Keresés

Részletes keresés

tribe Creative Commons License 2000.07.07 0 0 505
Itt az első kör (ha nekünk egyáltalán lesz ilyen...)
július 22., szombat, 1. forduló:
Újpest FC-Vasas
július 29., szombat, 2. forduló:
Vasas-Videoton FC
augusztus 5., szombat, 3. forduló:
Zalahús-ZTE FC - Vasas
augusztus 12., szombat, 4. forduló:
Pécsi MFC-Vasas
augusztus 19., szombat, 5. forduló:
Vasas-MTK Hungária FC
augusztus 26., szombat, 6. forduló:
Debreceni VSC-Vasas
szeptember 9., szombat, 7. forduló:
Vasas-Nagykanizsa

GALA Creative Commons License 2000.07.07 0 0 504
kösz-jólesett!!!!
Előzmény: MCsaba_d (503)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 503
Zsuzsi, bocs, hogy beleszólok, de részben igaza van Galának. Egyébként pedig hiszem, hogy ő is legalább annyira szereti a VASAS-t, mint Te, vagy én. Jobban biztos nem szeretheti, mert az kizárt.

Hol vannak a belső emberek, milyen a sorsolás?

Előzmény: TZS (501)
GALA Creative Commons License 2000.07.07 0 0 502
Kösssz - vártam , hogy belegondolj !!! :-)

Felteszem más sem a sponzor(ok)nak drukkol , hanem a csapatnak ( ha van ).

Utóbbi még nem tudható de felteszem ,hogy van ( így pozitívan), és ez persze nem annak a hibája .

( képzelem Pető most mit gondol...)

Azért remélem csak Galaschektől kellett így hírtelen elbúcsúznom , és remélem nem adnak több alkalmat , hogy pesszimista "megmondtam" érzéseim legyenek. De erről is én tehetek ? Ha itt más előre megmondott valamit büszke volt rá hogy igaza lett...

Előzmény: TZS (501)
TZS Creative Commons License 2000.07.07 0 0 501
Gala!

A csapat nem a kedvenced, vagy a baklövés nem a csapaté????

Előzmény: GALA (497)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 500
Kínomban belementem az MLSZ honlapján a versenykiírásba. Érdekes dolgok vannak benne, nem tudom mennyire ismeritek (és mennyire ismerik az érintettek), érdemes mindenkinek elolvasni.
Csak mutatóba egy nagyon fontos módosítás: azonos pontszám esetén először az egymás elleni 2 meccs pontkülönbsége, utána a 2 meccs gólkülönbsége dönt! Tehát kupaszabályok döntenek, csak akkor jön az eddigi összgólkülönbség, több rúgott gól, több győzelem, ha még mindig nem lehet eldönteni a helyezést.
Ez minden meccset felértékel!
GALA Creative Commons License 2000.07.07 0 0 499
Nekem azzal koppintottatok az orromra , aki hozza a pénzt az diktál .
AKKOR MOST HOZZA ? vagy csak a száj nagy mint már 1000x megtörtént. a csapatok meg tönkrevágódtak

csak kérdezem...

tot tibi_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 498
TZS!!
Nagyon igazad van! Valószínüleg Nálad szakadt el a cérna először!!! Mivel senkit sem akarok megbántani, elmesélem, hogy a nejem a nagy hőség idején állandóan nyávogott: ki fog égni a telken a fű! kiszáradnak a virágok!!! stb. Amikor szakadt a cérna, akkor megkérdeztem: Döntsed el, hogy kinek drukkolsz! Hiányzik a baj, vagy jobb lenne elkerülni!!
Szóval azt gondolom bizakodjunk, tanuljunk a történtekből, és drukkoljunk a CSAPATÉRT!!
/ Az meg más téma, hogy év közben hányan ejtik be a törülközőt!!!/
HAJRÁ VASAS!!!!!
GALA Creative Commons License 2000.07.07 0 0 497
ez nem a kedvenc csapatom baklövése.
Előzmény: TZS (496)
TZS Creative Commons License 2000.07.07 0 0 496
Gala!

Ezt most értsük úgy, hogy én megmondtam?

Miért kell mindig károgni?
Ami történt elég ciki, van mit röhögni rajtunk, de szerintem egy adminisztrációs hibáról van szó.
Ez is mutatja a Gyalogék hozzá nem értését.
Remélem tisztázódnak a dolgok, és két hét múlva már mi nevetünk az egészen.

Persze, ha Te úgy érzed jól magad, hogy kedvenc (?) csapatod baklövéseinek örülsz, ám tedd.

Hajrá Vasas!

Előzmény: GALA (494)
tribe Creative Commons License 2000.07.07 0 0 495
TZS...igazad van, ha még 200m hiányzik a 70%-hoz, akkor az valóban 800m összesen. Az meg azért irdatlan összeg lenne (magyar szinten). De ez a "nincs Pesten az illetékes, pénz megvan csak még nem tudjuk bizonyítani, stb" nagyon nem teccik. Mindenféle alföldi meg dunántúli vállalkozók jutnak az eszembe.
Egyébként nem tudja vki, hogy mi lesz, ha nem fogadják el a nevezést? BLASZ 2? És az UEFA kupa? Az attól még mehet? Hogy van ez?

Ja a százezer néző azért elég vicces. 12500-as átlagnézőszám? Enyhén szólva is optimista. Mint a HLASZ 200m-s profitja. Vagy az hogy 3 éven belül európai középmezőny....

A kommunikáció már nagyon-nagyon megy itten...

GALA Creative Commons License 2000.07.07 0 0 494
elég érdekes ez az "állóviz"....
tot tibi_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 493
VALAKI!!!
Hol lehet a sorsolást megnézni!!!
M Csabi!! Nagyon igazad van a röhögéssel, csak én nem akartam ennyire sarkítani a saját nyomorunkat!!!!
VASAS!!!!!!!!!
TZS Creative Commons License 2000.07.07 0 0 492
A Sportforum szerint a költségvetés 45%-ára meg van a fedezet, a hiányzó (tehát értelmezésem szerint a 70 %-hoz hiányzó) hányad (ezek szerint 25%) a több, mint 200 Mio Ft, amire a befektető garanciát vállalt a sorsolás előtt, csak még papír nincs róla.
Igy már más a gyerek fekvése, mert ez akkor ca. 800 Mio-s éves költségvetést feltételez.

A cikk megtalálható:
http://www.sportforum.hu/futball.asp?newsid=1423

Hajrá Vasas!

Előzmény: tribe (488)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 491
Ha rendben lesz a nevezésünk, akkor júli 29-én (a második fordulóban)játszunk először otthon a Videoton ellen.

Egyéként rajtunk röhög a félország, hogy a nagy profi szemlélet ellenére egyedül a mi nevezésünk nem OK, és csak a versenyszabályzat felrúgása miatt nem zártak ki bennünket, ugyanis ismereteim szerint abban nincs szó hiánypótlási lehetőségről.

tot tibi_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 490
Szevasztok!
Nem találok szavakat a történtekre! Vajon ki a Hunyó az egyesületen belül!!! Nem kellett ez az indulás elött!!!
Más!
Azt sejtem, hogy a Fradinak honnan van a fedezet igazolása, sőt még az MTK-t is elhiszem!!! De ne röhögtessen senki amikor Kispest, ETO cikkek tömegével volt eddig tele a sajtó!! Lehet, hogy rákattintottunk az őszinteségre!! Egyébként inkább legyen most balhé /már ha lesz!!!/ , mint az év során essünk pofára!!! Nekünk miért akar minden olyan Q...a nehezen összejönni!!!
NA HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prince Creative Commons License 2000.07.07 0 0 489
Üdv Mindenkinek!

Lehetne egy olyat csinálni,hogy leírjátok ki melyik angyalföldi csoportosulás tagja?
hajrá VASAS!!!
külön üdv a Blood Reds tagoknak(ha még vannak)

tribe Creative Commons License 2000.07.07 0 0 488
Ja, egyébként ha a 200m Ft tényleg a kiadások 70%-a akkor az kb olyan 280-290m-ós éves költségvetést jelent. Viszont, ha azt vesszük, hogy a jelek szerint egy átlag NB I-es klub költségvetése olyan 200-250m ez nem tűnik túl soknak az igazolások fényében.....Nagyon kezd ez engem aggasztani.
tribe Creative Commons License 2000.07.07 0 0 487
Itt van amit eddig tudni lehet (már nem bennfentesként)

A Vasas kivételével valamennyi NB I-es csapat nevezését elfogadta a Hivatásos Labdarúgó Alszövetség (HLASZ) a 2000/2001-es bajnoki idényre. Az angyalföldi klub július 17-én 18 óráig kapott haladékot arra, hogy eleget tegyen a nevezési feltételeknek.
Muszbek Mihály, a HLASZ gazdasági igazgatója a sorsolást megelőző sajtótájékoztatón bejelentette: az NB I-es klubok közül egyedül a Vasas nem tudta igazolni, hogy rendelkezésére áll a bajnoki rajt előtt a várható kiadások fedezésére szolgáló összeg 70 százaléka, ami körülbelül 200 millió forintot jelent.
Muszbek ugyanakkor hozzátette: egy üzletileg szavahihető befektető vállalta, hogy július 17-ig segítséget nyújt az egyesületnek, ezért a Vasas is részt vehetett a sorsoláson.

Azt nem értem, hogy rendben, tele van a klub tőkeerős, megbízható befektetőkkel, de mér' nem lehetett akkor odafigyelni. Vagy mégsem ilyen egyszerű minden? Újpest, Kispest, Gázszer, Szeged, Diósgyőr, Vác, Siófok.....
ugye nem, mondjátok hogy ez velünk nem történik meg......

tribe Creative Commons License 2000.07.07 0 0 486
teljesen el vagyok keseredve...
a HLASZ egyedül a VASAS nevezését nem fogadta el?
hogy lehet ez? az egyik legprofibb magyar klub, fasza támogatók, új játékos hegyek.....

csak fedezetigazolás nincs.
a qrva 'letbe má!

HAJRÁ VASAS! (majd kispályán, vagy mittudomén)

TZS Creative Commons License 2000.07.07 0 0 485
Az NS cikkben pont ez van, a Gyalog nyilatkozott, hogy hiányoznak még bizonyos fedezetigazolások.
Nem lehetünk ennyire bénák!!!!!
Előzmény: teepee (484)
teepee Creative Commons License 2000.07.07 0 0 484
Bővebb infóim nincsenek, csak ennyit tudok. Az mondjuk elég furcsa, hogy a legtöbb csapat (azt sem tudom, hogy mást is elutasítottak-e) megfelelt a feltételeknek. Van egy olyan gyanúm, hogy a többiek blöfföltek és kamu adatokat adtak meg, mi pedig ahelyett, hogy ezt csináltuk volna, leírtuk az igazságot.
Sajna azt sem tudom, hogy milyen papírok hiányoznak.
teepee
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 483
Ha igaz a hír, akkor erősen megkérdőjelezhető a profizmusunk! Jó lenne bővebb info a hiányosságokról.
Előzmény: teepee (482)
teepee Creative Commons License 2000.07.07 0 0 482
Rossz hír:
Nem fogadták el a nevezésünket, júli. 17-ig kaptunk haladékot, hogy bemutassuk a fedezeti igazolásokat.
teepee
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 481
Majkell! Köszi.

Ha valakit focin kívül más is érdekel egy info:
A mai Délmagyarban egy hosszabb beszélgetés volt Fodor Rajmival az exszegedi pólóssal. Jóslata szerint a következő vízilabda bajnokságot a "megerősödő" VASAS nyeri a Honvéd előtt.
Erre mondják, hogy úgy legyen (két bajnoki cím egy év alatt, megérdemeljük a hosszú böjt után), csak eddig még Varga Tomin kívül nincs publikus igazolás, és Regős távozása miatt nem beszélhetünk erősödésről. Talán Rajmi többet tud a még be nem jelentett dolgokról.

TZS Creative Commons License 2000.07.07 0 0 480
Piros-Kék Jó Reggelt!

Felvirradt a mai nap is, remélem hamar csordogálnak majd az információk.

Azt már csak csöndben mondom, hogy remélem a nevezéssel kapcsolatban is minden rendben van. A mai NS nem volt megnyugtató.

Hajrá Vasas!

geyza_d Creative Commons License 2000.07.07 0 0 479

Sziasztok!

Itt vagyok ám minden nap, csak nincs mondanivalóm.
Várom, hogy a bíró végre a sípszavába fújjon.

Addig is én is idemásolok egy mondatot a NNépsportból:

"Böõr Zoltán nem mindennapi sérülés miatt hagyta ki a a Hajdúnánás elleni találkozót: egy rossz mozdulattal saját magát rúgta meg."

Hííííííííííííj!!!

Mit szóltok? És ő a csapat jelenlegi legnagyobb sztárja! Szegény Malac...

VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.07.07 0 0 478
Mcsaba !

Boldog névnapot így utólag !

májkell

JUDGE Creative Commons License 2000.07.06 0 0 477
HI Zele!

Ha az utszervezes vegso stadiumba kerul, akkor ertesits! Vevo lennek egy hosszabb utra.
Es akkor oda is adhatod a kepeket.

Udv!

OLLE VASAS!!!!

VISIT: http://www.extra.hu/JUDGE1

Előzmény: zele_d (475)
TZS Creative Commons License 2000.07.06 0 0 476
Zele!

Irigyellek:-))

Tofe!
Neked már sose lesz mobilod? Igyekezz, mert ez nem állapot. Sem a neten, sem telefonon, seholsem?
Ott Szegeden csak akad valahol egy számítógép!

Hajrá Vasas!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!