Nyáron is megtarthatjuk, legalább nem fogunk fázni. Legfeljebb leveszünk a nyakadról minden nyűgöt, gondot. Bevásárolunk, főzünk, csak a helyet biztositsd és legyetek Ti is vendégek most kedves Gáborunk :)
Peupapa unokája vagyok, nem szeretném leírni, hogy milyen okból én írok, és nem Ő, még nem könnyű, annak ellenére sem, hogy már fél éve.
Ami miatt ide fordultam, szeretnénk eladni az autóját, cserére már Ő maga is készült, de nehezen vált volna meg tőle úgy, ahogy mi is, de mindenkinek van autója, azért, hogy álljon az udvarban, pedig kár lenne.
Tehát:
1992-es S2es 405 1.9 SRDT.
Júniusig van rajta műszaki
15"-os alufelnikkel, és emlékeim szerint van hozzá acél is, egy garnitúra biztos, de lehet kettő is. Tetőcsomagtartó és sok más tartalék alkatrész is van hozzá.
Képeket csatolom, azon látszik a lényeg, felszereltséget szerintem felesleges írnom, az SRDT nagyjából behatárolja ezt.
Csak egyben szeretnénk eladni, bontás kizárt! Egyéb információt telefonon tudok adni.
egyébként én simán megtartottam volna az enyémet, csak vmi tartóvilla rohadás miatt már nem akarták levizsgáztatni...a javítás költsége meg már a küszöbcserénél 60.000-nél indult...
188 000 van benne, a váltó jó, a difiműben volt fogaskerékcsere...tapadós téligumival kissé zúg...nem kopott be...?
De viszont:
le fogom adni a jövő héten egy budapesti 17.kerületi bontóba (bonci autóbontó), mert ingyen átveszik és intézik a kivonást, de csak egyben veszik át...
a tulaj azt mondja, hogy 20-25 eft-ért adja majd a váltót...
nekem így egyszerűbb lesz, ráadásul sürget az idő a bonus-malus átiratás miatt...
Szia. Nem tudom mi az a brájzli. Ha szemben állsz az autóval és behajolsz a motortérb, a kuplung kar alatti részen. Ha merōlegest âllítas a hűtõ sîkjára ahol találkozik a váltó hàzzal kb. Azon környékén. Nem biztos, hogy làtni fogod. Meg kell csiszolni ahogy a mellékelt képen is. De egyszerūbb ha megadod az alváz szám utolsó 8 karakterét.