A véleményeteket szeretném kikérni ,hogy mennyit érhet egy 1.3 tourist érdemes-e vele foglalkozni?
A kocsi forgalomba helyezhető. Az állapota: baloldali doblemez és sárvédő ívek kirohadtak és szakszerűtlenül javították valamikor, az alváz amennyire láttam nincs elrohadva a beltere kulturált , motor váltó jó.
Az autó motorjára a leállítása előtt költöttek 80000 Ft-ot 4-5 évvel ezelőtt: vezérlés, kuplung,önindító stb.
Ma kisse belem jottek delelott Tarnok fele a leejton, az M7-esen. Haromszor is kaptam az aldast hatulrol. Rajtam kivul negyen voltak, akik tortek magukat mogottem. Nekem sikerult megallnom, mar kezdtem fellelegezni, hogy megusztam, aztan csatt hatulrol:
Javitashoz minden van, kiveve a hatso lokharitot es a ket konzoljat. Keresem ezeket vetelre Bp kornyeken: fazekaszs kukac hotmail pont com.
A zöldet próbálom minél gyáriasabbra ;) elég volt az átalakítgatásokból, tök jó volt a fehéren annyi mindent kipróbálni, végül az is kiforrta magát már, azt is elkezdem inkább szépítgetni, műszakilag nem sokmindent tehetnék hozzá.
A GPS egyébként kiváló, le szoktam kérdezni hébe-hóba a pozícióját sms-ben, hogy megnyugtassam magam :) na meg minden nyitáskor meg akkusaru levételkor is szól, elégedett vagyok vele! És baja se volt még! Ahányszor gond volt, sose az elektronikáddal, hanem a sim kártyával, illetve a szolgáltatóval.
A zöldnek egy komoly gondja van, a vízpumpája, de azt is meg tudom oldani az ipari tömszelencével, nyáron már menni fog!
Igen,bent a garázsban.Kis nehezítés a járdához képest hogy kavicsos az aljzat.De ledobtam egy takarót és azon bekúsztam.Lehet felemelve jobb lett volna,így utólag belegondolva.