https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163865904&t=9005529
Táblaíróság Creative Commons License 1 napja törlés -8 0 604171
1. A feltételezésen alapuló vajOn típusú hozzászólás innentől:hsz törlés, 1, nap, 1 hét stb
2. Az önbíráskodásra felhívás most még csak törlés, a következőnél topiktiltás.
3.Moderációval kizárólag az illetékes topikban lehet foglalkozni
4.. Ez nem vitaindító volt.
Köszönöm
na, most már legalább tudod, hogy tévedtél, semmi gáz.
viszont nagyon jelentős különbség van az 56 előtti és mondjuk, az 58 után időszak között. és ezt fontos tudni, ha véleményt akarsz alkotni arról a korról
Ez annyira jellemző rád, hogy nem válaszolsz a kérdéseimre, mindig kerülsz és hárítasz. Mit olvastál eddig ettől a szar Wass Alberttől, hogy így minősíted? Kérlek válaszolj.
semmi baj.... mindenki egy-két könyvvel kezdte, az sem baj, ha könyvtárból szeded össze őket. ha érdekel az erdélyi irodalom, Wassnál értékesebb és nem kevésbé szórakoztató könyvet írt Tamási Áron, Nyírő, Benedek Elek
Felsoroljam életemben eddig elolvasott könyveim? Várjál megfordulok........................................................., ha akarod szívesen összeírom, 8sorban van.Na jó, olyan is van közte amit nem olvastam még vagy nem érdekel, mégis megvettem.
...egyébként így is benne vagy a történelemben, vastagon. te döntöd el, milyen szerepben. de, hogy szerepet választhass, és ne csak sodródj, ismerni kell széles körben a körülményeket.
Szomorú kimondani, de ha 80-90 éve születek én is történelem lennék a nürnbergi per kapcsán....:)
Hát, tényleg elég szomorú kimondani. Főleg, hogy nem is lehet érteni. Nagyon szépen kérlek, tényleg, fejtsd már ki ezt nekem! (Alany, állítmány, meg ilyesmi..)
az is a század közepe, és közvetlen következménye volt a nürnbergi pernek.
nem azt mondom, hogy ásd bele magad annak a kornak az irodalmába, de a pontosabb kép megér egy-két könyv elolvasását. Fontos persze a személyes tapasztalat, de az sokszor túl közelről (és nem távlatában) nézi az eseményeket.
Ezt senki nem mondta. De valakire csak felnéztek abból bekopiztamwordbe-világból, ha jól veszem ki a szavaidból? Még rendesen magyarul sem tudtok írni, csak ilyen plázacica-mobiloscsávó szlenget nyomjátok vulgárprosztó stílusban.
PS -- ha tudod, mi ez -- a csávó szerinted milyen szó?
Bocsi, de szerintem sem egy emberről, sem egy irodalmi műről (?) kialakított véleményem nem írja felül a nemzeti identitásomat.
Mit mondjak, - a labancok is magyarok voltak meg a kurucok is, a vörösök és a fehérek is, a nyilasok és a bolsevikok is - legfeljebb a nemzetiségek tekintetében lehetett eltérés, - de hát ebben az országban ki magyar egyébként?
Miért nem jegyzik? Hm.., nagyon jó kérdés!!! Mondjuk pl. amiatt amit anno Napóleon is mondott: vedd el a magyarok múltját és térdre kényszírtheted őket. Fejtegessem tovább is?
Világösszeesküvés? Ó nem, csak Európa. Trianonban tettek róla.
Légyszíves világosíts fel róla miért lett öngyilkos, hátha megtudok vmi új részletet ezzel kapcsolatban.
Nem gyaláztam csak a véleményemet írtam le, amit továbbra is fenntartok.