K. Rudolfról még annyit, hogy semmi hangja a szerencsétlennek, ráadásul még énekelni se tud.
Ami nem megy, minek erőltetni? De ez sok magyar előadóra igaz.
Bár nem stílusom a zenéjük, de azért hallgatható a KOZMIX. A MIRIGY szerintem azért egész elviselhető..van benne valami hiteles, igaz L'art Pour l'art kettőnek született...ám néha tényleg jó dalolászni őket!
Talán a Jimy volt...lucifer nyugosztalja! Különben nem neveztek volna róla el a gyönyörű Miskolctapolcán egy puccos szállodát!:-))
De a pop szakmában van egy-két "boritékos" énekes és énekesnő:-) Speciel a Shy Guys és a BSB nagyon ott vannak a citrom díj topon!
Nem pont témába vágó, de ha már szidtuk/szidjuk a Dáridót meg Lajcsit, akkor most igazán van miért. Szerintem ezentúl az „On-line Kiskegyed” lehetne a Dáridó alcíme. Valamiért Lajcsi és kollégái úgy gondolták, érdekelni fog bennünket, hogy a f@sz Picasso Branchből ismét kiválik egy nyálas takony, de jön helyette másik. Meg hogy a nyomott fejű Komonyi Zsuzsi kvel kefél... Ki a francot érdekel???
Négy napos távollétem alatt új listavezető akadt nálam: Krisz Rudolf. Eddig nem láttam a csávókát... de az a nyálfej az mindent alulmúlt. Már nevének tudata nálkül hallottam a Nothing's Gonna Change My Love For You elmagyarított, és eltuctucosított verzióját, és nem győztem szörnyülködni. Aztán hiertelen ráakadtam a baZ+ -en erre a nyálas buzira, aki úgy szórakozik a gitárral, mint egy négyéves gyerek, de hogy köze nincs hozzá, az sicher! HÁNYÁS!!!
Mester és t: Mester Tamás rettenete, e pofa a Step-ben is volt, amit mindig kevertem az első emelettel akkoriban. Ki nem állhattam, mert akkoriban még jobban utáltam a krisnahívőket...
A Mirigy a "csóró a téren"-nel nem a pain-t (itt nem érvényes az, hogy No Pain, No Gain!), hanem a fákátávonattot parókázta ki. Pain-ra a sexmajomki nevezetű számmal repültek rá. Amúgy meg inkább Cipő morgott miattuk, hiszen sokáig nem engedte a számait átírni, aztán meg mikor végre nagy kegyesen, és kijött a Szállj el kismadár átirata, akkor megint elkezdett hőbörögni...
Bizőbojz: Ezzel a B... Bojzzal viszont végre őszintére veszik a figurát...
Mester és tanítványai: Mester Ákos fiának unalom-zenekara, mert jószar volt annyi bizonyos.
Szerintem A.D.Stúdió annyira nem gáz, átlagos ragacs. Viszont mióta az Irigy Mirigy minden héten fellép a Dáridóban, illetve az ominózus album óta rendkívül utálom őket. Sajna nagyon lementek már kommerszbe és unalmasba.
Egyébként jó hír mindenkinek: feloszlott a Kiwi formáció, miután Petra az énekes előbb dobtam Dömét a managert, aztán gondolom végzett a srácokkal is :)
na mondjuk az új albuma óta nálam az irigy mirigy is elmehet a halálba...megvettük valakinek, erre az a oldalon van 4 új szám aztán szevasz, a b oldal mind régiekből van mixelve...
Ha jól sejtem, a "Csóró a téren" c. Hónaljmirigy-videó kavarta fel az indulatokat, amelyben az ál-pikey-k elgázolnak egy Pain-utánzatot. Ez menedzsere szerint nagyon mélyen érintette szegény művészünk oly' érzékeny lelkivilágát. (Az Izé című Z+ műsorban is szerepelt témaként a dolog, a menedzser vitte a prímet, hiába no, Painünk aligha nyert anno Kazinczy-díjat. Mondjuk azt túlzásnak éreztem, hogy összesen ha két épkézláb mondatot sikerült kihúzni belőle.)
Ha ennyire gerjedtek erre a 4 csúcs-szupi fiúkára (akik saját bevallásuk szerint nagyon tudnak, és máris el vannak ájulva maguktól) akkor ma este megnézhetitek őket az AmstelJam-ben, az Rtl Klubon.
A beharangozó reklámban még arra is képtelenek voltak, hogy egyszerre (mind a 4en!!!) kimondják azt, hogy 4YOU!
Ha jól tudom 4U managere Tibi az isten; aki mint tudjuk a szuper Sex vajon mi? kisgyereket is hogy befuttatta.
A fijuknak tuti van jövöjük.:-)))
amugy sajnos még csak egy interjut láttam velük (kb. 3 másodpecrben, mert 1)Bravo TV-t csak átmenteben nézek -lsd. csatorák közötti szörfözés-; 2)amit elcsiptem az is sokk volt)
További adalék mielött még "a nekik egyéniségük van" kijelentést megelözve. A tavalyi Pain botrány után volt benn a Tibor fenn emlitett együttes egyik tagjával, aki az 1 órás izé alatt -nem hazudok- egyszer nem szolalt meg.
Te ez a reggeli fiúcsapat nem a 4You volt?
Tök jól szórakozom azon amikor valami taplóagyú menedzser (megveszlek kilóra g*ci...) amelyik divatáruk eladásából tengeti életét kitalálja a reklámozás újfajta módját - a zenekart :)
Ott van a Bizö Boys. Amikor a szerződés lejárt hirtelen a Bizö visszalépett a fiúk meg B Boys néven folytatják (ez a név elég gáz így :)).
Most meg itt a 4You. Azért az kemény pufidzsekiben nyomulni a Keleti p.u-n :)))
De a termékeladásokért mindent
Véletlenül láttam egy fifty-fifty számot. Ezek meg kik? A "Nagy nulla" név jobban illene rájuk. Ez már-már olyan gyenge, mint mákostekercsben az önindukció.
Más. Az RTL Klub reggeli műsorai rendre meghívják ezeket a műanyag zseniket, hogy gondoskodjanak a hangulatról. Hát meg is teszik! De kinek kell ez?
Most is volt márc. 12-én egy dögös négyes fiúcsapat, akik nyávogtak egy kicsit, majd leléptek. Remélem, hogy örökre.