Keresés

Részletes keresés

Norcsi89 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 4960

Szia. Köszönöm a biztatást viszont kívánok jobbulást és kitartást. 

Sajnos ennyire rossz állapotba nem voltam meg szóval  nemtudom mi lehet a baj. De ez nem tetánia az biztos mivel egy háztömbnyi magnéziumot, kalciumot és vitamint megettem az évek során :(

Előzmény: János55 (4958)
János55 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 4959

Ez lényeges, hogy megvan a diagnózis. Akkor most a kezelés következzen, az orvos szerinti módon!

 

Előzmény: Norcsi89 (4957)
János55 Creative Commons License 2018.12.27 0 1 4958

Szia!

Nem hallottam még a tetánia betegségről, megnéztem a szerintem korrekt oldalon. https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/19485/tetania

Mi okozhatja a tetániát? Több kiváltó ok húzódhat meg a görcsök hátterében, melyek közül a következők a leggyakoribbak: alacsony kalciumszint (1.57 mmol/l vagy 7 mg% alatti), alacsony magnéziumszint a vérben (0,6 mmol/l), hyperventillációs alkalózis: amikor az ideges beteg fizikai nyugalom közben szaporán veszi a levegőt, súlyos mértékű hányás. Az alacsony kalciumszintet veleszületett és szerzett betegségek is okozhatják (lehet műtéti beavatkozás, pajzsmirigybetegség vagy autoimmun folyamat eredménye, illetve kis súlyú és éretlen koraszülöttség esetén is megfigyelhető). Csökkenhet a kalciumszint annak elégtelen felszívódása esetében, amelyet nem megfelelő táplálkozás, bélbetegségek miatt jelentkező felszívódási zavar, valamint D-vitamin-hiány okozhat. Előfordulhat, hogy fokozott kalciumürítés áll fenn, pl. krónikus veseelégtelenség, diuretikus (vízhajtó) kezelés, alkoholizmus következtében gyorsabban ürül ki a felszívódott kalcium.

Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/19485/tetania

 

Nem tudok én sem varázsterápiát, mint valószínű sokan akik itt írunk, vagy olvasunk.

 

Egyet viszont igen, figyelni egymásra és támogatni, ahogy tudjuk.

Itt mindenki küzdésre buzdítja egymást!

De itt senki nem orvos!

 

Sok vizsgálatot végigjártál, ahogy írod, negatív eredményekkel!

 

Orvostól újra orvoshoz! Előbb utóbb megtalálják a baj megoldását!

Ha más nem, a fájdalmaid legyőzésének vágya segítsen a a megoldás keresésében!

Te sem a feladásra születtél, mint ahogy mi is sokan akik itt írunk és olvasunk.

 

Előzmény: Norcsi89 (4956)
Norcsi89 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 4957

Ja és amit elfelejtettem a posztomhoz irni a diagnózis amit kaptam a pszichiátertől szorongásos depresszió. Dg. F41.2

Norcsi89 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 4956

Sziasztok🆘️ segítség 🆘️🆘️🆘️

Fúúú elősször is amit olvastam itt a xanaxrol és hogy mennyien vagyunk ilyen cipőbe ,tátott szájjal olvastam . Persze nem -bírtam a végéig olvasni mivel sok a hozzászólás. Na de rátérnék a lényegre és egyben egy kis segítséget szeretnék kerni. Nincs más választásom, kérlek adjatok tanácsot. 🙏Nagyon elvagyok keseredve mert én még nem éreztem magam ilyen rosszul SOHA! 😐

Szóval 2012-ben diagnosztizáltak nálam izomgörcsöket,ami légszomjal társult. Ekkor a neurológus elküldött vizsgálatokra és kiderült tetánia. Kaptam gyógyszereket mégpedig: xanax, cipralex,magneb6,kalcium,. Pár hónap után a tünetek megszüntek. Félévente jártam kontrollra és kaptam a gyógyszereket. Ez így ment 3 évig. Szinte már volt hogy nem is vettem be semmit mert jól éreztem magam. Majd 2015 augusztusban valami megváltozott. Hogy mi? Jol figyelj .Kezdtem újból rosszabbul lenni. Az állapotom romlott fokozatosan . Minden vizsgálaton voltam. CT,MRI,vérvizsgálat, kardiológus, pajzsmirigy, ortopéd, tüdőszűrő,mellkas és hasi röntgen,fej CT,fej MRI és sorolhatnám. Kezdődött egy kisebb ingó járással, szédüléssel rossz közérzet és fáradság. Most 2018 decemberét írunk azaz 3 éve orvost járom és az eredmények jók de én mégis úgy érzem hogy a halálomon vagyok. Mivel az orvosok nemtudnak mit tenni pszichiáterhez fordultam. Októberben (2018)kórházba kerültem (3 év alatt többször is) , erős gyomorfájással! Azt vettem eszre hogy a xanaxból napi 3 szemet szedek 0.5mg pedig csak estére volt felírva. Bevettem és szinte nem éreztem hatást. Ezert ideges lettem es abbahagytam egyik  naprol a masikra .A tunetek mar kinoztak akkor is ha szedtem.Persze hazaküldtek mert nemvolt miért kórházba maradnom. Na azóta fekvő beteg vagyok.🙄😐 Mik a tüneteim? Szédülés, zsibbadás a kezekben lábakban,a hátam beszakad és lüktet ,nyomja a tarkóm valami, nincs erőm,fáradt vagyok ,álmos,fájnak az izmaim,gyomrom,nincs étvágyam, fáj a fejem ,feszült vagyok ,félek hogy elesek, nemtudok vezetni vagy busszra ülni mert nembirok nagyobb távot lábon elmenni,valamikor ramjön a nehéz légzés, mellkas fájdalom, izzadás, úgy érzem összesek,zakatol a szívem, sem ülni sem állni nem birok sokáig mivel fájdalmaim vannak. Oktober ota amiota a gyomrom elkezdett fajni megfurabban erzem magam . Olyan mintha nem az en testembe lennék,mintha valaki idegen lennék,napi szinten siratok,kilatastalannak latom a helyzetet,nincs kedvem,nemtudok örülni es megöl a fájdalom es a bánat hogy nemtudok elni.Kicsit elegem lett a 6 ev kinból.Most pszichiáterhez jarok aki 2 fajta gyógyszert irt ki Spitomin és Buspiron. Ne tudjatok meg es senki sem hogy milyen kínokat élek át minden egyes nap ! Egy perc sincs fajdalom nelkul es rosszullet nelkul. Nemtudok munkaba menni,barátaimmal beszelni ,félek hogy kárt teszek magába mert elegem lett nagyon. Minden idegen 😥 Van vőlegényem aki szeret és mindenbe támogat de nemtudom meddig -bírom.  Kérlek segítsetek 🙏

dobosbal Creative Commons License 2018.12.26 0 0 4955

Igen, a benzók sok pszichés és neurális problémán segítenek, de csak addig amíg hozzá nem szokik a szervezet. Utána már több kárt csinálnak, mint hasznot. Szívesen!

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.24 0 0 4954

Az lesz, hátha azóta fejlődtek valamit és tudják helyettesíteni mással (nem benzo tartalmúval) a rivotrilt időnkénti rágás/lüktetésre, csak eddig ugye nagyon kényelmes volt a rivotril mert ténylegesen "használt" erre a problémára.

Köszönöm!

Előzmény: dobosbal (4953)
dobosbal Creative Commons License 2018.12.23 0 0 4953

Kösz, elolvastam vagy 3000 oldalt a témáról, így nem szoktam hülyeségeket beszélni. Azt nem tudtam megállapítani a pár hozzászólásodból, hogy tesódnak ez a remegés pszichés, vagy neurológiai probléma. Utóbbinak utána néztetek e már? Mint mondtam, sajnos nem lehet 20-40-60 évre beállítani egy fix adagot, mert a szervezet hozzászokik, és akkor csak az emelés segít ideig-óráig. Én 2x 0.25-el kezdtem a karrieremet, és 10x 0.5 mg-nál kaptam észbe, hogy hoppá, lehet, hogy függő lettem?! De ismertem egy srácot, aki már napi 20 mg (!!) Rivotrilt szedett, ami 40 (negyven) szem/nap. Még csak álmos se lett ekkora adagtól. Azt javaslom, hogy keressetek egy jó (!!) neurológust, hátha tud valami nyugtató-mentes módszert, gyógyszert a remegés ellen. Nem célszerű hosszú távra a benzodiazepineket választani. Jobb helyeken, pl USA, Svájc 2-3 hétnél nem adják tovább.

Előzmény: Törölt nick (4952)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 0 4952

Szia.Igen, lehet érezni, hogy jócskán van fogalmad és tapasztalatod is a témában.

 

Sajnos ez az opció is zátonyra futott többször is még régebben.

Egyszerűen egy idő után ígyis-úgyis visszatér az alapprobléma ami nem "csak egy" kézremegés, hanem lüktetéses fejrángás, ami borzasztó kellemetlen munkahelyen, társaságban, stb., van hogy 10-20percig tart van hogy 1-2óra.Nyugalmi fekvő állapotban elmúlik és lehet csak pár nap hét múlva jön elő megint.Ha azon kattog, hogy most biztos előjön a fejrángás akkor 100% elő is jön, de ha megfeledkezik róla vagy olyan társaságban ahol felválalja, eszébe sem jut és elő sem jönne abszolut, de ahogy rá gondol azonnal elkezd rángatózni.

Egy szem 0.5mg rivotril bevétele után 15-20perccel meg olyan lazaságot,könnyűséget áraszt a tejles testében plussz egy nem érdekel érzést, hogy szinte minden helyzetben 100% elmúllaszja a rángatást.

Érdekesség még az, hogy ha külföldön tartózkodik idegen emberek között soha elő nem jönne és még a rivotrilra sincs szüksége arra az időre.Persze elvonási tünetek ennyi év után kialakultak maga a gyógyszertöl.

Szóval egy ördögi kör ez csak lenne valami kiút.

Az orvosok, pszihologusok, pszihiátterek kivétel nélkül azt tanácsolják, hogy visszakellene emelni már végre ezt a nagyon minimális "semmi" adagot (amit egyébként ő csökkentett le magának akkoriban) napi 1mg-ra és semminprobléma nem lenne.

Csak ugye mi is ugyanattól tartunk amit te is leírtál, hogy 1-2év után ugyanott lennénk csak magasabb dózissal, plussz ha már hosszú évek óta nem volt szükség a legnehezebb időszakokban sem napi 0,5-0,75 mg-nál, akkor miért emelné?!

 

Ha a "csúnya" fejrángása megszüntethető lenne más módszerrel, gond nélkül lerakná a rivotrilt egy életre.

Előzmény: dobosbal (4951)
dobosbal Creative Commons License 2018.12.21 0 1 4951

Kedves Hydrocon! Nem vagyok orvos, de eléggé vágom nyugtató témát. 2 dolog történhetett a tesóddal. 1. Elérte a toleranciát, azaz úgy hozzászokott a nyugtatóhoz a szervezete, hogy akkor is elvonási tünetei vannak, ha szedi, mert az adott adag már nem elég, a szervezete többet követel. 2. Kindling=gyújtós hatás lépett fel. Ez azt jelenti, hogy a több alkalommal történő rivó csökkentés-emelés, elhagyás-újra szedés extrém érzékennyé tette az idegrendszerét. Ilyenkor is súlyos elvonási tünetek jelentkeznek. technikailag lehet szedni benzót egy életen át, de nem ajánlott, mivel a hozzászokás miatt NEM LEHET egy fix adagot beállítani. Bármennyihez hozzá tud szokni az agy, és ez nem akarat kérdése, hanem biológia. Szóval most 0.5 kell, de aztán 1 mg-al éri el a hatást, majd 2 mg-al, 3-al, stb. Lehet, hogy az emelések közt eltelik 1 év, de lehet, hogy csak 1 hónap. Mit lehet tenni? Most beállítani egy magasabb dózist, és amikor jobban lesz, akkor nagyon lassan csökkentgetve elhagyni a nyugtatót. A nagyon lassan 1-2 évet jelent! Vagy keresni egy másik nyugtatót, ami nem rivotril, de benzodiazepin. De ezzel a módszerrel csak átmenetileg orvosolható a probléma, mivel a xanaxhoz, diazepamhoz, satöbbihez is hozzászokik a szervezet. Az elhagyás után 1-12 hónappal elmúlnak az elvonási tünetek, igaz remegni fog a keze. Én azt választanám, hogy remegjen, de ne legyek függő és ne legyenek még elvonási tüneteim is.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.18 0 0 4950

Köszönjük, igazából egy megerősítést szerettünk volna innen is:)

Bármilyen hihetetlen de ennyi év szedése után talán soha nem múlnának el 100%-ban az elvonási tünetek, legalábbis jó pár éven belül biztos nem.

Előzmény: Törölt nick (4949)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.18 0 1 4949

Nem, csak nehéz volt a kérdés :)

 

A személyes véleményem az, hogy igen, ennyi benzóval le lehet élni egy életet különösebb gond nélkül. Ha nincs más mód, akkor ez egy vállalható kompromisszum. A memóriának valóban odavághat kissé, de itt ne elbutulásra meg hasonlókra gondolj. Karban kell tartani, olvasással,satöbbivel. Én benzó mellett 2 idegen nyelvet tanultam meg gond nélkül, kemény, mindennapos szellemi munka mellett.

 

Még annyit, hogy az öcsém epilepsziás, és évekkel ezelőtt felkészitette az orvos, hogy szinte biztosan élete végéig gyógyszereket kell szednie. Tünetmentes, viszont akárhányszor próbáltak farigcsálni a jól beállitott gyógyszerén (vagy volt olyan is, hogy elfelejtette beszedni), a vége rosszullét lett. Mára elfogadta, ahogyan azt is, hogy soha nem ihat alkoholt. Ez van, ilyen helyzetekben máshogy kell közeliteni a dolgokhoz, és örülni, hogy van ami segit...

Előzmény: Törölt nick (4948)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.18 0 0 4948

Na mi történt itt, besértődött mindenki mindekire?!:))

Nem annyira fontos és sürgős a kérdésünk, felénk úgy vélik orvosok/pszihologusok és hosszú évek óta használók, hogy a szóbanforgó minimális napi 0.5mg rivotrillal/benzóval le lehet élni 2életet is különösebb hátrány nélkül.

Jó egészséget és szép napokat kívánok mindenkinek!

Előzmény: Törölt nick (4945)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 0 0 4946

Egyáltalán képes egy fél rivotril a leggyengébből

ilyet produkálni vagy ez már egy külön más betegség?!

Előzmény: Törölt nick (4945)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.14 0 0 4945

Sziasztok.

15éve szedi testérem a napi 0.5mg rivotrilt (1szem) ami ugye egy 90kg-s embernek nem egy nagy dózis.

Ezt az utóbbi 5évben lecsökkentette a felére ,napi 0.025mg-ra ,szóval egy fél szemre a leggyengébből reggelente.

Az 5 év alatt kisebb stresszes időszakokra visszaemelte párszor 1-2hónapra az eredeti 0,5mg-ra, viszont ez idő alatt volt “jobb időszak,hogy 1hónapig egy morzsát sem szedet be, szóval totál nullára vette, majd stresszesebb időszakokra megint hozzányúlt de mindig csak minimális 0.025mg vagy max 0.5mg-ra.

 

Most ott tart,hogy 0.5mg-al elvan ,kicsivel magasabb 0.075/1mg-mal teljesen jól van.

 

Viszont,és most jön a lényeg:szóval ha most lecsökkenti napi 0.5-rol 0.025-re ,pár nap és nagyon dúrva elvonási tünetei vannak, mint :derealizáció,észlelési és testkép torzulás érzés,émelygés és nagyon erős dekoncentráltság/memória/tanulási/ tájékozódási nehézségek.+erős szorongás.

A derealizáció és az észlelési torzulás nagyon megviseli, és az alapbetegsége miatt sem tudja levenni nullára talán soha de mivel tudjuk, hogy hosszútávon a szedése rontja a memóriát a tájékozódást és a tanulási képességeket is gyengíti ,így gondolta az abszolut minimálisra venné úgy, hogy még épp ”normális” életet élhessen, ne remegve szorongva.

 

alapbetegsége:egy bizonyos testrész remegése, amit töbtíz gyógyszerből csak a rivotril szüntet meg.

 

 

Kérdésünk az lenne,hogy szerintetek hol van elhibázva a dolog a szedés/dózissal kapcsolatosan azonkivűl, hogy függő/rászokott ,azzal tisztában vagyunk?!

 

running wild 42 Creative Commons License 2018.12.10 0 1 4944

Ez az oldal is átment barátok köztbe. Kár érte. Pedig a vitatkozás helyett akár még segíthetnénk is egymáson.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.03 -2 1 4943

Köszönjük Emese.

Előzmény: Ezelvoltam:-) (4941)
gombóc63 Creative Commons License 2018.12.03 -1 1 4942

Éppen azért, mert ez egy olyan fórum, ami nem a leszokásról ( hol látod ezt?)  hanem a gyógyszerről szól mindenki beírhatja a véleményét. Az ilyet is, meg az olyat is. Úgyhogy neked is hátrább az agarakkal! Valamint nem ártana ha tisztáznál magadban fogalmakat mielőtt vagdalkozol. 

Előzmény: Ezelvoltam:-) (4941)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2018.12.03 -1 1 4941

Már rég nem olvasom ezt a fórumot, de most belenéztem....Egyetértek veled abban, hogy ezt a fórumot is leuralták ( jajj, de csúnya kifejezés) egy domináns kisebbség tagjai, akik abban a téveszmében leledzenek, h ők kiválasztottak, mondjuk ez esetben kissé félrevezető, gyógyszercentrikus tanácsaikkal......A való élet és a politika is pl. tele van az ő dominanciájukkal.......De ez már egy másik fórumtéma lehetne. Szóval a véleményvezérek, mivel ez egy leszokós fórum, igazán visszafoghatnák magukat......Jómagam is megszenvedtem a leszokás szinte minden nyűgét, pedig csak minimumadagon voltam ebből a szar "gyszerből", soha nem engedtem meg magamnak a dózisemelés luxusát......Szóval hátrább az agarakkal kedves Caran és társai......Mindenkinek aki leszokóban, kitartást és sok sikert kívánok. Nem olvasom továbbiakban sem ezt a topikot, és nemcsak azért nem, mert már nincs rá szükségem......Üdv

Előzmény: Törölt nick (4940)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.02 0 1 4935

Nem szeretem a verseket, Adyt meg főleg nem.

 

Nem kell rakni a tüzet. Van, hogy hónapokig nem születik itt új hozzászólás, van hogy naponta több is. Teljesen normális.

Előzmény: Étienne77 (4934)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.01 -1 2 4933

(ásít)

Előzmény: Étienne77 (4932)
Csincka Creative Commons License 2018.11.21 0 1 4930

Vényköteles gyógyszerekkel nem csencselünk.

Csincka Creative Commons License 2018.11.19 -3 4 4928

Ha nem fejezed be a moderációval kapcsolatos ámokfutásodat, akkor kiraklak a topikból.

Utolsó figyelmeztetés.

Előzmény: Törölt nick (4927)
gombóc63 Creative Commons License 2018.11.19 0 3 4925

Ez azért nem volt szép....miért kell beépített embernek lennie annak, aki azt mondja, hogy szedd a gyógyszert addig amíg KELL, aztán ahogy elmúlnak a tüneteid hagyd el szépen fokozatosan és időben?! Itt többek azt a hibát követik el, hogy csak a gyógyszertől várják a gyógyulást, ezért egyre többet és többet szednek. Majd arra ébrednek, hogy évek óta szedés után függőség alakult ki. Nagyon röviden összefoglalva. Akik pedig, mondjuk Caran és én, időben el tudtuk hagyni és nem alakult ki semmi elvonási tünetünk, akkor mi már beépített emberek vagyunk? Ugyan:-(

Előzmény: Törölt nick (4919)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.18 0 2 4923

Réka, mégegyszer, hátha sikerül végre megérteni.

 

Te szedsz benzót, én már régóta nem, ne az én orrom alá dörgöld... Nem biztatok senkit semminek a szedésére, ezt ha akarnám se tehetném, nem a sarki boltban kapható szerek ezek, ahol kér valaki 2 dobozzal, mert az indexen azt mondták.

 

Azt mondom, hogy akinek nyűgje van, az menjen orvoshoz, és a gyógyszerrel kapcsolatos kételyeit is vele beszélje meg 1. körben, ne az egymást rémisztgető, többségében szcientológus csoportok "bölcsességeit" tekintse szentirásnak.

 

Leszokásnál pedig érdemes szintén a szakértőkre hallgatni, akik 10%-os csökkentést, és az ezzel is jelentkező elvonási tünetek összeszoritott foggal való átvészelését javasolják. Ettől te még csinálhatod máshogy, de ne sértődj már meg azon, ha valaki a milliók által bevált módszert javasolja. És sajnos az állandó önsajnálat, siránkozás, az örökké ezzel való foglalkozás borzasztóan megneheziti a dolgot. Tetszik vagy sem, de keménynek kell lenni, és akkor sikerül.

 

Hogy miért nem mehet 2 topic, azt teljesen érthetően leirta a moderátor.

 

Hajrá, gyerünk, ha csak egy picit is hallgatsz rám, pár hónap múlva majd megköszönöd, hogy ilyen egyenes voltam, és nem mellébeszélek, hanem arról, amiről ilyenkor kell.

Előzmény: Törölt nick (4919)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.18 0 0 4921

Szia Étienne77!

Köszönöm az üdvözlést!
1 hónapra kaptam a dokimtól egy 100-as 0,25 miliset, úgy, hogy szedjek napi 4x0,25 mg-ot, de ott tartok, hogy
1. összevissza szedem
2. ha be is veszem, akkor is annyit, amennyit szükségesnek érzek, attól függően, hogy miért veszem be
- pl antidepresszánsként is használom (semmilyen antidepi nem használ és használt nekem) ha rossz gondolataim vannak, hogy kicsit kábultabb legyek, ilyenkor bemegy pl. 4-6 db 0,25 milis xanax.
- ha szorongásra kell, akkor elég egyszerre 1-2-3 db 0,25 mili

de a lényeg, hogy igy is összevissza szedem, egyszerre több adagot, tehát nem úgy és arra amire kéne.
és mivel alvásra sem kaptam semmi jót a dokitól, igy alvás előtt is kell néha 1-2 szem

szóval, nemsokára elfogy, és vissza kell mennem iratni, és el leszek hajtva szerintem az orvos által, hogy hamarabb visszamegyek xanaxért mint 1 hónap

kár volt visszaszoknom, ha már fél évre egyszer sikerült letennem.

Előzmény: Étienne77 (4900)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.18 -5 6 4919

Az index beépített emberei - köztük Caran - gondolatrendőrséget alakítottak, és ha valaki ellenvéleményt formál meg, mert nem tetszik a felsőbbrendű gőggel átitatott bíráló, leértékelő,"legális drog védő", és annak szedésére biztató stílusuk, és ezért új topikot szeretne nyitni, hogy új platformot nyisson egy ettől eltérő stílus és véleményközösség számára, akkor azt bezárják! Hajrá demokrácia, hajrá szólásszabadság! Érdekes, hogy éppen ők, a szólásszabadság, véleményszabadság, tolerancia legnagyobb harcosai ilyen intoleránsak!

Csincka Creative Commons License 2018.11.18 -1 6 4917

Kedves reka65,

 

szerintem nem érted a fórumozás lényegét, ha úgy gondolod, az ellenvélemények kiszűrésének az a módja, hogy nyitsz egy ellentopikot.

Ugyanott, 2 centivel odébb.

A témában bármilyen módon érintett felhasználóinknak oda is érvényes a regisztrációjuk, szóval ugyanazokkal fogsz ott is csatát vívni.

Itt, ebben a topikban már megszólaltak 278-an, és eddig jól megfértek egymás mellett.

Ne bomlassz, szépen kérlek!

Írd csak le a saját véleményed, tapasztalataid, lesz aki egyetért, lesz aki vitatkozik, és ez így van jól egy fórumon.

Erről szól az egész.

További jó fórumozást!

Előzmény: Törölt nick (4870)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.18 -1 1 4916

Szerintem a lényeg az, hogy a hisztéria helyett mindenki menjen orvoshoz. A kételyeit ossza meg vele (gyógyszerrel, akármivel kapcsolatban). Ha nem megy, keressen egy másikat.

 

Ez az út, a pszichiátria és gyógyszerek démonizálása nem vezet sehova. Gyógyuláshoz a legkevésbé.

gombóc63 Creative Commons License 2018.11.18 -2 2 4913

Teljesen igazad van, de sajnos nem éppen intelligens, mondhatnám bunkón beszóló emberek oda is betévedhetnek. Egyébként ez a topik nem csak a leszokásról hivatott, kár lenne ha elhalna.

Előzmény: Törölt nick (4911)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!