Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Én sem láttam végig. MZ-től kérdezték, hogy igaz-e, hogy a Fradi Baráti kör tagja. Persze nem, 20 éve nincs kapcsolata a Fradival. Valaki fikázta Mezey-t, hogy ugyan milyen eredményeket ért el az utóbbi időben s halálra kereste magát az edzőképzésen.Felsorolták neki, és közölte, hogy 150ezer bruttót kapott érte havonta. Valaki el akart zavarni mindenkit, aki az utóbbi 10-20-30 évben szerepet vállalt a magyar fociban, mire Dr M. közölte, hogy elő lehet állni és mindenki vállalhat funkciót, pofázni könnyű. Kapott az új HLASZ vezetés is, hogy nem értenek a focihoz és mégis dirigálnak.Nem voltak valami acélos kérdések.
Örülök, hogy néhány régi törzsvendég benyitott a kocsmába.
Az általad kért három mez rendelést vettem. Én is nagyon várom, hogy megkapjam. Valamire kell még válaszolnom?
Szombaton a szokott helyen lesz a vendégszektor, vagy azt már lebontották?
A végén mehetünk Újpestre vendégnek UEFA meccsre. Úgy látszik, nálunk soha nem lesz az előírásoknak megfelelő stadion.
Ma kint voltam az edzés második felén. Komódi csodálatos szabadrúgásgólt lőtt! És kellemes meglepetésként Totya /András/ is feliratkozott a gólszerzők közé, nem is akármilyen találattal!
A hosszú alsó sarkot lótte ki a jobbösszekötő helyéről 20 méterről. Kapufás gól volt. Kérdeztem tőle edzés végén, lőtt-e már ilyen gólt? Csak edzésen sikerült neki, de jó lenne, ha az ő távoli bombájával nyernénk szombaton! Vagy akárkiével! A 11-est viszont ne Kavics lője! Meccs végén mindenki rúgott egyet, ő kihagyta, és Zováth Jani is. A többiek elég szépen berugdosták.
Arany sérült volt szombaton. Bekővel nem tudom mi van, a keretben mindenképp helye van szerintem, sok poszton bevethető, és egy jó átlagot mindig hozó játékosnak tartom.
Aki látta írja már meg valójában miért loholt el imádott szövetségi kapitányunk a meccs vége előtt? Mintúgy 55 hozzászólással ezelőtt jeleztem a Vasárnapi Szines célzott erre az eseményre: "A mérkőzés szünetében BB távozott. A mesteredzőt valószínűleg nem a még jobban zuhogó eső riasztotta el, hanem egy kellemetlen közjáték. Bicskei békésen álldogált a lelátón, amikor néhány Vasas szurkoló kezdetben szintén barátságosan próbálta megtudakolni tőle, miért nincs Angyalföldi játékos a válogatott keretben? A beszélgetésnek nem volt se eleje, se vége, így Bicskei inkább a távozás mellett döntött." A Rudibá a VIP-ből nem tudott semmit az esetről.
Nagyon szépen termeltetek az elmúlt másfél napon. Teljesen egyetértek azokkal, akik szóvá teszik a székház és környékének igénytelen állapotát. Úgy tudom, már hétközben várható volt, hogy nagyobb létszámban érkeznek szurkolók a meccsre. Mégis találhattunk zárt kapukat, a WC lakatok sem nyiltak meg, a szünetig legalábbis. A kőépületben sem dicsekvésre méltók a mellékhelyiségek körülményei. A Santafé sem mindig néz ki úgy, mintha gondos gazdája lenne. Erre tudom azt lehet mondani, hogy a tulajdonos...., a fölújítás ezután jön.... Mégis jobb érzéssel lennénk otthon, ha ránk a szurkolókra is gondolnának. Nem hiszem, hogy egy kis vakolás, meszelés olyan horribilis összeg lenne. Hiba lenne a vezetés részéről ha a saját szurkolóikról megfeledkeznének.
Szia ÁDI!!!
Kösz, hogy a B.B. témára reagálsz! Sajnos nem talált, mert a telek szomszédom szerint valami cikizés csípett rajta a stadionba!!!Ezt nem állhatta és hagyta ott a meccset!! Megint nem lesz válogatottunk!!! Majd a DRAGONER!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!
Éljen a Balatonalmádi Kéttannyelvű Gimnázium!
Itt találtam Internet csatlakozást,végre végig tudtam olvasni az elmúlt két hét kocsmázását.
B. B. nem a Zele-féle attrocitásra gondolt?
Mit szólnátok szombaton három órához és az Angyalföld sörözőhöz az Árpád hídnál (József A. színházzal átlósan szemben a felüljáró másik oldalán)???
Az ankéton újra meggyőződtem, hogy mielőbb be kellene jegyeztetni a VDK-BK-t, de amíg fél 7-kor még itt ..... szerepelek, addig nem sokat tehetek az ügyért.
Holnap azér' remélem sikerül feladnom BM bejegyzési kérelmét, meg a további jelenléti aláírásokat.
Először is bocsánatot kérek mindenkitől, mert nagyon offtopic amit akarok, de talán közérdekű.
Szavazzatok Knézy Jenő ELLEN vagy MELLETTE a TS főszerkesztőjének szeme előtt.
Aki úgy érzi, hogy nincs szükségünk Jenőre, az MOST szólhat :
http://www.mtv.hu/velemeny/forum.php3?ID=295
A szombati meccsrol meg csak annyit, hogy en nem emelnek ki senkit, szerintem mindenki kitett magaert. Es az egyik felido jobb volt, mint a masik. Es nem 500 nezo volt(Szines?), inkabb 2000 (NS?).
Majkell vagy mas, aki latta az ATV musorat, esetleg leirhatna, hogy milyen hozzaszolasok voltak a musorban(pl. doki mit mondott), mert en csak a legveget kaptam el. Kosz!
Conti
Kosz a mezszamokat, ezt is meg kellett volna kerdeznem pl. az anketon, mert akkor meg nem tudtam azt, amit te mar elotte leirtal itt.
HELGERT es ZABOS asszem tavaly is ugyanilyen mezszamot kaptak, csak nem volt nagyon alkalmunk megcsodalni. Ha jol tudom, HELGERT most kolcsonben szerepel majd a BVSC-ben, de remelem, a bajnoki cim elott mar visszajon, es belebujik a 27-esbe.
Egy jatekosnak viszont meg mindig nem tudom a mezszamat. MAKSZIMOVSZKI?
Ja, es mi a VENTSPILS hivatalos honalpjanak cime?
Annak orultem volna, ha az anketra elohznak beutatni egy peldanyt az uj mezekbol(o+i), hogy megnezhessem.
Es ha mar a berlet nem ervenyes az UEFA-meccsekre (viszont az olcsobb nem 8, hanem csak 5000!), lehetseges, hogy esetleg a berletesek a klubban olcsobb kategoriaju jegyet kapjanak majd? Nem lenne rossz...
Mcsaba otlete a "kulonedzokrol" tetszik. A mostani hatterstab pedig tenyleg eros, pl. BOZSIK szerintem nagyon tehetseges edzo.
Meszaros Csabat pedig azert meglatogatnam a klub helyeben, ha mar az ujsagbol is megtudhattak, hogy korhazban van. Lehet, hogy nem voltak vele jo viszonyban, es szinte soha nem jott el a Fay utcaban. Nem is varnek kulonleges gesztust a klub reszerol (korhazi kezeles pluszkoltsegeinek fedezese, ilyesmi), csak talan annyit, hogy egyszer bemennek hozza megkerdezni, hogy hogy van. Mert azert valamit letett a focipalyara a VASAS szineiben.
Szunetben
7 KOMODI - 9 TIBER,
a 2. felidoben
2 MONOS es 6 SOWUNMI - 8 SIMEK es 17 PAL(asszem 1-1-nel meg)
10 SZILI - 13 POLONKAI
3 LASZLO - 14 HERCZEG(uccso 2 csere talan mar 3-1-nel?).
2 csere jatek nelkul maradt-> KOVESFALVI es ZABOS.
Nem volt jelen
NAGY GY., ARANYOS, MAKSZIMOVSZKI, ZOVATH, BEKO, HELGERT es NYERGES.
Utobbi 2 kolcsonben jatszik mostantol valamennyi ideig, ha minden igaz, a BVSC-ben. ZOVATH ezek szerint meg serult (remeljuk, mar nem sokaig), MAKSZIMOVSZKI pedig ugye akkor otthon volt. Nagy GYULA a 3. szamu kapus, igy az o tavollete is ertheto. ARANYOS es BEKO hianyzasa azonban - szamomra - rejtely, remelem BEKO nem megy se a Matavba, se a Videotonba, bar sajnos ugy nez ki, ot is el szeretnek adni/ el szeretne menni. (?)
Tobb emberben felmerult, hogy a szombati volt az uj mez, dehat en buszken mondhatom, hogy rogton tudtam, hogy ez egy regi "edzomez" : ).
Szép őszi idényt Mindenkinek!!
Nagyon megérte a hideg balatoni nyarat megszakítani a d.ferr meccs miatt. Különösen jó volt, hogy "szakkommentátorom" a Kavics édesapja volt. Ezért nem sajnálom , hogy a találkozó kimaradt, hiszen a " Kavics apuka " többet mesélt. Természetesen csupa pozitívumot, és érdekességet a felkészülésről. A meccs is nagyon jó volt, és szerintem a Dr.Mezei úr is jó jós lehet! /talán még ért is a focihoz!/
Segítsen valaki, ha tud! Nem lehetett egész Kenesén szines sportot kapni, pedig a B.B. valami illetlenségről tett említést! Ha valaki tudja írja meg legyen szíves! Hála az úrnak a tv közvetíti az UTE meccset. Nemakarok tippelni de reménykedem a sikerben. Valaki úgy elemezte, ha az ötödik forduló után 15 pontunk lenne akkor akármi lehet! Ez igaz, de szerintem ha a végén nekünk lesz a legtöbb az lesz az igazi!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!
Mégegyszer és csakazértis ANGYALFÖLD!!!!!!
A tegnapi ankéton megint csak beigazolódott, hogy "szeretett" vezérünk Gyalog elvtárs, sokat és hosszan tud mellébeszélni a legkonkrétabb kérdésre is. Egyetlen válaszával sem mondott semmit, de ezt mi már sajnos megszoktuk. Most is bebizonyosodott, hogy mennyit ér a vele folytatott személyes beszélgetés is.
A legjobb az volt, hogy talpnyalói (pl. O.M.) húsz percben méltatták érdemeit, és felhívták figyelmünket, hogy szeressük vezetőinket, mert náluk jobb nincs a Földön.
A tegnapi ankétot röviden úgy tudnám összefoglalni, hogy "Másfél óra semmi..."
A tegnapi ankét üres volt és sablonos. Szinte csak Dr M szövegei voltak érdekesek és hatásosak.
A többi csak mellébeszélés, időhúzás, maszlag, és csúfos semmibevétele a szurkolóknak. Erről én nem kívánok részleteket írni, bízom benne, hogy megértesz.
A mezekkel kapcsolatban írj egy mailt Conti barátunknak és nála rendelhecc az új mezből!
Az ankét időpontja és helyszíne kécccer is megjelent az NS-ben, mi is onnan tudtuk.
Üdv
Karesz!
Az "anti front" végül is egy poén volt tavasszal, amikor a VDK Galaschek és néhány játékos megítélésében kettészakadt. Nem kell komolyan venni, mintahogy az általunk leírt egyebeket sem kell(ene) senkinek komolyan venni, csak sajna vannak még olyan naívak, akik azt hiszik, hogy megválthatják a világot, illetve, hogy mindenben nekik és csak nekik van igazuk.
Szevasz Karesz!
Nem amiatt távoztam, mert megsértődtem, ennek sokal racionálisabb okai voltak.
Nemcsak Neked nem válaszoltam, hanem senkinek sem.
Ez pedig nem ellened szólt.
Az antifront csak vicc, értelmes drukker nem követ el ilyesmit.
Üdv
Jackd!
Biztos igen nyomos okod volt sértődötten távozni, de mit gondoljak arról, hogy én például több mint egy hónapja hiába várok Tőled választ, két e-mailemre is? Sértődjek talán meg és is?
Más:
Igazából nem is értem, hogy min is tudtok ennyit marakodni, ha nincs mondanivalótok a csapatról, akkor ne egymást és főképp ne a játékosokat/vezetőket bántsátok. A kritikai meglátások vélemények természetesen nem tartoznak ebbe a kategóriába! De! Még egy valami, ami teljesen kiakaszt4 Mi a halálnak csináltok különböző antifrontokat a saját, sokszor drága pénzen vett játékosaink ellen???? Igencsak nem szeretema csapatunkban például Csank keresztfiát, mégsem jutna eszembe, hogy AntiA. Frontot nyissak ellene! Ez az antifront miféle agyrém és mi értelme van? Elárulná ezt nekem valaki?
MCsaba!
Nem akarok én a Zoli szócsöve lenni, mert ha mondandója van számotokra, akkor majd nyilván írni is fog. Hiányozhatna azért, amiért én is hiányoztam, és ebben nem az a lényeg, hogy nem értettünk eggyet! Van rá oka, nekem el hiheted, de inkább fogjuk arra, hogy nincs elég ideje, ami igaz is lehet!
Egyébként ha valaki tud nehéz emberekkel kommunikálni, akkor Ő az, elfogadja a nemet is, de ha valakik véleménye az értetlenségről árulkodik, akkor nincs tovább.
Ha folytatnám, akkor megint ott kötnék ki, hogy kinek-kinek a véleménye a gondolkodásától, vagy az érzelmeitől függ. Nos akinek az érzelmeitől, és nem tud tőlük elvonatkoztatni, annak mondhaccc akár mit.....
Üdv
Eddig még nem sok konkrétum hangzott el az ankétról. Jó lenne egy tárgyilagos beszámoló olyantól, aki végig ott volt. A sejtetéseket, célozgatásokat nem szeretem semmikor.
Dan! Mi a baja MZ-nek velünk. Tudom, hogy a Kanizsa meccsen kapott eleget, de az nem innen jött. Az, hogy egyes döntéseit nem mindenki fogadt(j)a örömmel, igaz, de ha mindenki mindenben egyetértene, akkor nagyon unalmas lenne az élet. Ettől függetlenül mindannyian hiszünk abban, hogy év végén nagyon örülünk.
A szurkolók semmibevétele elég penetráns. Örüljünk , hogy egyéltalán szurkolhatunk a pénzünkért , de ha lehet csak hallkan , ha egyáltalán ragaszkodunk , hogy kimenjünk a meccsre , vidékre meg (?) már csak a gond van velünk , jópofa.
Nem akarok gerjeszteni semmit , de volt a M-nek megjegyzése másik VÉDŐRŐL is... ( elegáns lenne...)
Egyébként én megkérdeztem utána mit értett TóthA nem megfelelő posztján , azt mondta , a két(3-4) egyvonalban játszó védő szisztémában ő nem jó .
De fog játszani . Nem tudom ki kérdezte , de nem lehet túl jó szeme , szerintem pont ő volt a legtöbbet fejlődött védőnk az utóbbi 2 évben . ( mondjuk Juhár már nemigen tud hova fejlődni.)
Sajna tegnap este szokás szerint megint dolgoztam... Így nem tudtam elmenni az ankétra... Amúgy meg nem is tudtam, hogy lesz. Milyen úton módon terjednek a hírek arról, hogy ankét lesz. Én például hétfőn este tudtam meg bk e-mail üzenetéből... Szóval szeretnék egy tárgyilagos beszámolót olvasni a tegnapi rendezvényről. A mezek ügyében lehet, hogy Ti értitek egymást, én nem... Nem tudom pontosan milyen mezekről van itt szó immár hónapok óta, de örömet okoznátok vele, ha beavatnátok az iilyen magamfajta "újszülöttetket" is, ugyanis én nem értek még a félszavaitokból!
Ez most nem lebarmolás, hanem egy kérés felétek!