Keresés

Részletes keresés

Jackd Creative Commons License 2000.07.26 0 0 812
Szevasztok!

Azért került be csereként Komódi helyére Tiber, mert Dr M Gy a 3 csatáros játékot próbálta meg játszatni. Azért gondolt erre mert már az elején látta, hogy a középpályánk nem az igazi. A 3 csatáros játéknál viszont visszábbált volna az Újpesti középpálya, így lett volna helyük Sziliéknek játszadozni, keresni azt a pontot, ahol be lehet jutni a 16-osra.
Ha valamilyen játékstilust kellene hasonlítanom ahhoz, amit Gyuri bácsi próbál megvalósítani nálunk, akkor ez valahol, az amit a Franciák és a a Portugálok játszanak, illetve ennek haza ültetett változata.
Komódi helyettese valóban Polonkai és én abban bízom, hogy Gyuri bácsi is ezt próbálja majd meg szombaton. Simek inkább a Mónos cseréje, de több helyen is szerepeltethető. Zabos még valóban fiatal, éppen ezért kéne szerephez juttatni előbb-utóbb.
Hétfőn a junior meccsen Zabos és Simek is remekül játszott. Nagy betűkkel kellett volna írnom: JÁTSZOTT! Zabos néha hülyét csinált az Újpestiekből, és Florián is jó teljesítményt nyujtott. Néha egészen fantasztikusan hozta ki a labdád a védelemből.
Üdv

JUDGE Creative Commons License 2000.07.25 0 0 811
Hali!

Akkor en mondanek valamit, ami teccettt!! Azert nyomokban fel lehetett fedezni a gyors, es rovidpasszos /igazi Vasas/ jatekot. Viszont a kozeppalyan rendkivul sok labdat vesztettunk. Remelem ez az uj csapat, uj edzo, stb...stb... miatt van. Amikor meglattam az ujoncokat, derulato lettem. En meg mindig bizom.

Udv.: JUDGE

GALA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 810
:-(((((
Előzmény: BéKa_d (809)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 809
GALA!

Olyan nagy az orrod, hogy nem látod a fától az erdőt...:-)

GALA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 808
Mivel senki nem reagált rád , hát ime néhány megjegyzés:

1 , Kívánságod parancs nem jövök a kedvenc argumentumommal (én is tudom , hogy általánosítás és csak néha igaz ld Figó-Barcelona-Real Madrid , hát elhányom magam)

2 , Bízom benne , hogy Hajdúnál tudják , mit csinálnak , bár az ankéton kifejezetten bizonytalannak tünt a helyzet.

3 , Ha galát beáldozták a fiatalítás , generációváltás stb miatt , akkor Mónit már rég be kellett volna . Főleg akkor mikor tavasszal látszott a 3. helynél se jobb se rosszabb nem nagyon lehet.

4 , TóthA . Itt nem értek egyet , szerintem azon a poszton nem kell többet játszani , főleg ha Juhár van mögötte , mert ő pedig szeret bekapcsolódni. A megszerzett,lecsorgó stb labdákat egyszerűen pontosan kell a jucihoz vagy a visszalépő kpkhoz passzolnia. Apu szerintem nem igazán emberfogó így nem is igen csereszabatos totyával ( nem beszélve alabdaelszórásairól).
Néha bizonytalan volt de ez érthető az új kapus és az új kp között játszva.

többivel egyetértek.

Előzmény: evad (806)
judos Creative Commons License 2000.07.25 0 0 807
Hello Csiszi!

Mi a helyzet a mezekkel?
Felhivhatnal!

Hajra VASAS!

evad Creative Commons License 2000.07.25 0 0 806
Rég írtam már, figyelgettem, hogy ki miként értékel.
Aztat mondom, várjunk még egy kicsit, legalább a Vidi-meccsig, bár a Vidiről se lehet tudni, hogy mennyire erős, ezt csak azért mondom, mert a sérülésekig azért volt hót szar az UTE-meccs, meret láthatóan egyik csapat sem tudta, mire képes a másik.
Pető és Tóth N. szerintem nem tudta függetleníteni magát attól, hogy Újpesten játszik, csak ne jöjjön most senki a zsoldos-szöveggel, meghogy Kabát bezzeg milyen volt a Kispest ellen, ez most első meccs volt, az ismert huzvaonával előtte, szóval ez sajnos benne volt. A meccsen kb. 20 perc futball-szerű valamit láttunk, a második félidő vége felé, szerintem akkor volt egy-két jó megmozdulásunk, de ha megnyertük volna a meccset (Tiber, Thomas), akkor se lennénk sokkal jobb véleménnyel.

Hajdú
Meg vagyok róla győződve, hogy Mezey, Bozsik és Tamás pontosan tudják, miért ő véd. Bravúrkapus, vonalkapus, kifutások nem az erősségei, tudjuk.
6

Mónos
Semmivl sem jobb, mint eddig, de miért is lenne? Egyébként nem könnyíti meg a dolgát, hogy a jobboldal állandóan változott, amióta ő itt van (Márió, Grica, Szilvió, Simek, Farek, Komódi), beadni viszont soha nem fog tudni, ez van, NBI, 2000.
5

Juhár
A szokásosat hozta, az látszik, hogy Zováth-tal még szokniuk kell egymást teületileg (egy-két UTE-helyzet ezt jelezte).
6

Tóth A.
Nem győzött meg, a játékban kevesebbre volt képes, mint Apu szokott, én őt játszatnám.
4

Komódi
Az ég egy adta világon semmit nem láttunk belőle, szerintem Simek jobb csere lett volna, mint Tiber (5), aki nem nagyon találta a helyét, talán Dan tudja, miért nem ő jött be.
0

Szili
Sajnos nem volt élete legjobb formájában, a kényszerítőknél rendre hibázik, és azt hiszem, neki nincs egyedül igazi vetélytársa a csapatban, miként azt MGY is jelezte, Polonkai Komódi csereembere, Zabos pedig még fiatal.
4/

Pető
Ahhoz képest, amit fent leírtam, a csapat leghasznosabb játékosa volt, támadás-építésben viszont még nem az igazi, távoli lövései inkább hazaadások voltak.
6

Tóth N.
Meg vagyok róla győződve, hogy már a Vidi ellen (az is volt csapata...) sokkal jobban játszik majd, szerintem fogjuk még skandálni a nevét.
5

Kabát
Nem érdemes most petiről beszélni, a sérülés miatt egyszerűen értékelhetlen volt.
Pál (6) viszont színt vitt a játékba, szerintem a Vidi ellen gólt is fog.
4

Sowunmi
Thomas sokkal jobb formában kezdte a szezont, mint abbahagyta az előzőt, kár, hogy a helyzeténél nem passzolt... Összeségében azt mondom, helye van a kezőben.
5

csiszi Creative Commons License 2000.07.25 0 0 805
Gala!

Igazad van, emlékezzetek a 2. félidőben volt egy visszagurítás a 16-oson belülre. Életveszélyesen későn rugta el a labdát a kapusunk. Erre biztos, hogy figyelni kell, mert a Végh Zoli és a Köves aktív részesei voltak a védelemnek. Remélem ezt szakvezetők is észreveszik minél előbb.

Előzmény: GALA (804)
GALA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 804
szerintem Hajdu nem rossz kapus ( pláne magyar szinten ) de mint mindenkinek vanak gyengéi.
( a védelemnél ezt esetleg figyelembe kellene venni)
Előzmény: TZS (803)
TZS Creative Commons License 2000.07.25 0 0 803
Sziasztok!

Tegnap este a TS-ben volt egy összefoglaló, hogy a magyar bajnokok az elmúlt években hogy szerepeltek a BL-ban. Itt mutatták ugye a Fradit, amikor továbbjutott a selejtezőkből, és igen nagy nevekkel játszottak, és hát legtöbbször igen nagyon (sok góllal) kikaptak. Hajdú volt a kapusuk, és mivel ez gólösszefoglaló volt, hosszú perceken át csak azt lehetett látni, hogy gólt kap. Ez egy sűrítés volt, de nagyon rossz volt így látni őt.
Én bízom benne, és az, hogy két olyan kapusunk van, akikre számítani lehet, szerintem mindenképp pozitív. Lehet, hogy hibázott, de gól nem kapott.

Ha a csatáraink viszont rúgtak volna, most nem vele foglalkoznánk.

HAJRÁ VASAS!

GALA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 802
Lehet hogy a térde gyenge , nekem ugy rémlik a fradiban is vonalkapus volt. ( a mi védelmünk meg igencsak alacsony Juhárt leszámítva - még max Pető és Thomas jöhet fejelni és passz. )

Ebben a kérdésben biztos nagy homályban mozgok , de felhomályosíthatnátok Kuka miért nem játszik többet ( szerintem anno elég lendületesen húzta meg a szélt , amikor Mónival gond volt és magas is. mondjuk tavaly siófokon bután összehozott egy 11est úgyhogy nem teljesen érthetetlen de pl a maxi idehozása meg az ő itt-tartása kicsit nem logikus.)

Előzmény: csiszi (800)
csiszi Creative Commons License 2000.07.25 0 0 801
A gyönge térd magarázata: többszörös műtét. A szakmai berkek alatt a Gyurma nevű gyúrót értem, akit régóta ismerek és sok élsportolót kezel (Fradidrukker a bugyutája).
Előzmény: csiszi (800)
csiszi Creative Commons License 2000.07.25 0 0 800
Sziasztok!

A Hajdúról annyit, már a Dunaferr elleni meccs után is írtam, hogy rosszak a kifutásai, plusz gyengék a kirugásai. Szakmai berkekből tudom, hogy ez a gyönge térde miatt van. Nekem a Köves jobban tetszett az utóbbi időben.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: GALA (797)
GALA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 799
OK hagyjuk , rosszul látok és Zováth középpályást játszott ,+ az egész középpálya nagyon dinamikus volt és ötletteli.

más:
Arsene Wenger
'We live in a world where money has taken over but we must obey basic rules. If fans fear loyalty has gone then the popularity of football will go.. 'In three or four years I think the transfer system will have changed

Előzmény: Jackd (798)
Jackd Creative Commons License 2000.07.25 0 0 798
Dan elszokta ismerni mások igazát. lásd: geyza, Béka, Ádi, szocdem...
Üdv
GALA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 797
Így van , csak stílusosan ,elegánsan !
Amikor leírtam a véleményem anno néhány játékosról , akkor megkaptam , hogy olyan nagy az orrom , hogy nem látom a fától az erdőt stb. Most felsoroltam miket írtam , és az élet (jééé) az én állításaimat igazolta ( Sonka nowhere , Zováth védő , Szili gyenge , G és Sz nélkül csak véletlenül - Tiber és Thomas - kerültünk helyzetbe ) - akkor elegánsan semmi reakció .
OK ne zavarjanak a tények, semmi gond lehet hülyézni.

Egyébként , amit Dan írt a cseréről , az volt a terv Gelleiék szerint is csak nem ez történt . TóthN folyamatosan maradt a szélen és Szilit is többször láttam a bal szélen középről kimozogva mint a jobbon . Szervezetlenek voltunk na.

Hajdu szerintem alacsony a kifutásokhoz , ez sosem fog neki menni . + Kaviccsal együtt ( ld az ő fradi-meccse) meccshiánya van .

Szili és TothN tehetséges az nem vitatéma. Juhár is tehetséges mégsem hiszem hogy mondjuk balszélsőben azt nyujtaná ,amit középső védőként tud. G-ban az volt benne , hogy meccsenként volt min2. olyan passza ( killer pass, tödliche pass ,minden nagy futballligában nyilvántartott játékelem) , ami eldönthette a mérkőzést ( persze ha nem cseszik el mint pl az utlsó siófoki meccsén 15 másodperccel azután , hogy beállt adott ilyet Farkasházynak , aki az ötösről fölébikázta...) Sziliben 1 éve ezt nem látom , csak azt , hogy tényleg lendületesen felhozza a labdát és jól lő. Ez elvileg TóthN-ben meglehet és ha megszokják egymást itt a játékosok , meglátjuk tényleg van-e benne ilyen adottság.

A mindenki irányít játékban az a veszély , amit szombaton láttunk , hogy gyakorlatilag senki sem tudja mit kéne csinálni ( nem én írtam , hogy a labdát vezető játékos majd nekifut az útjába álló csapattársnak ) , senki sem mondja mit kéne csinálni .Talán ha már nagyon összeérett egy csapat , akkor megy ez, de addig szenvedés van ( anno azt írtam , vedd ki a Bayern München -ből Effenberget és kapsz egy középszerű csapatot . Tessék cáfolni -akár a vidi ellen is.)

Béka !
Zováthról és Sonkáról még az előző bajnokság vége felé írtam hogy Z védőként jó ( erről Nagykanizsán győzött meg - ja ki volt ott közülünk rajtam kívül ?) kpként ,azonban kb annyi labdát szór el mint ,amennyit szerez ergo nem sok haszna van .Ami van -embert fog-az meg pont védői feladat. Egyébként Aranyos is ilyen-már a BVSCben is ez volt róla a vélemény- és ezért is maradt ki ( neki meg az az előnye , hogy ballábas és koat fut.)
Sonkáról meg azt írtam , hogy komoly meccsen a párharcokat rendre elveszti , megzavarodik , ha nála van a labda és sok róla a szabadrúgás . Ez komoly meccsen már fél vereség . Akkor töben is írtak ez ellen , hogy milyen jó,meg kemény meg jól szerel. Ezek általában igazak csak az mtk meg dfer ellen nem . Dan ezen is felháborodott , hogy itt egyénekről parttalan vitatkozni , hisz A nak ez a véleménye B nek meg az. Ez teljesen így van csak az ember hol írja le a véleményét ha nem itt. Másrészt nem tudom ki kérdezte meg az ankéton , hogy Zováth volt a legjobb tavalyi igazolásunk , és most nem játszik ...mire M pont azt mondta , amit én . Z védő- pont.
Dan tól jól esett volna , ha legalább 1x képes elismerni másnak van igaza...

Jackd Creative Commons License 2000.07.25 0 0 796
Remélem Tamás Gyula is észre vette, hogy milyen hiányosságai vannak Hajdunak, és javít rajta. Mindketten bevallották, hogy egymásért jöttek a Vasashoz.
Az igaz, hogy egy sérülés miatti csere miatt nem szenvedhet egy csapat 80 percig, de ha az egész középpályát megkavarják azzal az egy cserével akkor lám-lám komoly gondok akadnak. Azt nem tudom Szili alkalmas-e a jobb oldalon középpályást játszani, de előbb utóbb ez is kiderül majd.
Azt nem állítom, hogy ez a meccs elment! Szerintem nagyon kevés csapat fog tudni Újpesten nyerni. A játékban és teljesítményben én is láttam hiányosságokat nem is kicsiket, de én a bírálatokkal megvárom a telet most is.
Üdv
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 795
Dan!
Amit Hajduval kapcsolatban felhoztál ( Köves tavaszi nyitánya) az igaz, de BéKával értek egyet - látszik, hogy ő is kapus volt!
Hajdu bravúrokra képes, de ugyanakkor benne van állandóan a lepke is. Egy évig volt szerencsém Szegeden a másodosztályban látni, legalább annyi pont ment el rajta, mint amennyit hozott.
Az FTC-ben sem volt meggyőző, csak egy fradista játékost mindig sztárolnak, és ezért vele kapcsolatban mindig a bravúrokat emlegették. (Balogh Tamás is válogatott lett az FTC-ből!)

Egy jól felkészült csapatot nem hozhat 80 percig zavarba egy sérülés. Ennek lehet kihatása egy ideig, de előbb-utóbb alkalmazkodni kell a változáshoz.
De mindegy, ez a meccs elment, előre kell tekinteni.

Előzmény: BéKa_d (794)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 794
Dan!

Szerintem Móni aktívabb volt - az más kérdés, hogy Szilinek előtte kellett volna játszani, de ő erre nem volt hajlandó. 1xűen Szili nem volt képes kijönni a középpálya jobb oldalára, szvsz ezért voltunk olyan sokan középen...

Kavics béna volt a Fradi ellen, de nem alapvető technikai hibákból kapott gólokat hanem pillanatnyi ügyetlenség és szerencsétlen mozdulat miatt (igaz Hajdú egyáltalán nem kapott gólt), mindenesetre remélem, hogy Hajdú bizonyítani fogja, hogy miért ő véd.

Egyébként szerintem egy mérkőzésben mindig benne van a sérülés, és egy ember kiesése szvsz nem szabad, hogy azt jelentse, hogy felborul az egész taktika (főleg, hogy olyan hosszú a kispadunk, hogy a végét se látni...).

Mindenesetre abban maximálisan egyet értünk, hogy ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.

Előzmény: Jackd (792)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 793
JUDGE!

Szerintem hagyjuk ezt a ki kit útál dolgot, mert szvsz ez itt nem erről szól, hanem arról, hogy mit szeretünk...

Geyza!

Te is tudod, hogy élőben teljesen más egy mérkőzés - pláne mindenféle idétlen leállítom, benyilazom tévés megoldáshoz hasonlítva. Természetesen ott is érezhető volt, hogy kicsit sokan vagyunk a középpálya közepén, de én messze nem érzem olyan katasztrofálisnak a teljesítményünk, mint ahogy Te írtad.
Móniról is fenntartom véleményem.

GALA!

Sonkával kapcsolatos megjegyzésed nem értem, ill. nem emléxem, hogy milyen vonatkozásban szerepelt ő a Te hozzászólásaidban - hasonlóan Zováth.
Sziliben Te is láthatod, hogy mozog valami és Tóth Norbit is lehetségesnek mondod.
Akkor viszont hol van itt az a nagy baj?
A csapatnak ez volt az első tétmeccse, voltak hibák, a Vidi ellen mást kell látnunk (minden csapat annyit játszik, amennyit az ellenfele hagy neki - lásd még a Fradi rajtját...).
Voltak helyzeteink és azér' azt, hogy rúgunk egy ötöst az Újpestnek, senki nem várta, pedig lehetett volna annyi is pl.: Sowu 3, Tiber, Pető...(és akkor Szili kilépési esélyét nem számolom, nem veszem az x szögletet...).
Mindenesetre a Vidi ellen gólokat(!) kell szerezni.

HAJRÁ VASAS!

Jackd Creative Commons License 2000.07.25 0 0 792
Szevasztok!

Mónos értékelésében geyzának adok igazat. Tegnap azért nem akartam írni róla, mert engem nem lepett meg. Olyat nyujtott, mint tavasszal. Se jobbat, se rosszabbat.
Továbbra is tartom, hogy egy meccsből nem vonok le tanulságokat, főleg nem szezon kezdésnél.
Szili Attila irányításáról néhány mondatot azért közlök. Ezt a csapatot nem kell majd irányítani, az fogja szervezni a játékot, akinél a labda van, a középpályások közül. Szó sics arról, hogy amegszerzett labdákat Szilinek kellene adni, neki is az lesz a dolga, hogy elmozogjon oldalra, előre vissza, ahogy a helyzet megkívánja.
A szombato meccs miatt egyébként sem illik szidni Szili irányító játékát, hiszen Komódi sérülése után megváltozott a csapat szerkezete. 3 csatárral játszottunk, és Komódi helyére Szili húzodott ki, Tóth N beljebb lépett és Petővel ketten próbálták meg kézben tartani a gyeplőt. Nem sikerült, ez tény, de mindössze 10 percig volt alkalom azt a játékot játszani, amit eltervezett Gyuri bácsi.
Egyébként nagy gond lenne, ha most lennénk csúcs formában...
Aki Hajdu Attilát bírálja, annak ajánlom figyelmébe Kavics első mérkőzéseit a tavasszal.
Vegyétek azt is figyelembe, hogy ez a csapat, egy új szerkezeti felállással, új szisztémában most lépett először pályára tét meccsen.

Gala véleményére szándékosan nem reagáltam, olyan okosakat írt, hogy eszembe sem jutott, hozzászolni. Ezek után sem fogok.
Üdv

JUDGE Creative Commons License 2000.07.25 0 0 791
Akkor mar en is tennek egy-ket megjegyzest.

Hajdu: Ktasztrofa. A golvonalrol mentett egy szepet, pont mint a Grasshoppers ellen. De amikor kirohangaszik, akkor ideges vagyok. Visszasirjuk meg Safart.

Szili iranyit????? Hat en ezt nem lattam.

Thomas a tavalyi serulese ota nem az igazi. Elotte egy ilyet nem hagyott volna ki.

Vidi??? Jaaaj neee! Mar megint??? De jo volt ez az ev nelkuluk...

VISIT: http://www.extra.hu/JUDGE1

Udvozlet mindenkinek, aki utalja a fardit, a vidit, a kispestet! -JUDGE

JUDGE Creative Commons License 2000.07.25 0 0 790
Hello Belepofazok!

Persze. Miutan irtam, mar meg is gondoltam magam. De sajna nincsen undo. Biztos, hogy en is a keritesen teregettem volna 10 IQ-mat forditott helyzetben. De akkor nagyon biztam benne, hogy nem ismetlodik meg az ami akkor tortent, amikor /vegre, vagy 50 ev utan/ nalatok gyoztunk.
Szoval ertheto a felhordules.
:-) Egy fradi meccs utan? :-))))

Barati udv.: JUDGE

Előzmény: Belepofázok én is (773)
majkell Creative Commons License 2000.07.24 0 0 789
Komódi vádlija a duplájára dagadt
Kabát Péter meglátogatta Szlezákot

Nem szomorkodnak a Fáy utcában. Miért is tennék, hiszen az Újpest ellen idegenben szereztek egy pontot. Bár a szurkolók nem voltak megelégedve a játékkal, az eredmény nem ad okot a búslakodásra.

Egy ember azonban rosszkedvűen futkározott a hétfő reggeli edzésen. Kabát Pétert bántja Szlezák Zoltán sérülése, és nehezen viseli a történteket.

- Vasárnap meglátogattam Zolit a kórházban -mesélte a vagányságáról híres támadó. -Higgye el, nagyon bánt az, hogy „Szlezi" ilyen súlyosan megsérült, ám még most is azt mondom, nem voltam vétkes az esetnél. A szurkolók és néhány futballista kikezdett, ám a mérkőzés után felhívott egypár újpesti játékos, és ők is azt mondták, hogy nem tehettem a sérülésről. A hétfő reggeli edzés előtt Mezey Gyuri bácsi is igyekezett megnyugtatni, és most már én is próbálok a szombati meccsre koncentrálni.

Az angyalföldi csapatnak is akad egy sérültje, Komódi László szárkapocscsontjával akad némi probléma. -Ezt a pechet... -kesergett a középpályás. -Új csapatnál kezdtem az idényt, a mester a kezdő tizenegyben számolt velem, már alig vártam az első fordulót, aztán öt perc után megsérültem. Úgy néz ki a lábam, mintha két vádlim lenne. Nagyon be van dagadva az izom, még a járás is nehezemre esik. Mindennap orvoshoz járok, de ettől függetlenül edzek is, hasizom-erősítő gyakorlatokat végzek. Még mindig nem tudni, hogy mennyi időt kell kihagyni, de remélem, egy-két hét múlva visszatérhetek.

Komódi sérülése után adódik a kérdés, ki pótolhatja őt a székesfehérváriak ellen. Dr. Mezey György szerint „Komódi Laci »csereembere« Polonkai Attila, így neki van esélye a csapatba kerülésre, de az is lehet, hogy újra megpróbáljuk azt a háromcsatáros játékot -valószínűleg Tiber Krisztiánnal -,ami Újpesten nem nagyon jött be. De persze, ezen a héten még mindenki bizonyíthat."

(tóth p.)

geyza_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 788
Béka!

Azt ki mondta, hogy Móni jó volt???!
Szerintem tragédia...

Az elkeseredett hangú hozzászólásomra nem nagyon reagált senki...

VASAS!

Előzmény: BéKa_d (783)
ádi Creative Commons License 2000.07.24 0 0 786
Hát igen...
A pudingot megettük (az Újpestet nem), és még nem igazán ízlett.
Remélem a játék és a hozzáállás is javulni fog.

Hajrá Vasas!

GALA Creative Commons License 2000.07.24 0 0 785
Nem is tudom meg merjek-e szólalni a szombati meccs után , mivel rajtam kívül mindenki károg(hat)ott már egy kicsit (minimum ).

Lehet károgok , meg "ugye megmondtan " , de vissza lehet nézni :

1 , Sonka komoly edzőnél komoly meccsen nem játszik

2 , Zováth nem középpályás hanem védő .

3 , Szili nem tud ( még ) irányítani.

4 , A középpályás-sorunk gala és szilvió nélkül szorgos iparosok fantázia , ötlet , szellem nélküli masszája . TóthN-ből lehet valami , ha ő is akarja és nem a dózsásoknak van igazuk...,
-nincs vezéregyénisége a csapatnak ( milyen okos is volt , aki megmondta , hogy gala erre nem alkalmas - hát most aztán milyen jó ...)

Remélem hosszabb távon rámcáfolnak és ez csak egy idény elejei szörnyedelem volt.
Egyébként -véletlenül , nem akarok kicsit sem bennfentesnek látszani - Gelleivel és malaccal ( +Farkas Tibivel )együtt néztem a meccset , hááááát nem voltak elájulva .

( Egyébként M. többször próbálta Tibert csereként középpályán játszatni , azt hiszem a mozgékonysága miatt - a fenti szakik között az volt a nézet , Kozmára akartak valakit jobban rátenni , ezért nem a szélre hoztak embert -bár később Tiber már sokszor kiment a szélre lásd a helyzete , amit szokás szerint elbarmolt)

Előzmény: Jeux (777)
TZS Creative Commons License 2000.07.24 0 0 784
Volt ott Zele-show is, de azt inkább nem részletezném.
Előzmény: BéKa_d (783)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 783
Mindenek előtt a sérülteknek szeretnék mielőbb jobbulást kívánni.
Nem t'om, hogy pontosan mi volt a pályán, de nekem nem úgy tűnt, hogy éppen Urbán csitítgatott volna mindenkit...
Egyébként szerintem is elég durva (nem csak kemény) meccs volt; sajnos a játékvezető ezt engedte (8-as osztályzat...).
Nem értettem én sem, hogy miért Tiber állt be Komódi helyére, viszont Kabát Petit tényleg le kellett venni. Szerintem is jó volt Móni és Pető, többet vártam Tóth N-tól, de különösen Szilitől és Thomasban is oldódhatna annyira a görcs és az akarás, hogy passzol gólhelyzetben...

Hát röviden ennyi. A Vidi ellen kiderül, hogy az Újpest meccs mennyire a körülmények áldozata volt...

HAJRÁ VASAS!!!

Ui.: Sajnálom, hogy kihagytuk a Conti showt, de majd a jövő héten, egy győztes meccs után pótolunk mindent.

TZS Creative Commons License 2000.07.24 0 0 782
Boniek!

Add át üdvözletünk a Kingának, boldog névnapot kívánunk neki. Ha már kiheverted a szülinapod:-)))))

Előzmény: TZS (781)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!