Pálla, Benczur, Balog fúj holnap. Nem kell előre sírni tudom, de Benzurt Ivkovics csapatának meccsére küldeni nagyjából kimeríti a gátlás nélküli, még csak a látszatra sem adó csalás fogalmát.
Jó lenne, de nem hiszem, bár valaha ugye az volt a szlogen, hogy csak elsőosztályban szereplő csapatokat támogatnak kiemelten...
Én megpróbálnám megtartani Fodort, Rolit, Drahit, Benkét, H.Marcit meg Pappot és Filipovicsot, meg Kornélt természetesen, ha felgyógyult.
Szükséglet nálunk a 3-as posztos magyar, mert Jancsikin nem vált be, Sosit jó lenne visszahozni, vagy Mohácsit a Nyíregytől.
Kellene még egy magas magyar, mert én már Dávid Gerit nem erőltetném, sajnos az utóbbi évei már nem bejövősek. A legjobb persze az lenne, ha Soma bevállna 4-es poszton, csak hát ugye.....
Légióba meg Raiviot megnézni mennyire súlyos a sérülése, ja meg persze, ha ránkszakadna a bank, akkor vissza Dunnt és Spicát.... :)
Bővebben nekem is ez a véleményem. :) sok függ a szombati meccstől, benne van, hogy sikerül és akkor söprés, de simán lehet ötmeccses párharc is ebből. Most úgy gondolom, hogy nagyjából rajtunk múlik, mert jobbak vagyunk.