Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Remélem félreértettem valamit írásodban, mert csalódnék, ha valóban úgy éreznéd, hogy elfogadható, hogy a mi helyünkre üljenek be az MTK-sok. Szerintem egy klubvezetésnek minden körülmények között a saját szurkolóit kell első helyre tennie. Nos, ez nálunk már régóta nem így van, de hogy ennyire lesz@rjanak minket, mint ez most kilátásban van, erre még nem volt precedens és nem is találok rá szavakat.
Remélem, hogy túlreagáljuk a dolgokat és nem esik meg az, hogy az ülőhelyes helyünkről egy adminisztratív döntéssel kiszorítanak minket (mondjuk én már azt is szégyenletesnek tarom, hogy a táborunk nem marad(hat) a helyén a Fradi, Újpest, Kispest elleni meccseken...); akik tényleg ott vagyunk mindenhol, minden vidéki kanyarban és ott voltunk Ventspilsben is.
Egyébként az én ajánlatomban is (csak!) ülőhely volt, bár, ha ezen múlik, felőlem lezárhatják az állóhely felőli részt is, az eredményjelző másik oldalán.
Mindenesetre az, hogy a mi helyünkre tegyék őket, számomra teljesen elfogadhatatlan. Vajon mi lenne, ha bárhol az országban, sőt bárhol a világon meg merészelné tenni a klubvezetés, hogy a törzsszurkolók helyére ülteti be a vendégcsapat szurkolóit.
A kapu mögött úgyis mindig vendégek, és semleges nézelődők szoktak lenni bb is ott volt ugyebár, sz'al az szerintem senkinek se sértené az érdekét, ha ott lenne a helyük - de mindenesetre jóval kevesebb embert bánatanának meg vele.
nem bosszantásból és nem akarom megzavarni az mtk előtti hergelődést sem csak most találtam :
Kaaabát Peti ( szeretem!:-)):
"- A pályán kivel érted meg magad a legjobban?
- A Vasasból? Galaschek Petivel, de jó lenne a Pál Zolival is együtt játszani. Biztos jól megértenénk egymást..." !!!!!!!!!!!!!!!!
Gyorsan legúrítottam két sört erre a hírre, de én nem használok fel jelzőket, mert minden idevlót már elmorogtatok az előző percekben.
Amondó vagyok, hogyha az MTK-sokat a mi helyünkre teszik, akkor az nekik sem lesz jó, elvégre alattuk, előttük, mellettük, fölöttük, mindenhol a mi szurkolóink lesznek.
Aki ezt kitalálta, az egy akkora bunkó, mint amekkorával nálunk mammutokat ütnek!!!
Üdv
Hajrá VASAS!
ps: Lehet, hogy most először lesz csendes a megszokott helyünk??
VASAS - MTK 2-0.
Én ezt nem tartom olyan felháborítónak, korábban már írtam, hogy nemcsak álló, ülohelyet is illenék biztosítani a vendégszurkolóknak.
De akkor minden pályán!
Az is igaz, hogy kisebb az esélye, hogy a Hungárián a vérszomjas emtékások betámadnák az ülohelyi vendégeket.
Take is easy! (hogy felvegyem a topic alapnyelvezetét :))
Beszéltem Contival, a helyzet nem olyan egyértelmű - már hogy hol lesz a vendég szektor - mivel csak annyit tud, hogy a gépjárműbejáró felőli résznél lesznek elkülönítve, de hogy a fedett részen, vagy nem, azt Conti nem tudta. Szerintem hatalmas bunkóság, szemétség, aljas patkány dolog lenne, ha a mi helyünkre tennék be őket. Aki oda jár, az tudja, hogy arrafelé tényleg a VASAS-ért élő haló emberek (többségükben idősek) szoktak lenni, akik több évtizede járnak a Fáy utcába. Szerintem a fedett részre csak örökléses alapon lehet bekerülni és legalább 1 órával kezdés előtt kint kell lenni, mert az öregek már akkor el szokták foglalni a helyüket. Nos, őket kitúrni a megszokott helyükről néhány "gazdag" ember kedvéért (ezt Conti pontosan így mondta, hogy "Nekem azt mondták a Vasasnál, hogy: ezek gazdag emberek, akik jó helyről szeretnék nézni a meccset". Conti azon felvetésére, hogy nálunk is vannak gazdag emberek, akiket minden gond nélkül visznek a kapu mögé mint pl. legutóbb Pécsett, azt a választ kapta, hogy na jó, de akkor ránksütik, hogy antiszemiták vagyunk, meg a tavalyi balhé után megígértük nekik, hogy idén lesz rendes vendég szektor stb.). Mindenesetre ha ezt megteszik, akkor annak következményei lesznek - attól tartok, hogy már a meccsen is; de hogy utána is fog kapni a vezetés abban biztos vagyok.
Szerintem a fedett és az eredményjelő közötti kanyart lehetne és kellene kijelölni nekik, ott már úgyis volt 1x olyan 5-7 éve a Vidi tábor, az még így is több, mint a stadion 10%-a, tul.képp nem is olyan rossz hely (legalább a nap nem süt az ember szemébe; ott szinte a szögletzászlótól lehet a meccset nézni, tényleg rendesen el lehet szeparálni, és mégiscsak van ülőhely => tehát egyértelműen jobb, mint amit nekünk biztosítottak tavaly a Hungárián...)
TZS, Némó, májkell, Dan, és HA névreszóló mezei lesznek kész holnapra - a többi folyamatban.
Mindenesetre egyre jobban bánom, hogy nem leszek ott...:-(
És külön kérek mindenkit, hogy ha beültetik őket a helyünkre, akkor is inkább a saját klub-vezetőinkre haragudjunk, őket szidjuk, ne az MTK-sokat és erről próbáljuk meg a szurkolótársainkat is meggyőzni!!!
Nálam most betelt a pohár. A klub vezetői szarba veszik a szurkolóinkat, a szaros MTK-s buzik miatt egy csomó embernek kell otthagynia jól megszokott ülőhelyét a saját(?) stadionunkban. Ezzel csak azt érik el, hogy még inkább az MTK-sok ellen irányul a szurkolók elkeseredése.
Amennyiben a szaros MTK-sok nem mernek a vendég-szektorba menni a meccsen, akkor ne jöjjenek el a Fáy utcába. Emlkészem pár éve diákjegyet vettem a Hungária körúton, amivel nem engedtek be a Vasas-szektorokba. Az IN-Kal "észlénye" felküldött kettőnket a tribünre, hogy a mi jegyünk oda szól. Amikor megjelentünk az MTK-sok között, akkor elkezdett a ZS-szektor morgolódni, majd az egyik nagy bátran leanyázott minket. Persze nem hagytam annyiban a dolgot, kapott egy nagy pofont, mire az In-Kal legények átküldtek minket a Vasas-részre. Ez is bizonyítja, hogy ők milyen toleránsak a más szurkolókkal szemben. Nálunk, a vezetőink attól félve, hogy megismétlődik a tavalyi atrocitás, szarba veszik saját szurkolóik érdekeit.
Ezért megalakítom az AGYF-et!
Gyalog mondjon le! Tóth takarodj!
Most beszéltem Contival. Járt a Vasasban, és azt a hírt hozta, hogy lezárják az ülo egy részét az MTK-szurkolók részére - pont azt a felét, ahol mi szoktunk nyomulni. Mintha a mi tegnapi polémiánkra reagáltak volna.
A Kupameccsre a jegyek 1500 Ftba kerülnek, és aznap (csütörtökön) a helyszínen vehetok át.
Elhozott 5 db XL-es méretu mezt is, Az elso 5 jelentkezo valószínuleg szombaton már meg is kaphatja.
Mondjuk az Arsenalban Martyn Keown most 35 éves és kb 3x adták eddig kölcsön , mig kb 30 éves korára rájöttek , ő az igazi ( ld válogatott is most lett). (Adams meg 34 és kötöttek vele egy 2 éves szerződést)
Azért a Barca is rendesen alulteljesített. Roma ?
a Manchaster például jó ellenpélda.
Oldham-born Scholes said: 'All the young lads love the club and want to stay here. When you come from the area it means so much more.
'I would like to be here until I finish playing and I think it's the same for all the young lads who have come through.
'These days there aren't many players who stay at one club. They are all off making all the money, turning up one year here and then somewhere else.
'But we all want to stay together and be part of a successful United for years to come. Me, Becks, Nicky (Butt), Ryan (Giggs), the Nevilles (Gary and Phil) we all feel the same,'.
Tulajdonképpen mindkét Újpestinek voltak - vannak beilleszkedési problámái, de ezek különböznek egymástól. Tamásnak a humán oldalról voltak nehézségei, más társaságba került, ezt viselte nehezen. Norbival más a helyzet. Neki a csapaton belül vannak gondjai. Nagy feladatot kapott, neki kellene fazont szabnia, és még soha ekkora felelősséget nem kapott, még Újpesten sem. Ha úgy tecccik, Ő még szakmailag nem tudja megoldani azt amit a mester rábízott, és ez kedvét szegte. Ráadásul ezen az apátián a sérülése sem segített.
A tervezett kezdő megvan, de nem beszélhetek róla, egyrészt azért mert még képlékeny, függ a Hungária krt-ről érkező fülesektől is.
Az biztos, hogy a pécsi kezdő csapathoz képest több változás is lesz.
Szevasztok!
Olvasom rendesen a topicot, de feleslegesen nem akarok nyekeregni! A bb. azonban rögtön szóra késztet:- ennyire elképzelés nélküli ember soha nem ült a válogatott kispadján
- azt, hogy pedagógia, csak a tv-ben látta a tanárok sztrájkolása idején
- tulajdonképpen ugyan olyan szöv.kap., mint kapus volt.
- játékosként csak egy vb-től szabadította meg a szurkolókat! /magyar-svéd/
- remélem az MLSZ nem engedi, hogy kapitányként rendszert csináljon a
bukfencekből
- az EB kirándulása és a játékos nézelődése már gusztustalan! Ha ő még a
kiszemeltjeitől újat lát, akkor pláne nincs a kispadon helye.
- egyszerűen NB II.-es kvalitású kókler
A VASAS pálya helyett tudjátok hova menjen kukucskálni!! Remélem a tehén be is terítené!!!
EZ EGY DÍJNYERTES ÖKÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért, hajrá MAGYAROK, hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tóth Norbi a sérülése miatt van bili-füle állapotban?
Egyébként Petőről írt példád megerősít abban, hogy csak egy kis siker (meg persze egy nevelői vénával megáldott szakember) kell ahhoz, hogy a jó játékosok csapatot alkossanak. PT talán még nehezebben váltott, mint TN, hiszen még az ankéton is mondta, hogy nehéz volt elhagynia az Újpestet, most viszont nagyjából megy neki a játék, gólokat lőtt és tényleg úgy tűnik, hogy beilleszkedett. TN viszont csak szenved a meccseken, nem jönnek be a dolgai, persze, hogy nehezebben válik a CSAPAT részévé.
Mindenesetre drukkolok neki is és Kabát Petinek is, hogy mielőbb megtalálják a góllövő cipőjüket (érdekes módon nekem úgy tűnt, hogy Pető pumában játszott Ventspilsben, míg mindenki más egyen-lottoban...).
Holnapi kezdőcsapat?
Holnapra jó szurkolást - egyre jobban sajnálom, hogy nem lehetek ott...
Én joban csíptem bercit amikor szó nálkül hagyta ki a játékosainkatm, de amit Petővel művelt a héten, azt nehezen viselem.
És van pofája azt válaszolni egy firtató kérdésre, hogy nincs több magas bekkje!
Kutya legyek ha ez nem szándékos megjegyzés!
Nagyon igaz, amit Wengertol idézel, de két dolog miatt szerintem nem igazán alkalmazható a Vasasra:
1. Állítom, hogy azok a csapatok, azokkal a nevekkel, amelyek iránt Te nosztalgiázol rengeteg bizonyítási lehetoséget kaptak. Annyit, amennyit az Arsenalban soha senki! Valószínüleg és ezt szomorúan mondom, mert nekem is fáj a szívem értük, de elérték a maximumot. Így váltani kellett!
2. Van egy-két (ha jól emlékszem 10-12)sokkal nagyobb költségvetésu csapat az Internél Európában, akik viszont rendszeresen megnyernek valamit, sot gyakorlatilag kisajátítják maguknak az európai kupákat. Az Inter nagyon jó célpont a fenti érvrendszer alátámasztására, de azért inkább kivételnek tekintheto, nem? Másrészt az Arsenal, az Inter...stb. világsztárjai szintjén már tényleg csak a nuansznyi dolgok döntenek arról, hogy az adott évben ki mit nyer.
Azért a Vasas esetében az az elvárás, hogy efölé a gyengécske magyar mezony fölé nojön már végre valahogy és sajnos (vagy inkább szerencsére?) ez talán azzal is elréheto, hogy nagyon nyugodt, kiszámítható anyagi feltételeket teremt a klub, vesz egy tapasztalt edzot, akinek van tekintélye a játékosok elott és megpróbál csapatot összehozni (ne adj' isten team spirittel, collective quality-val meg idonként young player-ekkel). Most mindenki a Dunaferrel példálózik csapategység tekintetben, de ott sem saját nevelésüek játszanak, az edzot is kintrol hozták, viszont megvan a kiszámíthatóság...
Én továbbra sem temetném a csapatot.
üdv,
m.
Hajrá Vasas!!!
Viszkis!
Pedig mindketten kulcsfigurák a csapatban.
Hajrá Vasas!
ps: Én minden körülmények között a pozitív szurkolás híve vagyok. Nem sokra becsülöm BB-t, de akkor jobban utáltam, amikor ki sem jött a Vasas-pályára, csak elhatározta, hogy innen nem válogat be senkit sem, ha a fene fenét eszik is.
OK! Akkor majd mesélek, hogy kivel, hogyan, és miért történt az ami.
ádi!
Petyka még gyerek. A sikereket, az erdményeséget sem tudta feldolgozni, úgy ahogy ezt egy érett, felnőtt emberhez, vagy profi focistának tudnia kéne. Így van ezzel Ő most is. Viselkedésében a szélsőségek uralkodnak. Egyetlen mosoly sincs az arcán, komoran csinálta végig az egész edzést tegnap. A tavasszal még Ő volt a legközvetlenebb játékosunk. Edzés előtt és után pacsi minden ismerőssel stb.
Ha szombaton jól játszik és nyerünk, akkor azért remélem újra a régi lesz.
Tavaly Ő volt a legbiztosabb lábú támadónk. A helyzeteit nagyjából kihasználta, erre idén még szinta semmi sem siekrült neki. Az is ide tartozik, hogy neki még ekkora elvárásoknak nem kellett megfelenie.
Tegnap Tóth Norbit is nagyon vígasztalni kellett, el volt keseredve rendesen.
Üdv
Hajrá VASAS!
ps. Azért azt kinyílváníthatnánk, hogy Bercit nem látjuk szívesen a VASAS pályán.
Köszi a meghívást élek is vele , amint tudunk egy megfelelő időpontot egyeztetni. Mondjuk szívesebben keveredtem volna belterjesebbe a király korszakában de hátha Te át tudsz segíteni a holtvölgyemen (pontnak már hosszú ).
Azért az húzósan hangzott , hogy Tiber a legjobb csatárunk per ma. ( nekem is volt ilyen érzésem tegnap ezért írtam viccesen-elkeseredve hozzuk vissza Hámorit és Jovánt, Jessy meg vicc nélkül beférne , a pénzéről-ami ha jól tudom anno a gondja volt- nem tudok .)
Egyébként mikor a csapat hangulatáról értekeztem , pl Jessyre is gondoltam , akit miután kiment Belgiumba többször láttam egy szőke cicával a vasas pályán . Hát biztos nem mazochizmusból jött vissza.
A csapat a délutáni edzés után indul Gödre, így csak szombat délelott tart Gyuri bácsi egy könnyu átmozgató edzést a fiuknak, de ott is inkább a duma lesz a lényeg.
Junior meccs vasárnap délelott.
Ádi!
Tóth Norbi nem edzett, mert a combizom húzódádsa komolyabb a vártnál. Petonek a tripla edzése volt, és Gyuri bácsi még külön is meghajtotta és a fejével is beszélgetett. Talán O az aki a legtöbbet nyújtotta a csapatból. Vidám srác, lácccik rajta, hogy megszokta nálunk. Egyébként Kabát Petin és Thomason kívül mindenki nagyon nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tünt.
Daniels!
Dehogy haragszom, koszi az infokat. Nagyjából ilyen beszámolóra vágytam, esetleg még optimistábbra. Az exújpestiek formája kiemelten érdekelne. Várom, hogy Norbi mikor mászik már ki a gödörbol.
A honlap látványos, de egészen elavult - gondolom most ezen dolgoztok.
Húúúúhhhhh, nem is tudom hol kezdjem, annyi írás született tegnap!
GALA! Azért lenne egy ötletem a számodra, talán nem veted el. Gyere ki velem néhány edzésre, nézzük meg a Junior meccset, beszélgessünk egy kicsit a fiatalokrol. Írtad, hogy nem láttad még Zabost, meg Polonkait. Tegnap hallottam először az edzésen, és még mindig nevetek rajta: Polonkai csak kocogott körbe-körbe az edzésen, mikor a cserepadról elhangzott a következő mondat: Most már valóban Ő a kis-Gala! :)))))))
Egyébként végig hallgattam, hogy Dr M Gy odahívta magához, leültek a fűbe és 5 percig magyarázott és kérte ki véleményét és érzéseit! Az volt a téma, hogy ha meccs közben érzi, hogy megy neki a játék, akkor csökken-e a cél, tehát a gólszerzés iránti koncentrációja.
Valahol itt kezdődik Gyuri bácsi melója.
ádi! Ugyan Contitól kérdezted, de ne haragudj, ha én válaszolok rá. Tegnapis kint voltam pl. és Kabát Petinek, meg Thomasnak nem megy igazán, viszont Simek szenzációs, Szili is meggyőző, Zabost pedig úgy kell leállítani. hogy pihenjen már, Tiber pedig helyzetet sem hagyott ki. Jók leszünk. Ma mennek Gödre, és a jövő héten is ott lesznek a csütörtüki meccs előtt. Ártani bizonyosan nem fog! :)
Köszönöm a web laphoz, a hozzászólásokat, amint a szerver szóba áll velünk, tovább fejlesztjük, és napi frissítéseket is tervezünk.
Üdv
Hajrá VASAS!
ps. Ha Berci ki meri dugni a pofáját szombat este, akkor ugye ezt nem hagyjuk szó nélkül?? !!!