Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Lila cimbora!
Az átigazolásuk oka szerintem más lehet, mert nálunk is eredmény arányos fizetés dívik, olyannyira, hogy szezon közben csak a járandóságuk 30% -át kapják meg, a többit az utolsó meccs után!
Azt se igen hiszem, hogy nálunk többet keresnének!
Tegnap volt szerencsém végig hallgatni MZ és Dr M Gy 40 perces fejtágítóját, melyben fokozottan felhívták a játékosok figyelmét a várható provokációkra!
Az én csapatom inkább Gyuri bácsi csapata, nálam Simek kezdene...
A kis Dárdairól annyit tudok, hogy valóban Németországba ment, hátha sikerül elsózni valahová. Nem vesztünk vele semmit sem. Zabos és Simek is fitalabbak és a tehetségüket össze sem lehet hasonlítani. Nem akarom én bántani a Balázst, de nem Vasas szintü focista.........egyelőre.
Conti!
A tegnapi nap folyamán emailben elküldött mezigénylés ugye még 'ül' ?! :)
Holnap... Hát azér' van bennem némi drukk - de holnap más is lesz bennem...:-)
Zele tegnap felholmályosított, hogy nem volt egyértelmű az, ahogy az általam javasolt találkozási helyet meghatároztam, tehát:
Angyalföld söröző, a József A színházzal úgy átellenben, hogy nem a Róbert K. krt másik oldalán, hanem a buszpályaudvar oldalában, lefelé a Dózsa GY út (belváros) felé és olyan 3 órakor, aki akar az oda fog találni...:-)
Municipial mezben, vagy a tavalyiakban legyünk - én a tavalyira szavazok, a Municipialt meg avathatjuk a Vidi ellen, de persze mindenki maga dönti el, hogy miben szerepel.
Szeretném felhívni a figyelmeteket az Nemzeti Sport Futball Adatbankjára, ahol már az új szerelésben feszítenek kedvenceink és nagyon jól beazonosíthatók számok alapján a játékosok is. Remélem, Conti jóvoltából mi is hozzájutunk.
Ha "jogerős " lesz Pető és Tóth N. ára, akkor megint jó üzletet csináltunk.Szerintem le a kalappal MZ előtt, sorozatban csinál nagy üzletet. Olcsón veszi a játékosokat, akik aztán a többszörösüket érik. Már ha eladnánk őket....
Először is mindenkitől elnézést, akinek nem jeleztem vissza a mez miatt, de minden rendelést vettem. Akiét nem, legfeljebb nem lesz neki:)))))
Én is szeretném köszönteni szeretett Boniek-ünket szülinapján! Most már tényleg csak a csapaton a sor, hogy még boldogabbá tegye az ünnepet számodra! Az enyémen nyertünk Siófokon! Zbigit főleg azért kedvelem, mert játszott a Romában is.
Béka!
Remélem a két szeretett csapatom nem fog találkozni a kupában, de ha kell, akkor az a döntő legyen! És nyerjen a jobb! Vagyis a VASAS!
Örülök, hogy Pető és Tóth játszhat szombaton. Bár ebben biztos voltam.
Most már tényleg (majdnem) teljesen biztos minden. Csak azt nem értem, hogy hogy van az a nyolc napos határidő, amikor már holnapután verjük butára a lilákat...
addig hozomra játszhatnak, vagy mi lesz? Már megint ez az iszonyatos, hatalmas profizmus és üzleti alapú tökéletes szigor, stb....
Labdarúgás - Elvileg mindenki játszhat az NB I nyitányán
Tóth Norbertért 14 514 360, Pető Tamásért 12 053 100 forint (plusz áfát) kell fizetnie nyolc napon belül a Vasasnak az Újpest részére - döntött a Hivatásos Labdarúgó Alszövetség igazolási és átigazolási bizottsága csütörtöki ülésén.
Még nem biztos, hogy ennyi lesz a számla végösszege, hiszen - közölte az MTI-vel Jakab Sándor, a bizottság elnöke - egyelőre csupán részhatározatot hoztak. Erre azért volt szükség, hogy a két labdarúgó szombaton pályára léphessen az NB I nyitófordulójában, amikor éppen a Vasas a vendég az Újpest otthonában.
A bizottság a két játékos részére számlák alapján kifizetett összegek ismeretében hozott határozatot, a további juttatásokról újabb szakértői vélemények alapján dönt a könyvvizsgálói vélemény figyelembe vételével, további tárgyalás nélkül.
Az Újpest eredetileg 88 millió forintot követelt a Vasastól a két labdarúgóért, arra hivatkozva, hogy Tóth és Pető az elmúlt bajnoki szezonban összesen 44 millió forintot keresett Újpesten. (Mivel a szabályok értelmében jövedelmüket kettővel kell megszorozni, így "jött ki" a 88 milliós követelés.)
- Már jelentősen engedtünk volna az árból - mondta a távirati irodának Köteles György, az Újpest FC Kft. tulajdonosi csoportjának vezetője -, de a Vasas ebbe sem ment bele, ezért kellett az átigazolási bizottsághoz fordulnunk.
Jakab Sándor bejelentette: Ferenczi István, aki a Győri ETO-ból az MTK Hungáriához szeretne igazolni, szintén pályára léphet vasárnap új csapatában a Debrecen ellen, amennyiben a fővárosiak a később megállapításra kerülő átigazolási díjból legalább 10 millió forintot átutalnak a győriek számlájára.
Dan!
Bár a középpálya elég ígéretes most a rendelkezésre állók alapján, érdekelne, hogy mi van Dárdai Balázszsal? Télen a próbajátéka után arról volt szó, hogy erősödik még a másodosztályban, aztán jön nyáron. Most azt olvastam, hogy kiment a bátyja után Németországba.
Én nem veszekszem veletek de komolyan. Nem akartam nyitni egy topicot ennek a témának mert már ugyis szó volt itt az ügyről.
Nem tudom látáttok-e azt a transzparenst ami a Júdás lajost fogadta az UTE-fradin. Valami hasonlóra számithatnak ők ketten szintén. Lehet, hogy megprobáltak felkészülni a fogadtatásra de szvsz nagyot fognak döbbeni. Azért én a Pető Tomit sajnálom őt szépen "megvezették" többen is.
Noha Muszbek Mihály a Hivatásos Labdarúgó-alszövetség gazdasági-igazgatója csak holnap reggelre ígért tájékoztatást Pető Tamás és Tóth Norbert ügyében, a nem sokkal ezelőtt véget ért tárgyaláson kiderült, hogy a két exújpesti labdarúgó, a Vasas mezében pályára léphet az NB I első fordulójában - éppen egykori sikerei színhelyén, a Megyeri úton.
S hogy miért volt bizonytalan a két labdarúgó szereplése? Mert a két klub nem tudott megegyezni a vételárban, pontosabban a Vasas csak a Petőért (képünkön)hivatalosan járó 12, míg Tóthért 14 millió forintot hajlandó fizetni, ezzel szemben az Újpest igénye a két futballista esetében elérte az 50 milliós összeget, mivel a lilák szerint ennyi járna nekik. Vagyis, cirka 25-25 milliót kapott kézhez tavaly a két játékos, csak éppen a számlák mást mutatnak, legalábbis az ítélet szerint.
A HLASZ tárgyalásán ugyanis első körben a Vasas nyert, hiszen csak a számlákkal igazolt 12, illetve 14 millió forintot kell átutalnia 8 napon belül. Ezek után Pető, valamint Tóth is megkapta a játékengedélyt, vagyis Mezey György számíthat rájuk az Újpest elleni rangadón, s mindketten a kezdőcsapatban kapnak helyet a megyeri derbin. Azért még nem fejeződött be teljesen az ügy, hiszen az Újpest által vitatott további összegekről újabb szakértők bevonásával vizsgálódnak, s csak ezt követően döntenek véglegesen.
Mindenesetre a piros-kék vezetőknek mihamarabb be kell „csengetniük" a két futballistáért járó, összesen 26 millió forintot, az indulatokat meg Tóth és Pető angyalföldi szerződése eleve felkorbácsolta a Megyeri úton, viszont ha megint balhé lesz a „viola" sporttelepen, az újabb büntetés nagyon sokba kerülhet. A korábbi rendbontások okán ugyanis sokáig nem rendezhettek bajnoki mérkőzést a Megyeri úti stadionban, ekkor a BVSC pályán vendégeskedett az Újpest, s az anyagi vonzaton kívül különösen fájó lenne, ha a gyönyörûen felújított arénát ismét be kellene zárni. Ez talán nagyobb érvágás lenne, mint Pető és Tóth távozása. "
Egyébként reggel Gyárfással mz és Muszbek volt . utóbbi szerint a vita lényegében az aláíráspénzen volt. "Zsoldosék" kb 6-7 milláért játszottak de NAGYSÁGRENDILEG nagyobb-képzelhetitek- szerződéskötési pénzt vettek fel . A döntés azon múlt ez milyen formában vették fel , tehát beszámítható-e a szorzandó összegbe. Ebben azért a liláknak is igaza van . az hogy előtte vagy utána , vagy közben veszed fel , nem okozhatna különbséget.
Felkészültek rá, hogy a szurkolók nem fogják kímélni őket. Szerencséjük van, mindjárt az idény elején túlesnek rajta.
Egyébként nem értem miért velünk veszekszel, az itt üldögélők legalább annyira nem tehetnek az egészről, mint Te. Persze, ha így jobban érzed magad:-))))))
Bízunk benne, hogy ezek a zsoldosok megdolgoznak a zsoldjukért, megmutatják, hogy érdemes volt ennyit (annyit, mittudom én mennyit) fizetni értük. Hagyni kéne már őket, nem gondolod?
Szombaton 90 percig azt kiabálsz rájuk, ami csak jólesik.
"Az Újpest dolgait újjabb vizsgálat alá rendelték. "
Ugyan milyen dolgait ?
Egyébként tök mindegy a határozat tartalama. A lényeg az, hogy a két "üveglábú zsoldos" tavaly degeszre kereste magát nulla teljesítmény után. Ja ! Nem tetszett nekik a teljesitmény arányos bérezés ezért távoztak Újpestről.
Azért kiváncsi leszek, hogy mit kapnak szóban majd tölünk. Bár elég az is, hogy irásban üzenünk majd.
Megnyertük az első kört! tehát jáccchat Tóth N és Pető is. A pénzt 8 napon belül kell fizetni.
Az Újpest még nem tudni, hogy fellebbez-e.
Az Újpest dolgait újjabb vizsgálat alá rendelték.
Üdv
Egressy leigazolása nem téma, elveszítette aktualitását. 25 milkót nem ér meg, de 10 alatt talán érdemes lenne elgondolkodni rajta. De erre sincs sansz!
Viszont csatár dolgon el kell gondolkodni, mert jövőre....
Üdv
Még két nap és élesben izgulhatunk a csapatért. Mindazt amit szakértőink fejtegetnek reméljük a mi sikerünket hozza meg. Bár többször írtatok már a 10.-ei kupameccsről, mégis felhívom a figyelmeteket a mai Szines Sport 8. oldalán az oldalvonalban megjelent felhívásra (közlemény?).
"A Vasas szurkolói mikrobuszos utat szerveznek az augusztus 10.-i, lettországi FK Ventspils-Vasas UEFA-kupa-mérközésre. Az útiköltség 25 ezer forint, plusz a belépőjegy ára (10 dollár). Az igények szerint két éjszakára szállást is lehet foglalni, ennek költsége 80 dollár. Indulás augusztus 8-án este, érkezés várhatóan augusztus 12-én vagy 13-án. Az érdeklődők Breyer Zoltánnál (telefonszám: 06-30-984-6627) jelentkezhetnek. Akik egyénileg utaznának Ventspilsbe, azok is jelentkezzenek, mert a jegyrendelés közösen történik."
Véleményem szerint tipikus oldal lezárására nincs is szükség. Tóth N és Komódinak is lesz embere, és alkalom adtán Petőnek is. Ez már azt jelenti, hogy ha 5 emberrel is támad az ellenfél, akkor is jut mindenkire védő.
A lestaktikához annyit, hogy ennek van a területvédekezésben a legkevesebb kockázata. Juci úgyis arra mozog, amerre Totya vagy Zováth felveszi az embert. Így közel lesz ez a 3 ember egymáshoz és terület optimális eseteben csak mögöttük lesz. Az meg már les. Persze mindezeknek alapfeltétele, hogy nem hozhatja szabadon futó középpályás védelmünkre a labdát, mert akkor valakinek ki kell váltani és az már bukta!
Ezért úúúúúúúútáltam centerhalfot játszani!
Itt vagyok megjöttem a "nyaralásomból" egy nagyon szép epe problémával úgyhogy a jövő héten sem leszek egy pár napig mert a kórházban fekszek majd!
Végig olvasva az elmúlt hét írásait hát nem semmi ami itt történt! Először is egy jó hír, hogy Daniels vissza tért! Üdv!
Viszont az idegesítő, hogy a Tóth, Pető ügy még mindíg nem zárult le! Így kell segíteni egy UEFA kupában induló csapatot! "Szép" volt HLASZ! Az is elkeserítő, hogy a méltán "népszerü" GY.A. megint nem akar semmit tenni értünk szurkolókért!
BéKa!
Szombaton van valami találkozó lebeszélve a meccs elött?
Conti!
Én már nagyon régen jeleztem neked szóban a mez igényemet 44-es számmal és Némó felirattal! Akkor azt mondtad, hogy minden rendben van! Utánna ezt mélben megerősítettem de semmi megerősítést nem kaptam!Remélem minden rendben van a mezemmel!
Szocdem-Boniek!
Jön a virtuális énekem: BÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG, BÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG, BÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Azér' a vonalvédekezés nem baj, ha nem olyan, mint a gólyaf.o.s a levegőben, mivel lesre állításnál ált. nem hülyeség, ha nem lógnak be 3-4 m-re az éppen embert fogó népek - de egyébként igazad van.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy nálad akkor kik zárják a széleket; tehát ki játszik Móni és Sonka helyén.
Zele!
A meccs-feeling lassan nálam is meg van - tegnap pl. mindenféle szurkolói nótákat énekelgettem itt a munkahelyemen...
Mindenki VASAS éé; mindenki VASAS éó; mindenki VASAS ÉÉ, ÁLE VASAS ÉÓÉ! ÉS MINDENKI EGYÜTT:
Az MTK távozni kívánó labdarúgói közül a legbalszerencsésebb minden bizonnyal EGRESSY GÁBOR, aki a rengeteg külföldi ajánlat ellenére, úgy tűnik, mégis itthon folytatja - legalábbis egy ideig - a pályafutását. A bal oldali támadó nem tudott megegyezni az olasz másodosztályú Veneziával, s így idén nyáron már biztosan nem lesz a velenceiek játékosa. Egressy azt is eldöntötte, hogy nem ír alá a dél-koreai Hyundaihoz, és mivel a horvát Hajduk Split ajánlata is elúszott, a következő átigazolási időszakig Magyarországon futballozik. Érdeklődökben nincs is hiány, a válogatott támadónak az elkövetkezendő két napban a Matáv Sopron, a Kispest, a Vasas, a VIDEOTON és a Zalaegerszeg AJÁNLATA között kell majd választania
Nem is a vonalvédekezésen, hanem a terület védekezésen van a hangsúly. Ha a területre támadó érkezik, akkor a Totya vagy a Zováth fogja átvenni. A vonal-védekezésről még annyit, hogy az annyira egyenes vonal, mint amilyet az ökör vágtában vizel...
Az edzések mindig kötött időpontban vannak, a délutániak éppen félnégykor, de lassan áttérnek a 3 órás kezdésre.
És akkor ki lenne a másik vonalvédő a Juci mellett? Szerintetek hogy nézne ki akkor a védelmünk - hozzátéve a mélységi tagozódást és némi szerepkör magyarázatot plíz.
Mer' ez a két emberfogós játék nagyon könnyen elmegy egy hagyományos söprögetős játékba, aminél viszont Juci sokkal jobb - ráadásul nem látom azt a baloldali védőt, aki ebben részt vehetne... Nekem jobban tetszik a négy vonalvédős megoldás.
Elvégre akkor vhogy így nézhetne ki a csapat:
Kavics:-) (v. Hajdú) - Juhár (mint utolsó védő, akinek nincsen embere) - Zováth,Totya (mint emberfogók, de ebből adódóan nem igazán tudnak, mint utolsó védő tevékenykedni, legalábbis, ha erre kényszerülnek - tehát Juciról megkontráznak, mint a Fradi 3-3-on - akkor gáz van) - Simek(mint jobb oldalt lezáró feladattal játszó középpályás v. Mónos), Pető(jobbközépen előszűrő v. támadóbb játékban Kómódi), TóthN.(középpályáról szervező), Sonka (balszélt záró középpályás??? v. Aranyos??? v. Maxi v.???) - Szili(előkészítő) - Kabát, Sowu(eldöntik a gólkirályi címet v. Tiber).
Aztán van még Polonkai, Bekő(?), Herczeg meg a fiatalok (Zabos stb.).
Sz'al én a bal oldalunkat játékban gázosabbnak érzem, mint a jobbot; de hát ettől még nem biztos, hogy jól gondolom. Egyébként meg mit számít, ha nyerünk a hétvégén.
Egyébként állandó időpontja van az edzésnek? - jövő héten lehet, hogy lesz egy két szabadnapom.
A meccs előtti javasolt időpontról jelezhetnétek valamit.