleled egész Közép Európát, de ez fordítva sajnos nem nagyon működik. Svejknek pedig egyetlen jó magyar barátja sem volt. Kifejezetten utált minket!
A sörük viszont tényleg jó...
Úgyhogy az EB-n maradok az Oranje-nél! Ott is király a sör! Soroljam? Heineken, Amstel, Grolsch, Oranjeboom...
ADAM17!
Ehelyütt is szeretnék elnézést kérni az Ajax topicban elkövetett "lefokozásodért". Nem fog többet előfordulni.
Peti maradásának örülni kell! A legjobb igazolásunk évek óta. A csapat szerintem is egy kicsit túl bő és félő, hogy, ha valaki egy-két meccsen nem játszik azonnal rontja a légkört és elkívánkozik.
"Reptér lobog a szélben a szélzsák!" Na ezt nem tudom minek idéztem! Kicsit szét vagyok ma esve!
Különben nyitott vagyok a kérdésre, de csak holnap délelött tudom meg, hogy kitudok-e menni délután! Majd reád csörrentek holnap!
Gondoljátok, hogy pénzügyes játékosaink átigazolnak ide ha csak az 1-2 helyért van ( nekik )zsozsó ????
Ha mégis(kötve hiszem , cáfoljon valaki aki ismeri a szerződést ) 2 vereség után még télen kimenek külföldre .
Na ez egy jó hír, hogy Peti marad itthon! Sajna gondoltam, hogy ez lesz ebből! No félre értés ne essék nem azt sajnálom, hogy marad hanem ezt az egész cirkuszt amit vele csináltak!
Más! Jövő hét szerdán a Pénzügyörrel (Adam figyelj!) játszunk edző meccset! Ki kéne menni! azt sajna nem tudom, hogy hánykor de a Fáy-t fellehet hívni!
Ezért írtam, hogy elvileg - aztán tessék, kiderült, hogy sehol semmi hál'égnek, én jobban örülök, hogy marad, mint a ???-es 700eUSD-nek, amin azért jó volt csámcsogni néhány napig...
Én örülök még az exújpestieknek is, mivel úgy tűnik, hogy nálunk valódi versenyhelyzetbe lesznek kényszerítve, és mivel ha jól olvastam, akkor Mezey prémiumot csak(!) 1.2. helyért kap, ezért
1. tuti, hogy nem fog szarakodni, ha ezt bárki veszélyezteti
2. remél(het)em, hogy a játékosoknak is hasonló szerződésük van.
Tofe mikor érkezik? mert én szívesen kimennék, de egész nap csak koradélután vagyok (talán) szabad.
Megy a találgatás KABÁT PETI-vel kapcsolatban.
Ma délelőtt beszéltem az édesanyával, a Peti itthon marad nem megy Koreába.
A feltételek nem voltak tisztázottak és nem kockáztatott.
Remélem sokatoknak okoztam ezzel a hírrel örömet, ez egy kis pünkösdi ajándék.
HAJRÁ VASAS!!
Egyébként Blaci vagyok, csak ez egy régi felhasználói nevem itt.
Kiváncsian várom, hogy mit kezdetek majd a két ex-zsoldosunkkal. Abban bizom, hogy hozzák a tavaszi formájukat :))) Az az igazság, hogy az elején sajnáltam, hogy elmennek de azóta megismerve a dolgaikat csak annyit mondok....... vigyázzatok velük ! Időben legyen a fizu, lehetőleg kerüljétek el, hogy ők legyenek a hangadók na meg ha látványosan alibiznek akkor ne várjatok 10 fordulót arra, hogy a cserepadra ( vagy még oda se ) leültessétek őket.
El kell ismerni, hogy jól megerősődtettek de ti is megtanuljátok majd, hogy a saját nevelésü játékos többet ér mint egy duzzogó zsoldos.
Örülök, hogy összekerültünk a csoportban mert igy le tudjuk mérni egymás erejét.
Tehát Népstadion. Az jó. Nem tudja vki, hogy mikor van edzés a Fáyban?
Mindenesetre ha senki nem jelez semmit, megpróbálom felhívni őket.
Az nagy kiszúrás lenne, ha Egressyt, meg Kabátot egy csapatnál tesztelnék, hogy melyik a jobb, mert akkor Egressy utazhat vissza... mindenesetre azon túl, hogy ugyebár elvileg Kabát Peti kint van, nem tudunk semmit és ez nem teccik.
Itt vagyok, olvasgatok, de nem sok kedvem van a hozzászólásokhoz.
Röviden csak annyit, hogy a csapat folyamatos megerősítése szükséges, de most egy teljes cseréről van szó. Ebből sok minden, még nagyon jó dolog is kisülhet, de lehet belőle pofára esés is.
Jó példa erre a Barca, ahol Cruyff távozása óta legalább 22 tényleg világklasszis (és nem ADAM szerinti klasszis -bocs)játékost vettek, de az eredmények messze elmaradnak a korábbitól.
Magyar szinten sok jónak tartott játékos került hozzánk, de csak max. 14-en játszhatnak egy meccsen, ebből gondok lehetnek, és mivel ismert a magyar játékosok "profi" mentalitása, klubszeretete, ha becsúszik egy-két rosszul sikerült meccs, akkor baj lehet.
Én úgy gondolom, hogy kevesebb több lett volna, de nagyon boldogan fogok egy év múlva bocsánatot kérni mindenkitől, ha lesz rá lehetőség.
Srácok!
Én most nem is írnék semmit, csak a jövő évi keretünket:
Kapusok: Hajdu, Kövesfalvi, Nagy Gy.
Védők: Mónos, Juhár, Tóth, László, Herczeg, Makszimovszki(?), Helgert(?)
Középpálya: Simek, Pető, Zováth, Bekő, Szili, Komódi, Polonkai, Zabos, Aranyos, Tóth N.
Csatár: Kabát(?), Sowunmi, Tiber, Pál, Nyerges(?), Hámori(?), Havrán(?)
No comment...
Hajrá Vasas! (azért is...)