Keresés

Részletes keresés

V63_1668 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 253
IST,ha minden kötél szakad,és nem tudtok szemből vezállást fotózni,olyan képeket gyártsatok,ami sok-sok aspektusból mutatja a vezállást,illetve egyes elemekről szembeképet,akár több darabban is.texturának.ha meg tudom csinálni a mesht,feltexturázom a képekkel,nincs gond,lesz 3d-s vezállás:)
IST Creative Commons License 2003.02.13 0 0 252
A Bz-vel gondok vannak. Szó szerint meg átvitt értelemben is. Elfelejtettem, hogy jópár darab közülük nem közlekedik. Tegnap egész este figyeltem a 29-esen közlekedő vonatokat, hogy lesz-e valamelyik Bz, de sajnos egyik sem. Marad a hétvége, majd kimegyek a fehérvári állomásra, és próbálok egyet elkapni.
Fényképezőgépem nincs erre alkalmas, viszont 2 barátomnak van digitális. Majd megpróbálom rávenni valamelyiket, hogy szakítson egy kis időt rám meg a vonatokra és jöjjön el velem vezérállást fotózni. Majd V63 kolléga megpróbálja összerakosgatni a képeket. :-)
Előzmény: bubu88 (251)
bubu88 Creative Commons License 2003.02.12 0 0 251
Hú, az remek lesz! Az eredményről légyszives tájékoztass. Véletlen valamilyen fényképezőgéped nincs, amivel lehetne vezetőállást csinálni? Ha van akkor V63 azt mondta hogy az a lényeg hogy több állásból legyen kép róla. Nagyon jó lenne, ha lenne. Nagyon köszi!!!
Igazad van, majd .freeobj-jal csinálom, bár az elég hosszadalmas lesz... Akkor majd egy frissítést küldök a hétvégén, ha lesz rá időm, ok?
Előzmény: IST (249)
IST Creative Commons License 2003.02.12 0 0 250
Felraktam az oldalakra a helyes mozdonylinkeket.
M41-hez egyenlőre még nincs belső kép, majd otthon csinálok egyet a sellyei vonallal.
IST Creative Commons License 2003.02.12 0 0 249
Bz: na akkor holnap kinézek valami Bz-s menetet, aztán beizzítom a diktafont ami kölcsönben van nálam. :-) (Bzmot-ot én is nagyon szeretnék BVE-hez)

Vonatfestés:
Benne vagyok, csak:
1. a festéshez én se nagyon értek
2. félő, hogy a 2160-ast már nem tudjuk megmenteni. Szinte mindent kikaptak már belőle. Sajnos a 2168-as is erre a sorsra jutott, nem messze a 2160-astól rozsdásodik. Gondolom azért nem került még rájuk a félelmetes "S" jel, mert valami pénzt még kapnak így is, hogy hátul ácsorognak. Kíváncsi vagyok hova rakják őket a Csörgő-napon...

Sellye javítás:
azt hiszem én szúrtam el és elfelejtettem feltölteni. Most már rendben van, az előbb raktam fel. Várom szorgalmasan a további javításokat. :-)
A képet majd kicserélem hozzá olyanra, amin M41 van.

Sellye:
Miért nem FreeObj parancsot használsz a fákhoz? Tudom kicsit sokat kell úgy bevinni, de legalább minden egyes fánál meg lehet mondani, hogy hol legyen.

Előzmény: bubu88 (248)
bubu88 Creative Commons License 2003.02.11 0 0 248
Köszi a dícséretet. A váltót majd megcsinálom normálisra. A falas dolgot majd meglátjuk, egyelőre most azt teszem, hogy a sínszálat körbefogatolom mindenféle falakkal, legfeljebb azt is, hogy a háttérfájlt változtatom menet közben. Azt hiszem meg lehet csinálni, ugye? Azokat a HFl-es objektumokat hogy tudom megszerezni ill. hol tudok engedélyt kérni a használatukra? Azt hiszem, kb. két képet tudok küldeni Bz vezetőállásról, azokat ha otthon leszek elküldöm. Hangot meg nem végképp nem tudok sajnos, mert nincs diktafonom, amivel tudnék felvenni..:-( Mindegy. Köszi az észrevételeket!
Előzmény: V63_1668 (247)
V63_1668 Creative Commons License 2003.02.10 0 0 247
Na kérem

leszedtem a sellyei vonalat

megnéztem

ahhoz képest hogy most kezdted a pályaépítést ász lett!
a gondok a következők.a váltók kicsit extrém szögben jönnek:) váltótexturát tehetnél rá,mert az nincs.meg van egy 5letem,lehet hogy baromság:
a táj ugye most csak full préri.mi lenne,ha huznál a háttérbe,oldalra,balrajobbra egy magas falat,aminek a teteje már nem látszik,és arra egy háttértáj texturhát.

Mellesleg a HFl pályobjektumokat felhasználhatnád,azokból a texturákat,amolyan tipikus MÁVos feelingesek:))Sztem megengedik a felhasználást.

Szóval,örülök a pályának,és örülök hogy csinálgatod,én is igyexem a mozdonyokat final állapotba hozni.

bzmot téma:
A legkényesebb téma mozdonygyártás terén.több oka van:
-a vezetőállást NEM lehet lefotózni szemből.
-hangok kellenének,legalább rájellemző motorhang

oldalsó nézetes képem nekem is van,de az sajna nem jó.az jutott eszembe,hogyha tudnál külden nagyfelbontású fotókat,több szögből,nézetből,megpróbálhatom 3dsmaxban megcsinálni a cabviewet,kb olyasmi lenne mint a HFL Szili,és Gigant vezállása.Ismétlem,megpróbálom,ilyn bonyolult dolgot még nem csináltam.

Más

Ami a mozdonypucc-akciót illeti,ez nem rajtunk,hanem a szilikén múlik,ugyanis Őkegyelme igen elfoglalt mozdony,dolgozik folyton,és néha van csak hosszu szabija.Utánajárok,és meglássuk:)

bubu88 Creative Commons License 2003.02.10 0 0 246
Igenis, vettem, a hétvégén javítom a jelzőket. Valószínüleg párat ki is veszek, mert igazából nem minden megállónál van. Fám is van elég sok fajta, csak a .wall parancs használatában még nem vagyok profi, másrészt pedig még meg kell figyelnem, hogy a vonalon hol vannak fák, és hol nincsenek. Valamint azt is, hogy hol van fű, hol csak maga a föld, hol szoktak őzek lenni, stb. de ezt ilyen havas időben igen nehézkes, főleg a földet. Szóval erre még várni kell picit, addig majd tippelek :-) Ja, azt valószinű láthatod, hogy a vonalon nincs felsővezeték, azért tök nonsense a Gigant rajta, csupán szimpatizáció miatt használtam egy darabig, aztán elfelejtettem kiajvítani, viszont a javított sellye.csv-ben azt hiszem már Csörgőt használok. Héj! Nem tudom megnézni hogy jól emlékszem-e, mert a javításra kattintva error 404-et kapok. De ha jól emléxem, kijavítottam. V63! Lehetne szó egy Bz készítéséről. Nem hiszem hogy nagyon pontosan kellene beállítgatni a fékezést, gyorsulást, hangokat, stb. csak úgy kb. Nekem van róla vezetőállás fotóm, csakhogy azok picit oldalról készültek :-((
Részemről nagyon szívesen, nekem öröm dolgozni ezzel a nyomorult pályával. Csak ne lenne ilyen rohadt hosszú... Látom már, mire vállalkoztam. Na de ha egyszer valaminek nekiállok, akkor azt megcsinálom!
Üdv!
Előzmény: IST (243)
soris Creative Commons License 2003.02.10 0 0 245
Az attól függ mikor van, és pontosan mennyibe is kerül.
Szívesen segítek amiben tudokde nincs nagy festegetési tapasztalatom.
V63_1668 Creative Commons License 2003.02.10 0 0 244
IST,az oldaladon látott szerencsétlen csörgővel mi lesz? M41 2160.Borzalmasan nézett ki,SZVSZ nem úgy,aki valaha is fog még csörögni.Nagyon fájó volt látni,mivel a Csőri a kedvenc dizelem...

Pont ehhez hasonló látvány késztetett minket,kaposvári vasutbarátokat arra,hogy lépjünk egyet:
Régebben votl egy alkalom,hogy 3 órát baszakodtunk egy szilivel,az 1072essel.Kitakaritottuk,apróbb dolgokat megjavitottunk,és a vezetőállást lefestettük.Másnap a vezérek nem ismerték meg a gépet belülről.Most valszeg a 1069es kerül óvó kezek alá,már megvettük a festéket,meg a zsirtalanitót,egyebeket,és amint lesz alkalom,hogy a gép több órát pihen,nekiveselkesünk és puccba vágjuk a műszert.Elsőre a vezérek hülyének néztek minket,nomeg mások is:))mit szólnátok egy ilyen akcióhoz? csak 1-2 ezer pengő,mi 3an voltunk,szinte semmibe sem került,de utána a gép belsejére rá sem lehetett ismerni,olyan szép lett.
Elsőre talán abszurd,de nekünk megérte az eredmény.aki az 1072est látta belülről akkoriban,az tudja miről is van szó:)))
Lehetne szervezni eccer egy ilyen talit,rendbehozni egykét gépet.
vélemények?

IST Creative Commons License 2003.02.10 0 0 243
Sziasztok!

A BVE oldal feltöltése folyamatban, rajta a sellyei pályával.
A javítást csak ma sikerült megkapnom, szóval azt külön file-ként teszem fel a honlapra.

Az MFAV pályával kapcsolatban:
1. A sípszó az előző MFAV verzióban nem volt benne. V63! Kérlek szedd ki úgy, ahogy volt eredetileg. Az ok: mielőtt csukódnak az ajtók, lejátszik egy wav file-t, hogy "Kérem vigyázzanak..." és abban benne van az ajtók hangja is.
2. Sebességhatárok: nem tudom miért csinálja, én is a hétvégén vettem észre. Elvileg jó a kódolása, nem tudom miért nem veszi figyelembe. Aki tudja, nézze meg a route file-t, és adjon tippet mit javítsak ki benne.
3. Az állomások természetesen még átalakítások alatt állnak. Még egy csomó meló van vele, de előbb-utóbb kész lesz.

Sellye:
1. A vége nagyon nem sikerült, de látom ezt már megcsináltad a javításban.
2. Magyar pályákon a jelzők a sín jobb oldalán vannak. Kivéve a kétvágányú pályák "helytelen" vágánya mellett, mert ott a bal oldalon. Kérlek javítsd ki!
3. Valahonnan szerezz pár fát, hogy körbeültethesd velük a sínszálat. Sokat tenne a pálya hangulatához.

Most ennyi.
Mindenkinek köszönöm szépen a munkáját, nagyon ügyesek vagytok!
Még1x: köszönöm!

bubu88 Creative Commons License 2003.02.09 0 0 242
A hétvégén igen sokat fejlődött a pályám. pl. Sznetlőrinci peront kijavítottam, és már várakozó embekék is vannak rajta, bár nem tudom mire várnak, mert a 2. vágányon egy Milkabika által húzott Pest felől érkezett InterCity várja a sellyei vonat érkezésé, az 5. vágányon pedig egy V43-al fogatolt tehervonat vár. A sín mellett az egész pályán kis táblák jelzik, hogy hányadik km-nél járunk Sellye óta. Az egyes megállókon állomásépület (kiv. Szentlőrinc, ott nincs), vagy megálló tábla, ill. várakozó emberkék vannak. Ahol eredetiben út megy át a sínen, ott a játékban is így van. Sellyén egy szép Dacia állomásozik, csak azt nem tudom, mi dolga ott, de ez mellékes. Biztos lerobbant egy Bz :-). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Most sajnos abba kell hagynom a fejlesztést, mert el kell kezdenem összepakolni, ma megyek vissza Pécsre (újabb alkalom a vonal megfigyelésére:-) ). A jövő hétvégén szombaton versenyem lesz, nem tudom, mennyit sikerül dolgozni vele. Egyelőre még nem küldöm el IST-nek. Ja, ha IST-nek sikerül felrakni a honlapjára a pályát, akkor javaslatokat kérek változtatásokra, javításra! Köszönöm!
bubu88 Creative Commons License 2003.02.08 0 0 241
Az elmúlt pár órát azzal töltöttem hogy más pályából kiszedett mozdonyt illetve kocsit átalakítottam magyarosabbá, így a következők születtek: Taurus, Szili, Dacia, 1. ill. 2. osztályú InterCitiy kocsi, illetve egy ilyen gáz vagy mittomén mit szállító teherkocsi. Akit érdekel a dolog, szivesen elküldöm. Ide képet hogyan lehet beszúrni?
bubu
bubu88 Creative Commons License 2003.02.07 0 0 240
IST, most vettem észre, hoyg a pálya végét iszonyatosan elnyestem. Amikor a Szentlőric-beveztő signal után elkezd kanyarodni, elég érdekes lesz a kiépítése a páyának és ha nem mész elég gyorsan rajta akkor megáll és nem tudsz továbbmenni rajta. Kijavítom a hibát, elküldöm a csv-t emilben, légyszives a javítottat tedd fel a honlapodra!
bubu
V63_1668 Creative Commons License 2003.02.07 0 0 239
na...a vezetőállásról annyit,hogy nem V6 felujitást kapott:)) csak egykét dolgot átfestettem,kifinomitottam,talán észre sem vehető.

a handle.bmp azért nincs,mert nincs is meg:) ha megnézed,ki van zárójelezve a handle-rész,mert a handle bmp az az animált karok,kontroler,egyebek,ami ugye nincs,és nem is lesz,hacsak vki nem fotózza le a vezállást,a karok minden állapotát.Ugyanez vonatkozik a többi gépre is.

Ami meg a doorcls(és többek közt sok más hangot is) illeti,mivel nincs hanganyagom,valamit be kell tenni.MFAV gépet élőben nem láttam,azt sem tudom milyen hangja van,és mivel nem vagyok bp-i se fotózni,se megnézni nem tudom.Sajnos ez van.

IST,én ezt a b3d dolgot azért kérdeztem,mert egy idegen pályával kisérletezek,próbálok eztazt megváltoztatni,többek közt a kocsikat.egy brazil kusettből akartam By-t gyártani,nade az hosszabb mint az Ap,ezért bután néz ki megnyujtva.ha a b3d-jét módositom,akkor lenne jó.

Szal erről van szó

bubu88 Creative Commons License 2003.02.07 0 0 238
Letöltöttem az MFAV pályát és gépet is. A pályával kapcsolatos első észrevételek: több állomáson ott is várják a vonatot az emberek ahol már nincs peron és a falat bámulják. A másik pedig, hogy vannaka azok a csinos kis sebességkorlátozások. Pl. van egy 45-ös. Elmegyek mellette, felgyorsítok 45-re(egy dekával se többre), és kiírja (asszem már 30-nál is) hogy túlléptem a megengedett sebességet. A pályán asszem ennyi hibát találtam, egyébként télleg nagyon jó! A vonat: A vezetőálláson nem sok változást találtam. A panel.cfg-ben benne van a brakeinificator, és az is hogy a handle.bmp-t használja, csakhogy a handle-bmp file hiányzik. A másik az, én úgy vettem észre, hogy a doorcls.wav bitre ugyanaz, mint a Szili doorcls.wav file-ja, a vonat indulása előtt még sípol is, ez egy picit zavaró, egyébként ez is rendben van.
IST Creative Commons License 2003.02.07 0 0 237
OK, az mfav-ot már töltöm is le. Ma kipróbálom, reakció, vélemény a jövő hét elején!

A b3d objektumokat kézzel csinálom. Egy egyszerű wordpadban, vagy a Far Manager F4-es, Edit gombját használva. :-)
Maga az objektum létrehozása igen egyszerű, csak a textura ráhúzása nehéz. Példaként álljon itt egy szembelévő falfelület leírása, így néz ki egy b3d file:

[MeshBuilder]
Vertex 1, 0, 0
Vertex 1, 5, 0
Vertex 3, 5, 0
Vertex 3, 0, 0
Face 0, 1, 2, 3

[Texture]
Load fal.bmp
Coordinates 0, 0, 0
Coordinates 1, 1, 0
Coordinates 2, 1, 0
Coordinates 3, 0, 1

Magyarázat:
Ez egy egyszerű fal, amely az alap vágánytól 1 méterre kezdődik jobbra, 0 méter magasan, 0 méter távol a kezdőponttól (gyk: ahova beilleszted). A Vertex utáni első szám tehát azt mutatja, hogy az adott pont milyen messze van jobbra illetve balra a használt vágány tengelyétől, a második szám ugyanezt mutatja magasságban, a harmadik meg a beillesztési ponttól való távolságot. Mivel egy téglalapnak 4 "sarka" van, ezért kell megadni négy különböző pontnak a kordinátáit a Vertex-es sorokkal. Eddig tiszta nekem, meg utána gondolom a Face az a sarkok sorrendjét mutatja meg.
Még az is tiszta, hogy Load fal.bmp (figyelem! A progi asszem max 256 színű bmp-ket kezel!!!). Utána vannak a gondok, innentől szívok a textúrázással. Valaki elmondhatná nekem, hogy miket állítgatok a Coordinates-szel...
Szóval én valahogy így csinálgatom a dolgokat...

Taurus hangok:
Próbálj meg utazni valamelyik vezérállásban. Ha jár arra felétek kérdezd meg a vezért nem mehetnél-e vele egy darabon. Nekem már sikerült így leutaznom BpD-ről Szfvárra. :-)

Előzmény: V63_1668 (236)
V63_1668 Creative Commons License 2003.02.07 0 0 236
na,elvtársak!

az első ötéves terv beszámolója következik:-)))

MFAV kijavitva:

vezetőállás kozmetika
hang javitás

feltöltve,egyenlőre még nem linkelem be az oldalra,csak ide

www.tar.hu/rollingpower63/mfav.zip

M41-2302

Sikerült elkapnom a kicsikét Kaposváron,sőt! mi több,kedves testvérkéje,a 2301 is tiszteletét tette nálunk.Gyönyörűek voltak együtt,egymás mellett csörögtek:))) Ugyhogy pár nap és feldobom a remot Csőrikét is a 2119 mellé

Ma megyek fotózni,tervezek egy Szilcsó vezállást,illetve Taurust is,bár ez utóbbi nem biztos.Aki tud szolgálni hangokkal erről a nyamvadt taurusról,akkor megkezdem a gyártását.

ami pedig a 3d ojjektumokat illeti,kérdés vanik:

IST,te mivel gyártod a b3d-ket?

SZVSZ,a 3dsmaxb3d,ha megoldható,sokkal jbb lenne maxba dolgozni.Komplex,igényes ojjektumokat lehet létrehozni percek alatt.

nézegettem a b3d leirását,de lofaszt se értek belőle,hogy most mit is kell csinálni:))

szal ezek mennek
üdv
gigant

IST Creative Commons License 2003.02.07 0 0 235
MFAV pálya új verziója feltöltve.
ist.uw.hu
A BVE menüpont Letöltés részében van.
Figyelem! A gépet nem raktam hozzá, ez csak a pályát tartalmazza!
Kíváncsian várom a véleményeket!

A sellyei vonalat megkaptam. Hazaviszem, csinálok pár screenshot-ot, aztán felrakom az oldalamra mindenki nagy-nagy örömére. :-)

IST Creative Commons License 2003.02.07 0 0 234
Én egy BVE levlistára vagyok feliratkozva, ott néha mondanak érdekes dolgokat.
Egyébként próbáld meg a www.bve-routes.com-ot, hátha onnan elindulva több sikerrel jársz.

A strukture viewer arra jó, hogy ha ráhúzod a windowsban a b3d file-t, akkor megmutatja valószínűleg hogyan fog kinézni a programban. Nagyon-nagyon hasznos! Ja, és lehet benne forgatni is az objektumokat!

A vonat editort azt tényleg ne babráld. Nem éri meg, egész rendesen el lehet vele szúrni a gépeket.

Állomásépületet talán én is tudok neked csinálni, kezdek belejönni az objektumépítésbe. Egyedül azzal van a gondom, hogy nem tudom mi alapján húzza rá a textúrát a modellre. Amúgy borzasztó egyszerű az alapabb objektumok elkészítése. Tegnap sikeresen elkészítettem az mfav pályához pár objektumot. Vannak már a pályán "szembejövő" földalattik is! Ha minden igaz, pár percen-órán belül felkerül a honlapomra az anyag, tessék megnézni, letesztelni! Minden kritikát szívesen látok, hívjátok fel figyelmemet minden apróságra, amit még be kellene építeni a pályába.
Felhívom a figyelmet, hogy ez még mindig nem az általam elképzelt végső verzió, csak annak egy előzetes példánya!

V63!
Nem tudom, hogy hogyan lehet átrakni file-okat b3d-be. Nem is nagyon találkoztam ilyen leírással, de majd utánanézek.
Lenne egy kérésem hozzád:
Meg tudnád csinálni, hogy egy picit alacsonyabban legyen az MFAV fülkéje? A mostani verzióban már normális alagútméretek vannak, és picit túl magasról van a rálátás a pályára. Meg még egy digitális kilométerórának örülnék nagyon. Előre is köszönöm!

Előzmény: bubu88 (233)
bubu88 Creative Commons License 2003.02.06 0 0 233
Nincs ennek a BVE hivatalos oldalnak valami angolo vagy német vagy francia vagy olasz vagy spanyol vagy finn vagy latin vagy akármilyen értelmes nyelv csak nem japán oldala? Ott minden le van írva, vonat illetve route készítéséhez egyaránt. Persze japánul. Nincs valakinek valami ismerőse, aki tud japánul?? Ja, meg tudja mondani nekem valaki, hogy a BVE oficcial web site-ról letöltött Structure Wiewer mire jó, és hogy tudom értelmesen használni? Ja és a Track viewerben csak ilyen alulról tudom vizsgálni a pályát? És még valami. A Bve oldalon a make oldalon (ahonnan ezeket az editorokat meg mittomén miket lehet letölteni) van a structure viewer alatt egy ilyen:車両エディタ. Na ezt letöltöttem (treditor105.exe), de azt írja ki hogy hiányzik a vb6jp.dll. Ez a BVE train editor amit nem szabad használni, mert szétzúzza a train.dat-ot?
üdv:
bubu
bubu88 Creative Commons License 2003.02.06 0 0 232
Fényképet nem igazán tudok küldeni, mert nekem nincs fényképezőgépem. A szentlőrinciről van egy, amin az épp Sellyére induló Bzmot 192 lett volna a lényeg, csak a fényképész keze kicsit megcsúszott és inkább az épület van központban. A képet itt találhatod meg: http://mercurio.iet.unipi.it/pix/hu/diesel/dmu/Bzmot/red-yellow/misc/Bzmot-192.jpg. A tööbinél pedig egy szimpla sárga épület, háromszög tetővel, főldszinten középen zöld ajtóval, az emeleten az ablakok körül olyan díszítés, mint a szentlőrincin. Köszönöm szépen!

Előzmény: V63_1668 (231)
V63_1668 Creative Commons License 2003.02.06 0 0 231
Pontosan miféle épület kéne? egy fotót küldhetnél hogy mégis milyen fajta legyen.Más dolog:
a modelleket 3dsmaxban készitem,és meg kell találni a módját,hogy abból b3d file legyen.Ennek próbáljatok utánanézni,hogy lehet-e.Én egyszer láttam hogy irtak ilyesmiről,hogyan kell 3dsmax mesheket b3d-be átnyomni.1-2 nap alatt megcsinálom az épületeket,és vagy .max vagy .3ds formátumban tudom szervirozni,ahgy tetszik.

bubu88 Creative Commons License 2003.02.06 0 0 230
IST, elküldtem a pályát arra a címre, ami a honlapodon szerepelt. A pályával kapcsolatban tanácsokat, kritikát, és bármit szivesen fogadok.
üdv
bubu
IST Creative Commons License 2003.02.06 0 0 229
Küldd el mailben, felrakom a honlapomra. Úgyis terveztem már a BVE részében egy kis csinosítást.

Én éppen az mfav pályájával szorgoskodok. Próbálok hozzá minden apróságot csinálni, pontosan belőni a méreteit. Eddig a falakat, peront, ilyesmit majdnem mindent máshonnan szedtem, most próbálkozom az építéssel.
Addig sikeresen eljutottam, a belmagasság, szélesség, stb megfelel az eredetieknek. A Strecke Viewer progim (amivel meg lehet nézegetni az objektumokat) viszont sikeresen kiakadt, szóval most csak a BVE elindítása után tudom megnézni voltaképpen mit is csináltam...

Előzmény: bubu88 (228)
bubu88 Creative Commons License 2003.02.05 0 0 228
Üdv! Kivettem 3 nap betegszabadságot, így most van sok időm dolgozni a pályával. Tegnap megtettem, hogy összeszedtem egy könyvtárba a route-hoz szükséges file-okat, így ha gondoljátok, akár fel is lehetne rakni valahová. Össz kb. 850 KB. Ja, és V63! Ha megoldható, kéne még egy kb. 3-4 emeletes állomásépület is! Köszönöm szépen!
bubu
GYöBa Creative Commons License 2003.02.04 0 0 227
A csapat összehozásában talán annyit említenék, hogy a külföldi pályák úgy tölthetők le (általában), hogy mellette leled meg az ott közlekedő mozdonyt is.
Ilyen alapon mondjuk egy Bp-io metróvonal járművekkel volna az igazi (biztosan kevesebb object van, mint mondjuk a nagykörúti villamos szimulációjában).
Előzmény: V63_1668 (223)
bubu88 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 226
V63! Szükségem lenne a vonalamhoz pár állomásépületre. Nem kell túl cifrázni, lehet egy egyemeletes sárga MÁV állomásépület, egy ugyanaz, kétemeletesben, valamint egy olyan sárga esőbeálló féleség, amire (csak ha megoldható) az van írva hogy Kákics. Köszi szépen a segítséget!
bubu
bubu88 Creative Commons License 2003.02.02 0 0 225
Igen, volt szó róla. Sellye-Szentlőrinc vonal. És van is, csak az utóbbi időben nem igazán volt rá időm mindenféle elfoglaltságok miatt, pl. félévvégi hajtás a suliban, bátyám szalagavató ünnepélye, vizitúrás találkozó, stb. Most viszont újult erővel folytatom a munkát, kijavítom a mostani hibáit, összeszedem a szükséges file-okat és megpróbáljuk valahová felrakni, ok?
Előzmény: IST (218)
NetWorx Creative Commons License 2003.02.01 0 0 224
Sziasztok,

újra megjelentem. Idehaza épp zajlik a naaagy vasutassztrájk, gondolom, tudjátok, miért is. Elsősorban a Bz-k miatt.. szolidaritásból. Egyébként elég nagy kár, hogy a tar.hu kulfoldrol nem elérhető, szerintem orvosolni kellene. Megneztem a www.bve-train.de oldalt is, ám a jelzett mozdonyok (made in hungary) meg nincsenek fent. Ja, ugyanezen honlap foruman lehet olvasni vmit a BVE uj verziojarol.Bar ketsegeim vannak,h. a nemetek jobban tudnanak japanul,mint mi,am legyen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!